Gevriesdroogde Peptide Melanotan 1/MT-1 Menselijke de Groeihormoon van 10mg Supplementen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: GMP,ISO9001,SGS,UKAS
Modelnummer: MT-1
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 10iu/vial, 10vials/kit
Levertijd: 3-6 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 10000-30000iu/month
Alias: MT-1 Verpakking: Discrete verpakking voor gewaarborgde Douanepas
Verschijning: Wit kristallijn poeder E-mail: tonyraws810@gmail.com
WhatsApp: 86-15871352379 Wickr: tonyraws
Hoog licht:

peptides voor de spiergroei

,

peptides van het de groeihormoon

Melanotan 1 (ook als Afamelanotide wordt bedoeld) is een synthetische peptide variant van een peptide hormoon, genoemd bevorderende hormoon alpha--Melanocyte of MSH dat natuurlijk in het lichaam worden geproduceerd en verantwoordelijk voor het bevorderen melanogenesis, een peptide proces voor pigmentatie van de huid die zijn. Alpha--MSH activeert bepaalde melanocortinreceptoren tijdens het uitoefenen van zijn gevolgen. MSH oefent namelijk ook machtige invloed over lipidemetabolisme, eetlust, en seksueel libido via deze melanocortinreceptoren uit. Dientengevolge, melanotan-1 zonloze huid het looien gevolgen. Terwijl Melanotan 2 en PT-141 uitvoerig is bestudeerd aangezien een potentieel voor de behandeling van seksuele dysfunctie verhelpt, is melanotan-1 onderzocht uitgebreid voor gebruik in het beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling van zonlicht toe te schrijven aan zijn melanogenesis-bevorderende eigenschappen.

 

Gevriesdroogde Peptide Melanotan 1/MT-1 Menselijke de Groeihormoon van 10mg Supplementen

 

Snelle weergave:

 

Productnaam Melanotan-i
Synoniemen MT1 Peptides; Melanotan; Melanotan-1; Melanotan I; CUV1647
MF C78H111N21O19
Mw 1646,845
CAS-aantal 75921-69-6
Verschijning Vorst - droog Wit Poeder
Norm Farmaceutisch
Zuiverheid Niet Lager dan 98,00%
Toepassingstype Injectie
Het leveren van Vorm Gevriesdroogd Poeder in Flesjes/Zuiver Ruw Poeder Geen Flesje
Douane Gesteund.
①. Diverse Kleuren van Tik van Kappen
②. 1mg/vial, 2mg/vial, 5mg/vial, 10mg/vial, of geen flesjes.
③. Peptides Mengsel volgens Uw Vraag. zoals CJC GHRP2 Combo, CJC Ipamorelin Combo ......

 

Stabiliteit: Gevriesdroogde melanotan-I hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, moeten=zou= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie zou MT-I bij 4°C tussen 2-7 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

Voor opslag op lange termijn wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0,1% HEEFT of BSA) toe te voegen.

Gelieve te verhinderen freeze-thaw cycli.

Zuiverheid: Groter dan 98,0% zoals bepaald door RP-HPLC.

Gebruik: De producten van Prospec worden geleverd voor SLECHTS het GEBRUIK van het LABORATORIUMonderzoek. Het product kan niet als drugs, landbouw of insectenverdelgende producten, additieven voor levensmiddelen of huishouden worden gebruikt

 

Beschrijvingen:

 

Zowel zijn melanotan-1 als Melanotan 2 analogons van het peptide hormoon alpha- -alpha--melanocyte bevorderende hormoon (α-MSH) die neigen om huid het looien te veroorzaken. In tegenstelling tot Melanotan 1, is Melanotan 2 getoond om afrodisiacumeigenschappen, het extra effect van stijgend libido te hebben. Melanotan-1 is niet-selectieve agonist van de melanocortinreceptoren (MC1R, MC3-5R). Als analogon van α-MSH, is zijn mechanisme van actie biomimicry van het natuurlijke zoogdier het looien proces.

