De wettelijke Mondelinge Anabole Opschorting 100mg/ml van het Steroïdentestosteron voor de Spierbouw

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DESEN
Certificering: ISO9001,SGS,UKAS, GMP
Modelnummer: CAS 58-22-0
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet pakket of zonodig
Levertijd: 3-6 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 500 kg/maand
Alias: Testosteronopschorting; Testosteronbasis MF: C19H28O2
Mw: 288.4244 Analyse: 99%
Verpakking: Discrete verpakking voor gewaarborgde Douanepas Catalogus: Mondelinge Anabole Steroïden
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Wettelijke Mondelinge Steroïden

,

De anabole Spierbouw

De testosteronopschorting wordt samengesteld van zuiver 100%-testosteron, hetzelfde die steroidal hormoon in populaire testosteron-Cypionate, testosteron-Enanthate of een andere vorm wordt gevonden u kunt vinden. Het te onderscheiden verschil tussen testosteron-Opschorting en andere testosteronvormen is dat de testosteron-Opschorting met het geen ester draagt; er is geen ester in bijlage, is het betekenen van de volledige massa van elk milligram zuiver testosteron. Aangezien er zijn maakte geen ester dit middel vast daar is geen halveringstijd, is betekenen van het hormoon actief de minuut het de bloedstroom raakt. Verder, zoals vermeld door de naam, wordt de testosteron-Opschorting normaal opgeschort in water en niet olie zoals de meeste andere testosteronvormen zijn.

 

De wettelijke Mondelinge Anabole Opschorting 100mg/ml van het Steroïdentestosteron voor de Spierbouw
 
Beschrijvingen:
 
Productnaam:  Testosteron
Synoniemen: Testosteronbasis; Testosteronopschorting
Effectieve dosis (Mensen): 350-1000mg/week
Effectieve dosis (Vrouwen): Geadviseerd niet
Het actieve leven: +/-1 dag
Opsporingstijd: +/- dag 3
Anabole/Androgene verhouding: 100/100
 
De testosteronopschorting is een zuivere samenstelling van het ester vrije synthetische testosteron die normaal in water wordt opgeschort. De meeste injecteerbare anabole steroïden worden opgeschort in olie en kan de olie gebaseerde Opschorting worden gevonden maar de waterbasis is veel gemeenschappelijker. Aangezien er geen ester in bijlage aan Testosteronopschorting is, dit middel is er geen ester om eender welke massa in de samenstelling op te nemen, daardoor verhogend zijn kracht op a per milligrambasis. Wanneer wij anabole steroïden op basis van zijn geconcentreerde kracht onderzoeken, moeten wij algemeen in overweging de massa van de ester vergen.
 
Bijvoorbeeld, zal het Testosteronpropionaat actiever testosteron op a per milligrambasis dan Testosteron Cypionate toe te schrijven aan de Cypionate-ester dragen die meer massa in de samenstelling opnemen dan de Propionaatester. Vandaar dat zult u algemeen Propionaatdosissen een weinig lager zien zijn dan Cypionate-dosissen. Maar met Testosteronopschorting, aangezien er geen ester is is er geen interferentie met de concentratie.

 

De volgende grafiek zou u moeten helpen dit principe begrijpen:

 

Samenstelling Het doseren Actief Testosteron
Testosteronopschorting 100mg 100mg per 100mg
Testosteronpropionaat 100mg 83.72mg per 100mg
Testosteron Cypionate 100mg 69.90mg per 100mg


Aangezien dit een ester vrij testosteron is, zal de injectiefrequentie noodzakelijk zeer hoog zijn. Om testosteron-Opschorting efficiënt te gebruiken moeten wij elke dag het bij een minimum met twee tot drie injecties per dag van gelijke grootte inspuiten die het meest efficiënt en efficiënt zijn. Nochtans, aangezien de testosteron-Opschorting reeds is een kunnen de pijnlijke injectie veelvoudige injecties vrij lastig worden en om de pijn van beleid te verlichten het meest zal vinden het mengen van de Opschorting met een ander punt de pijn zal verlichten. U kunt uw testosteron-Opschorting met andere steroïden mengen u in dezelfde spuit in dezelfde injectie kunt gebruiken zelfs als zij gebaseerde olie zijn, nochtans verkiezen velen het mengen van hun testosteron-Opschorting met injecteerbare B-12.
 
