De Cycli Veiligste Anabool Ruw Steroid Poeder van testosteroncyp voor eerst - tijdbeginner

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: GMP, ISO 9001, USP
Modelnummer: CAS 58-20-8
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 500-1000 kg/maand
Mw: 412.61 MF: C27H40O3
Verschijning: wit kristallijn poeder Analyse: 99% min
Alias: Testcyp Verzending:: Fedex, TNT, EMS, DHL.UPS, EUB
E-mail: tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Ruw Hormoonpoeder

,

bouw spiersteroïden

De Cycli van testosteroncyp het Veiligste Anabole Steroid Poeder voor First-time Beginner

 

De middencyclus van Testosteroncypionate

 

Midden de Cyclusvoorbeeld van Testosteroncypionate (12 weken totale cyclusduur)

Weken 1 – 12:

Testosteron Cypionate bij 500mg/week

Nandrolone Decanoate (AKA Deca Durabolin) bij 400mg/week

Weken 1 – 4:

Dianabol bij 25mg/day

 

Deze middencyclus van Testosteroncypionate is dat van het ooit zo populaire en algemeen gebruikte Testosteron/Nandrolone/Dianabol-de cyclusstapel. Het is, natuurlijk meest geschikt als middencyclus van Cypionate van het niveautestosteron, en strijdig met wat de meerderheid van anabole steroid gebruikers denkt, is dit in geen geval een beginnerscyclus.

 

Testosteron-slechts zijn de beginnerscycli en het doel achter hen hierboven verklaard, maar het extra gebruik van andere samenstellingen in een cyclus kan vaak voor een beginner gevaarlijk worden die grotendeels onbekend met de wereld van anabole steroïden is, en kan negatief aan één of meerdere gestapelde samenstellingen reageren. Omdat de veelvoudige samenstellingen worden gebruikt, zal het ongelukkige individu onzeker zijn in verband met welke samenstelling de beklaagde van deze negatieve reacties en bijwerkingen is. Zulk een situatie ook dodelijk kon in het geval van allergische reacties blijken.

 

Vandaar dat zouden de beginners altijd met de grondbeginselen moeten vertrekken alvorens samenstellingen te stapelen. Deze middenstapel heeft nogmaals voor het ophopen en sterkte het bereiken de voorkeur.

 

De Cycli Veiligste Anabool Ruw Steroid Poeder van testosteroncyp voor eerst - tijdbeginner 0

 

De geavanceerde Cyclus van Testosteroncypionate

 

Geavanceerd de Cyclusvoorbeeld van Testosteroncypionate (12 weken totale cyclusduur)

Weken 1 – 12:

Testosteron Cypionate bij 100mg/week

Trenbolone Enanthate bij 600mg/week

 

Dit is één van de perfecte voorbeelden van de geavanceerde cycli van Testosteroncypionate, en dit bepaalde men is aantoonbaar van het gebruik van Testosteron Cypionate als steunende die samenstelling bij TRT-dosissen zuiver voor het handhaven van normale fysiologische functie bij gebrek aan normale goed werkende endogene Testosteronproductie wordt gebruikt (het wordt onderdrukt als resultaat van het gebruik van anabole steroïden). Daarom is het Testosteron Cypionate verminderd tot de typische TRT-dosis 100mg per week.

 

Deze normale fysiologische Testosterondosis zal de controle van het Oestrogeenniveau door de cyclus zonder het vereiste van een aromataseinhibitor toestaan. Dit is omdat het tarief van aromatisatie van Testosteronintoestrogen bij dosissen dichter aan de normale fysiologische waaier zeer wordt verlaagd. Dientengevolge, functioneert Trenbolone Enanthate nu als de primaire anabole samenstelling (aka de ‚werkpaard‘ samenstelling) die zal functioneren om de spiergroei door de cyclus te verstrekken.

 

De Cycli Veiligste Anabool Ruw Steroid Poeder van testosteroncyp voor eerst - tijdbeginner 1

 

Trenbolone is strikt geavanceerde niveau anabole steroid, ongeschikt voor gebruik door beginners van om het even welk type. In deze cyclus, wordt de Enanthate-variant van Trenbolone gebruikt eenvoudig wegens zijn naadloze verenigbaarheid met Testosteroncyp, aangezien de esters van Cypionate en Enanthate-zoals eerder besproken allebei bijna identieke halveringstijden bezit. Dit verstrekt daarom een gemak van gemak voor de gebruiker, evenals meer vlote injectie en beleidsfrequenties.

 

Het feit dat het Testosteron bij lage genoeg dosissen wordt gebruikt die aromatisatie te vermijden, met het feit wordt gecombineerd dat het onvermogen van Trenbolone om in Oestrogeen bij om het even welke dosis om te zetten in de totale verwijdering van om het even welk potentieel waterbehoud, opzwellen, gynecomastia of om het even welke bijwerkingen zou moeten resulteren verbonden aan Oestrogeen. Het is belangrijk om op te merken dat deze cyclus in het bijzonder om als het ophopen cyclus, magere massacyclus, of snijdende cyclus worden gebruikt – allen zonder het opgeblazen potentieel voor waterbehoud of andere bijwerkingen van Estrogenic genoeg sterk is.

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379