 

Ontwikkeling van Melanotan 1:


De aanvankelijke verwezenlijking van Melanotan 1 peptide het looien analogon kan aan de Universiteit van Arizona worden gecrediteerd. Tijdens studie op het ontwikkelen van een defensie tegen huidkanker wordt gericht, werd de nadruk geplaatst op het ontwikkelen van een methode van het bevorderen natuurlijke melanogenesis, of de natuurlijke productie van melanine in de huid, zonder directe blootstelling aan de potentieel schadelijke ultraviolette straling in zonlicht dat. Aanvankelijk, probeerde de Universiteit van de onderzoekers van Arizona direct natuurlijk beheren - het voorkomen hormoon alpha--MSH om dit gewenste resultaat te onthullen. Hoewel deze strategie veelbelovende resultaten tentoonstelde, bepaalde men natuurlijk dat - het voorkomen MSH had een remmend korte halveringstijd om van realistisch gebruik als therapeutische remedie te zijn. Nochtans, bevorderden de positieve die resultaten van MSH-beleid worden verzameld verder onderzoek naar de ontwikkeling van Melanotan 1, die gelijkaardige gevolgen terwijl het bezitten van een uitgebreide halveringstijd voor functioneel therapeutisch gebruik tentoonstelt. De onderzoekers, leidden door Victor J. Hruby en Mac E. Hadley, vond peptide, [Nle4, D-Phe7] - α-MSH, die 1.000 keer ongeveer meer machtig was dan natuurlijke α-MSH. Zij noemden deze nieuwe peptide molecule „Melanotan“ (later melanotan-1).

 

Melanotan-1 mechanisme van Actie - hoe melanotan-1 werkt!


Melanotan veroorzaakt zijn photoprotective gevolgen door een ‚signalerende cascade‘ via zijn die activering van MC1R teweeg te brengen bij melanine-producerende cellen als melanocytes worden bekend. Op Melanotan-het binden met MC1R op de oppervlakte van melanocytes in de epidermale laag van de huid, begint het met een reeks acties en reacties die in melanocytes resulteren die de productie van eumelanin goedkeuren (photoprotective zwart/bruin pigment). De aanvankelijke band activeert MC1R leidend tot de activering van adenylate cyclase (AC) en stimulatie van de productie van cyclisch adenosine monofosfaat (kamp). het kamp activeert op zijn beurt eiwitkinase A (PKA) resulterend in phosphorylation van de element-band van de kampreactie (CREB). Phosphorylated CREB zal aan het element van de kampreactie (CRE) op het gen die microphthalmia-geassocieerde van de transcriptiefactor (MITF) tot de synthese van de MITF-proteïne leiden binden. MITF heeft de capaciteit om verscheidene genen te activeren door aan hen, met inbegrip van het MC1R-gen en de genen te binden betrokken bij melanogenesis. Dit resulteert in verhoogde concentraties van de melanogenic enzymen binnen melanocyte.

 

Voel vrij om me om vrije sampls ~ te vragen

 

Gevriesdroogde Peptide Melanotan 1/MT-1 Menselijke de Groeihormoon van 10mg Supplementen 0

Gevriesdroogde Peptide Melanotan 1/MT-1 Menselijke de Groeihormoon van 10mg Supplementen 1

 

FAQ - Ordegidsen:

 

Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Xiaogan, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.

 

Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.

 

Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.

 

Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst

 

Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!

 

Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.

 

Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.

 

Peptide Lijst:

 

Naam Specificatie
Follistatin 344 1mg/Vial
Follistatin 315 1mg/Vial
IGF-1 LR3 0.1mg/Vial
IGF-1 LR3 1mg/Vial
DSIP 2mg/Vial
Selank 5mg/Vial
Oxytocin 2mg/Vial
Aod-9604 2mg/Vial
ACE 031 1mg/Vial
Epitalon 10mg/Vial
MGF 2mg/Vial
MGF 5mg/Vial
Pin-MGF 2mg/Vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/Vial
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/Vial
PT-141 10mg/Vial
MT-1 10mg/Vial
MT-2 10mg/Vial
Ghrp-2 5mg/Vial
Ghrp-2 10mg/Vial
Ghrp-6 5mg/Vial
Ghrp-6 10mg/Vial
Ipamorelin 2mg/Vial
Ipamorelin 5mg/Vial
Hexarelin 2mg/Vial
Sermorelin 2mg/Vial
Oxytocin 2mg/Vial
TB500 2mg/Vial
TB500 5mg/Vial
Pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
HGH 176-191 2mg/vial
HGH 176-191 5mg/Vial
Tesamorelin 2mg/Vial
Triptorelin 2mg/Vial
Gonadorelin 2mg/Vial
Gonadorelin 10mg/Vial

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379