Testosteronopschorting 100mg/ml; Ruwe Testosteronhormonen; Testosteron 100mg/ml; Koop Testosteronopschorting; Testosteron 2017 Prijs, verdelers van het Testosteron de ruwe steroid poeder; Het Testosteronopschorting van China

Toepassingen:
 
Voorbij zijn niveau van kracht, zal de Testosteronopschorting dezelfde voordelen van alle testosteronvormen opleveren; nochtans, vele melden de testosteron-Opschorting gebruikers minder waterbehoud met deze vorm dan een ander. Om deze reden, zullen vele concurrerende bodybuilders Opschorting tijdens een wedstrijd prep cyclus gebruiken om waterbehoud bij een minimum te houden. Nochtans, zegt het verschil in waterbehoud tussen dit testosteron en het testosteron-Propionaat en altijd grotendeels dieet afhankelijk evenals afhankelijk bij de oestrogeenomzetting zeer minimaal is aangezien wij zullen zien.
 
De testosteronopschorting zal aan hetzelfde tarief zoals alle testosteron aromatiseren en zoals wij begrijpen zijn de aromatasegevolgen hoog. Dit aromatiserende effect kan waterbehoud veroorzaken toe te schrijven aan de opbouw van oestrogeen, aangezien het hormoon, andere estrogenic bijwerkingen zoals Gynecomastia zal omzetten evenals veroorzaken. Om dit in de hoogste mate te bestrijden zullen wij altijd ons testosterongebruik aan een aromataseinhibitor zoals Arimidex of Letrozol koppelen. Door een aromataseinhibitor te gebruiken verhinderen wij het oestrogeen band, daardoor verminderend de aromatiserende bijwerkingen en zelfs hun waarschijnlijkheid.
 
Hoewel de injectiepijn vrij groot kan zijn en de bijwerkingen zijn waarschijnlijk zonder verantwoordelijk gebruik, wanneer responsibly gebruikt en dragend door de pijn wij enkele beste resultaten met Testosteronopschorting in vergelijking tot andere testosteronvormen kunnen zien. Met een sterke androgene aard kunnen wij grootte snel verhogen en met krachtige anabole gevolgen kunnen wij sterkte snel verhogen. Verder, met het gebruik van testosteron-Opschorting zullen wij onze veel zien verhoogde terugwinningscapaciteiten en wij zullen zeer de efficiency van al ons werk zien stijgen. Hoewel alle testosteron deze zelfde voordelen kunnen opleveren, aangezien de testosteron-Opschorting milligram voor een weinig meer machtig milligram is, zal het hen eenvoudig ongeveer sneller en met een weinig meer brand brengen.
 
Functioneert:
 
Als ruw testosteron dit Testosteronopschorting geschikt maakt om androgen deficiënties zoals laag testosteron te behandelen. Het zal geen beter werk dan andere testosteronsamenstellingen doen en kan eigenlijk een weinig ergerend zijn op basis van frequente injectie; nochtans, kan het verwante lage symptomen sneller verbeteren dan een andere testosteronvorm. Als u benieuwd bent hoe de Testosteronopschorting laag testosteron kan bevestigen is het werkelijk eerder eenvoudig. Het testosteron vertegenwoordigt primaire mannelijke androgen en is essentieel aan ons gezondheid en welzijn.
 
De vrouwen hebben ook testosteron en hoofdzakelijk zo maar niet dichtbij de hoeveelheid van hun mannelijke tegenhangers nodig. Hoe dan ook, zijn de man of de vrouw wanneer de testosteronniveaus het enige ding vallen dat het probleem zal verhelpen testosteron, en dat is precies wat de Testosteronopschorting is. Dit moet niet zeggen de vrouwen deze anabole steroïden zouden moeten gebruiken om deze voorwaarde te behandelen, in feite zouden zij niet wegens sterke virilizationgevolgen moeten. Er zijn andere testosteronsamenstellingen die veel gemakkelijker zullen zijn voor vrouwen aan controle.
 
Als u aan laag testosteron lijdt, kan de voorwaarde met talrijke symptomen komen. Normaal zal het individu slechts een paar symptomen, normaal 2-3 maar tonen indien de genegeerde symptomen algemeen langzaam zullen beginnen omhoog op te zetten. Zij zullen niet levensgevaarlijk zijn maar zij kunnen uw algemene levenskwaliteit streng verminderen. Verder, als voortdurend genegeerd kan deze zeer ongezonde voorwaarde tot talrijke veel ernstigere voorwaarden in a enigszins van een gatewaycapaciteit bijdragen. De gemeenschappelijke symptomen van laag testosteron omvatten.
 

