De veilige steroïden van de teststeun 100mg/ml voor het bodybuilding, het Injecteerbare Propionaat van het Olietestosteron

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001,SGS,UKAS
Modelnummer: CAS 57-85-2
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 500 kg/maand
Mw: 344.49 Alias: TESTsteun
Verschijning: Wit kristallijn poeder Moleculaire Formule: C22H32O3
Verzending: Fedex, TNT, EMS, DHL.UPS, EUB Dosering: 50 aan 100mg /dag
E-mail: tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Ruw Hormoonpoeder

,

steroid poederbron

 

 

Van het de Olietestosteron van de teststeun 100mg/ml Injecteerbaar het Propionaat Ruw Poeder

 

Het testosteronpropionaat is kort-estered beschikbaar testosteronproduct. Er zijn sommige voordelen en nadelen aan dit. Het belangrijkste nadeel is dat de gebruikers Teststeun minstens elke andere dag door zijn cyclus zullen moeten inspuiten om juiste resultaten te krijgen. De voordelen, echter, zijn minder opzwellen en waterbehoud dat producten lang-estered en omdat er minder ester in elk flesje is, is er meer daadwerkelijk testosteron per injectie, die betere resultaten brengt.

 

Cutingscyclus

 

Tijdens een typische cyclus zal zien in werking stellen die met een testosteron verenigbaar is. De gebruikers gevoelig voor gynecomastia en waterbehoud kunnen daarom een anti-oestrogeen zoals Arimidex, Femara of Aromasin moeten toevoegen. Die in het bijzonder verontrust door gynecomastia kunnen vinden dat een combinatie van Nolvadex en Proviron vooral goed bij het verhinderen van/het stoppen van dit voorkomen werkt. Ook onvermijdelijk met een testosteron zijn androgene bijwerkingen zoals olieachtige huid, acne, verhoogde agressie en lichaam/de gezichtshaargroei. Zij die een neiging voor mannelijke patroonkaalheid kunnen hebben kunnen ook vinden dat het propionaat deze voorwaarde zal verergeren.

 

Dit helpen bestrijden kan aan Propecia/Proscar kiezen, die de opbouw van DHT in vele androgen doelweefsels zal verminderen. Dit zal helpen verwante bijwerkingen (in het bijzonder haarverlies) minimaliseren hoewel het ons geen waarborgen aanbiedt. En zoals met alle testosteronproducten, zal het propionaat ook endogene testosteronproductie onderdrukken. Het gebruik van een testosteron bevorderende drug zoals HCG en/of Clomid/Nolvadex is daarom een vereiste vermijden verdragend een post-cyclusneerstorting.

 

Gemeenschappelijk Doseringsprogramma


Het gemeenschappelijkste doseringsprogramma voor deze samenstelling (mensen) moet 50 aan 100mg, elke dag of 2de dag inspuiten. Zoals met de populairdere esters, zou de totale wekelijkse dosering in de waaier van 300-700mg zijn. Zoals met alle testosteronsamenstellingen, is deze drug het geschiktst geschikt voor het ophopen fasen van opleiding. Hier wordt het het vaakst gecombineerd met andere sterke agenten zoals Dianabol, Anadrol, of deca-Durabolin, combinaties die blijken vrij goed te werken. Het propionaat wordt nochtans soms ook gebruikt met het nonaromatizing van anabolics/androgens tijdens het snijden of het op dieet zijn fasen van opleiding, een tijd wanneer het snelle actie is en de androgene aard ook wordt gewaardeerd. De populaire stapels omvatten een gematigde dosering van propionaat met mondelinge anabool als Winstrol (15-35 mg dagelijks), Primobolan (50-150mg dagelijks) of oxandrolone (15-30mg dagelijks).

 

Op voorwaarde dat het lichaamsvetpercentage voldoende laag is, kan de blik van dichte gespierdheid in het bijzonder worden verbeterd (versperrend om het even welke bovenmatige oestrogeenopbouw van het testosteron). Men kon niet-aromatiseert androgen zoals trenbolone of Halotestin ook toevoegen, die een extremer effect op onderhuidse lichaamsvet en spierhardheid zouden moeten hebben. Natuurlijk met de toegevoegde androgen inhoud zullen om het even welke verwante bijwerkingen meer uitgesproken worden.

 

Voor Vrouwen


De vrouwen die absoluut een injecteerbaar testosteron moeten gebruiken deze voorbereiding zouden slechts moeten gebruiken. Het doseringsprogramma zou ook moeten zijn meer uit uitgespreid voor een vrouwelijke bodybuilder, met injecties die om de 5 tot 7 dagen komen. De dosering zou duidelijk, over het algemeen in de waaier van 25mg aan 50mg per injectie ook lager zijn. De androgene activiteit zou minder uitgesproken moeten zijn met dit programma, die de tijd van bloedniveaus geven voldoende om te verminderen alvorens de drug opnieuw wordt toegediend.

 

om eender welke risico's verder te verminderen, zou de duur van deze cyclus niet 8 weken moeten overschrijden. Indien een sterker anabool effect wordt vereist, zou een kleine hoeveelheid Durabolin (deca-Durabolin als niet beschikbaar), Oxandrolone of Winstrol kunnen worden toegevoegd. Natuurlijk kan het risico om virilizing gevolgen van deze drugs op te merken, zelfs met de toevoeging van milde anabool stijgen. Aangezien veel van de masculinizing bijwerkingen van steroid gebruik onomkeerbaar kunnen zijn, is het zeer belangrijk voor de vrouwelijke atleet om de dosering, de duur en de weerslag van bijwerkingen zeer dicht te controleren.

 

 

Productnaam Testosteronpropionaat
Andere naam Testoviron; Sterandryl; Agovirin; Testosteron; Teststeun
CAS-registeraantal 57-85-2
EINECS 200-351-1
Moleculaire formule C22H32O3
Molecuulgewicht 344.49
Analyse 99%
Verschijning wit poeder
Gebruik bij de bouw van spier, vet branden en het bereiken van sterkte
Norm Enterprisestandard
Prijs Onderhandeld
Minimumordehoeveelheid 10g
Pakket: Uitstekend en kan volgens de eis van klanten
Het verschepen belangrijke tijd Binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling
Betalingsopties Western Union, MoneyGram, bankoverdracht
Het verschepen Druk levering met DHL uit, EMS, Fedex, TNT, UPS (binnen 5-7days na betaling)

 
 
 
 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379