Het Zuivere Ruwe Steroid Poeder CAS 58-22-0 van de testosteronbasis 99% om de Mannelijke Genitale Groei te bevorderen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001,SGS,UKAS
Modelnummer: 58-22-0
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet Pakket of zonodig
Levertijd: 3-6 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 500 kg/maand
Materiaal: Origineel Analyse: 99% min
Verpakking: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken Alias: Testoviron
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Veiligste Anabole Steroïden

,

Scherpe Cyclussteroïden

 

Het testosteron, als natuurlijk productdrug en één van de wijdst gebruikte anabole steroïden, is de geschiktste keus voor een verwijzingsdrug waarbij al anderen zullen worden vergeleken.

 

En terwijl het volledig mogelijk is om maximaal-efficiënte steroid cycli te construeren zonder testosteron aan te wenden, het meest doe dit, maar in plaats daarvan gebruiks geen testosteron als hun stichting. Één van beide benadering kan volledig correct zijn.

 

Productnaam: Testosteronbasis
Andere naam: Testoviron; Trans-testosteron; Androlin; Android; Halotensin; Oreton; Testex; Testoderm; Testred; Virilon; Testolent
CAS-registeraantal: 58-22-0
EINECS: 200-370-5
Moleculaire formule: C19H28O2
Molecuulgewicht: 288.42
Verschepende manier: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS… (u kunt snelst en uw favoriet kiezen)

 

Het Zuivere Ruwe Steroid Poeder CAS 58-22-0 van de testosteronbasis 99% om de Mannelijke Genitale Groei te bevorderen 0

 

Beschrijving:


Als bodybuilding drug, wordt het testosteron bijna altijd gebruikt als injecteerbare ester, wegens slechte mondelinge biologische beschikbaarheid en de ongeschiktheid van hoge dosis transdermal of sublingual levering.

 

Het testosteron wordt ook verstrekt als injecteerbare opschorting. De bespreking is hier in verwijzing naar deze injecteerbare voorbereidingen.

 

Farmacologisch, handelt het testosteron zowel via de androgen receptor als via andere middelen. In de praktijk, wordt het gevonden om synergistically zowel met die anabole die steroïden als Klasse I worden gecategoriseerd als die te combineren gecategoriseerd als Klasse II, en zoals hebbend met gemengde activiteiten daarom beschreven.

 

Als u werkelijk uw natuurlijke testosteronniveaus wilt opvoeren, en alle voordelen ontvangen die met het d.w.z. komen. grotere spiermassa en sterkte, betere duurzaamheid, verbeterde terugwinning enz. Het is het belangrijkste product u ooit! zult gebruiken.

 

Het testosteron als enige androgen wordt gebruikt kan zeer efficiënte resultaten, in het bijzonder met dosissen één gram of meer per week geven, en kan wezenlijke resultaten met slechts 500 mg/week geven die. Als geen andere drugs worden gebruikt om oestrogeen te controleren, echter, zijn de bijwerkingen zoals gynecomastia vrij waarschijnlijk.

 

Een anti-aromatase is verkieslijk in een testosteroncyclus aan een selectieve modulator van de oestrogeenreceptor (SERM) zoals Clomid of Nolvadex voor het controleren oestrogeen.

 

Omdat SERMs of niets naar het verminderen van effect van opgeheven oestrogeen in het verergeren of het veroorzaken van acne, doet of zelf draag ongunstig bij. Kunnen de bovendien, abnormaal opgeheven oestrogeenniveaus om andere redenen schadelijk zijn.

 

COA van Testosteron
TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder wit poeder
Identificatie A.B. Positief
Analyse 97.0~103.0% 99.50%
Specifieke Omwenteling +101°~+105° +102.6°
Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,27%
Smeltpunt 153~157°C 153.0~155.0°C
Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming
Verwante Substanties voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming
Overblijvende Oplosmiddelen voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming
Deeltjesgrootte 100% ≤ 20 microns Is in overeenstemming
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming

 

Toepassingen:


Met betrekking tot remming van de hypothalamic/slijmachtige/testicular as (HPTA), is 200 mg/week van ingespoten testosteron ongeveer 2/3 tot 3. /onderdrukkende 4, terwijl 100 mg/week over 50% onderdrukkend is.

 

Om deze reden, is het lage gebruik van het dosistestosteron niet bijzonder efficiënt, aangezien de natuurlijke productie reeds „“ 100-200 mg/week waard is, en dit wordt meestal verloren met eerste 200 mg/week van injecteerbaar die wordt gebruikt.

 

De bijzondere synthetische stoffen wat laag-onderdrukkend zijn zijn, om deze reden, efficiënter voor laag-dosisgebruik dan testosteron is.

 

Met gebruik van een anti-aromatase, is 600-750 mg/week van ingespoten testosteron een goede doseringswaaier voor een beginner. Zonder een anti-aromatase, kan het worden verkozen gebruik tot 500 mg/week te beperken, hoewel er risico van gynecomastia kan zijn bij dosissen zelfs zo laag zoals 200 mg/week als geen anti-oestrogeen wordt gebruikt. De meer gevorderde gebruikers kunnen een gram per week goedkeuren.

 

De nog-hogere dosissen zoals 2 gram per week voorzien over het algemeen slechts een kleine verdere toename in prestaties, van dat die over het algemeen merkbaar zijn slechts als een plateau bij 1 gram per week is bereikt.

 

De bedragen hoger worden dan dit aangewend door sommige probodybuilders maar waarschijnlijk met slechts een licht verder stijgend effect.

 

Klantenterugkoppeling:


1.Well iedereen houdt van uw producten zodat zal ik strikt zaken met u doen die doorgaan!


2.I ontving het pakket en omhoog gebrouwen het toestel. Van wat ik heb gezien, ben ik zeer geïmponeerd en tevreden met uw producten.


3. Aangezien gebruikelijk zijn uw zaken veel gehouden van. Smelten temps van alle producten schijnt fijn. Wij HOUDEN echt van de snelheid en de beroeps van uw dienst en zullen een lange verhouding met u voortzetten.


4.Your de producten zijn hoogste inkeping…

 

5.Thank u voor de prachtige klantenservice en de grote producten!

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379