 
Als de voorwaarde wordt genegeerd, kan het lage testosteron in de bevordering van de volgende voorwaarden helpen:
 

Hoewel het kan worden gebruikt om laag testosteron te behandelen, wordt de Testosteronopschorting zelden gebruikt voor dat doel langer, vooral in de V.S. Nochtans, zullen sommige artsen therapie met deze versie op een specifieke geduldig-door-geduldige basis in werking stellen.
 
Toepassingen:
 
De testosteronopschorting is beste looppas minstens 8 weken en afhankelijk van de ervaring van de gebruiker men aan looppas kan voor veel langere tijd kiezen. Aangezien dit hormoon hoofdzakelijk door meer gevorderde gebruikers wordt gebruikt worden andere drugs gewoonlijk opgenomen in de cyclus. Men zou voor andere massadrugs zoals dynabolon en nandrolone moeten opteren aangezien het doel van deze cyclus zeer waarschijnlijk zal zijn en zou voor massa moeten zijn. De gebruiker zou moeten verwachten om de snelle spiergroei, waterbehoud, en misschien extra vette stortingen te zien.
 
Veel andere atleten zullen het ook alleen met deze bedoeling…. gebruikende elke dag (pijnlijke) schoten zijn enkel niet veel pret voor een typische 12 weekcyclus. Het is om deze reden dat de meeste mensen die deze drug gebruiken het pre-training en/of de concurrentie, en niet vaker aanwenden. Een zuivere pre-training of de concurrentie van 100mgs volstaan genoeg, en zou aan concurrerende atleten zeer ten goede komen om zijn opneming tijdens een in-seizoen-cyclus te rechtvaardigen.
 
De wettelijke Mondelinge Anabole Opschorting 100mg/ml van het Steroïdentestosteron voor de Spierbouw 0
 
De Dosissen van de testosteronopschorting voor Atletische Prestaties:
 
om atletische prestaties te verbeteren kunnen de lagere dosissen van de Testosteronopschorting worden toegepast vergeleken bij het ophopen niveaus buiten het seizoen. Wanneer het over het verbeteren van atletische prestaties komt, zijn wij niet betrokken bij de groei, maar eerder een verhoging van sterkte, snelheid en spierduurzaamheid. Met deze bedoeling, nauwelijks zal een levende mens meer dan 50mg per dag nodig hebben, en vele mensen zullen met 25mg per dag enkel fijn zijn; vooral als zij de samenstelling met een andere steroïden stapelen. Zoals met het ophopen, zullen de atletische verbeterende dosissen van de Testosteronopschorting normaal het best gediend worden tegen 8 weken van gebruik.

 

Mondelinge Steroïden  
Naam Specificatie
Dianabol 50 50mg/ml
Winstrol 25 (Stanozolol) 25mg/ml
Anadrol 50 50mg/ml
Anavar 20 20mg/ml
Clomid 50 (Clomiphene-Citraat) 50mg/ml
Nolvadex 20 (Tamoxifen-Citraat) 20mg/ml
Armidex 5 (Anastrozole) 5mg/ml
Femara 5 (Letrozole) 5mg/ml
Proviron 50 (Mesterolone) 50mg/ml

 

Professioneel Laboratorium met Geavanceerd Materiaal & Ontwikkelde Technologie, Pre-finished Steroid Olie, Aangepaste Beschikbare Concentratie! (HEET: Test euro 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren euro 200, BU 300, Mast P 100, Primo 100, NPP 200, Tren-Hexuitdraai 50, Tritren 180, Anomass 400, Testmengsel 450, Supertest 450)

 

Als u uw eigen zaken met om het even welke nieuwe merknamen gaat beginnen, kom aan ons!

 

1. Professionele laboratorium technische begeleiding (voor gebeëindigde toestellenproducenten of laboratoriumeigenaars)

 

2. Materiaal en Machinessteun (Filtrerende machine, Kappen, flessen en crimper)

 

3. Etiket die en drukhulp ontwerpen (pas doos en etiket aan)


FAQ - Ordegidsen:

 

Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Xiaogan, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.

 

Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.

 

Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.

 

Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst

 

Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!

 

Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.

 

Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379