Alopecia van de de Huidwanorde van het Trilostane99% de Ruwe Steroid Poeder voor de Ziekte van Hondencushing

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: GMP, ISO 9001, USP
Modelnummer: CAS 13647-35-3
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 500-1000 kg/maand
Mw: 329,433 MF: C20H27NO3
Verschijning: Wit Kristallijn Poeder Biologische halveringstijd: 8 uren
alias: Vetoryl Verzending:: Fedex, TNT, EMS, DHL.UPS, EUB
E-mail: tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Ruw Hormoonpoeder

,

steroid poederbron

 

Alopecia van de de Huidwanorde van het Trilostane99% de Ruwe Poeder voor de Ziekte van Hondencushing

 

Trilostane is een inhibitor van 3β-hydroxysteroid-dehydrogenase die in de behandeling van het syndroom van Cushing wordt gebruikt.

 

Het werd teruggetrokken van menselijk gebruik in de markt van Verenigde Staten in de drug van April 1994.The was eerder beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk voor gebruik in mensen onder de merknaam Modrenal voor de behandeling van de ziekte van Cushing en voor borstkanker. Het werd goedgekeurd in de Verenigde Staten in 2008 voor de behandeling van de ziekte van Cushing (hyperadrenocorticism) bij honden onder de merknaam Vetoryl.

 

 

Het was beschikbaar enige tijd door voorschrift in het UK onder de Vetoryl-merknaam alvorens het in de V.S. werd goedgekeurd. De drug wordt ook gebruikt om Alopecia X van de huidwanorde bij honden te behandelen. Het is ook de eerste drug wordt goedgekeurd om zowel slijmachtige als bijnier-afhankelijke Cushing bij honden te behandelen die. Deze voorschriftdrug werkt door de productie van cortisol in de bijnieren tegen te houden. In studies van de drug, braakten de meeste gemeenschappelijke zijdegevolgen, gebrek aan energie, diarree, en gewichtsverlies.

 

Trilostane zou niet aan een hond moeten worden gegeven die:

  1. heeft nier of leverziekte;
  2. neemt bepaalde die medicijnen worden gebruikt om hartkwaal te behandelen;
  3. is zwanger, verzorgend of bestemd voor het fokken
  4.  

 

Alopecia van de de Huidwanorde van het Trilostane99% de Ruwe Steroid Poeder voor de Ziekte van Hondencushing 0

 

Diergeneeskunde — Honden en de Ziekte van Cushing

 

De ziekte van Cushing is gemeenschappelijkst bij kleinere honden. De tekens van het syndroom van Cushing kunnen verhoogde eetlust, dorst en urination, haarverlies, kale flarden en een vergrote buik omvatten. Zonder behandeling, kunnen de honden zwakke en verkalkte huidflarden, hepatopathy en tere buikspieren ontwikkelen.

 

De ziekte van hondscushing wordt veroorzaakt door bovenmatige afscheiding van het adrenocorticotropic hormoon, dat cortisol niveaus opheft. De meeste honden die de ziekte ontwikkelen van Cushing hebben slijmachtige afhankelijke hyperadrenocorticism (PDH). Hen die geen Cushing wegens PDH hebben een adrenocortical tumor hebben, die goedaardig of kwaadaardig kan zijn. Of het resultaat van een bijnier of slijmachtige tumor, de ziekte zich van Cushing in biologische mechanismen mengt die normaal functioneren om cortisol bloedniveaus te regelen.

 

Vanaf 2008, is Trilostane een FDA goedgekeurde behandeling voor honden met de ziekte van Cushing. Het beheer Trilostane kan met de productie verbieden die van cortisol in de bijnieren, de niveaus van het adreno-corticohormoon aanpassen en ziektesymptomen verhinderen.

 

Trilostane kan in zodra-dagelijkse dosissen, of in kleinere, frequentere dosissen worden beheerd om het voorkomen van bijwerkingen te verminderen. Het kan ongeveer vier weken voor de drug vergen om van kracht te worden en een vermindering van symptomen op te merken.

 

Alopecia van de de Huidwanorde van het Trilostane99% de Ruwe Steroid Poeder voor de Ziekte van Hondencushing 1

 

Trilostane — Ander Gebruik in Diergeneeskunde

 

Naast behandeling voor slijmachtige afhankelijke hyperadrenocorticism, adrenocortical tumors en ziekte van Cushing, kan Trilostane worden gebruikt om honden met Alopecia X. Advancements in diergeneeskunde te behandelen ook heeft geleid tot wezenlijke grondslag in het gebruik van trilostane voor het behandelen van paarden met Cushing.

 

Bovendien, terwijl PDH in felines zeldzaam is, trilostane kan een gekozen vorm van therapie zijn. Nochtans, trilostane om een minder succesvolle vorm van behandeling voor katten heeft geopenbaard te zijn.

 

Verwante Categorieën Androgen, Bioactivee Kleine Molecule Alfabetische Index, Corticosteroid, Cytokines, de Groeifactoren en Hormonen, Hormonen,
analyse ≥98% (HPLC)
vorm poeder
kleur wit om te looien
oplosbaarheid DMSO: ≥17 mg/ml
opslagtemperaturen. 2-8°C

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379