Desonide Topical Corticosteroid Anti-inflammatory for Skin Disease White Powder

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: GMP, ISO 9001, USP
Modelnummer: CAS 638-94-8
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 500-1000 kg/maand
Mw: 416,507 MF: C24H32O6
Verschijning: Wit Poeder Zuiverheid: 99%
Routes van beleid: actueel Verzending:: Fedex, TNT, EMS, DHL.UPS, EUB
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Farmaceutische Grondstof

,

ruwe farmaceutische materialen

Desonide Actuele Corticosteroid Anti-inflammatory voor Huidziekte

 

Desonide is de soortnaam van anti-inflammatory laag-kracht actuele corticosteroid die sinds de jaren '70 beschikbaar is geweest. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om atopic dermatitis (eczema), seborrheic dermatitis, contactdermatitis en psoriasis in zowel volwassenen als kinderen te behandelen.

 

Het heeft een vrij goed veiligheidsprofiel en is beschikbaar als room, zalf, lotion, en als schuim onder het Schuim van handelsnaamverdeso. Andere handelsnamen voor room, lotions, en zalven omvatten Tridesilon, DesOwen, Desonate. Het is een groep VI corticosteroid onder de classificatie van de V.S., tweede minste machtige groep.

 

Medisch gebruik

 

Desonide is een voorschrift actuele behandeling voor roodheid, het zwellen, het jeuken, en ongemak van diverse huidvoorwaarden. Ongeacht het gebruikte voertuig, wordt desonide 2 3 keer per dag toegepast op, in dezelfde tijden elke dag. De huidvoorwaarden verbeteren typisch in de eerste twee weken van behandeling. De patiënten worden opgedragen om desonide voor de minimumhoeveelheid tijd te gebruiken noodzakelijk voor voorwaarden te verbeteren.

 

Desonide Topical Corticosteroid Anti-inflammatory for Skin Disease White Powder 0

 

Mechanisme van Actie

 

Desonide is synthetisch nonfluorinated corticosteroid; actuele corticosteroids hebben anti-inflammatory, antipruritic, en vasoconstrictive eigenschappen. Het mechanisme van deze eigenschappen, echter, is onduidelijk voor de huidroute van beleid.

 

Na absorptie door de huid, volgen corticosteroids zo ook pharmacokinetic wegen aan intraveneus beheerde corticosteroids. Het mechanisme van corticosteroids wordt verondersteld om phospholipase A2 remmende proteïnen (lipocortins) te veroorzaken. Lipocortins controleert de biosynthese van ontstekingsbemiddelaars, zoals prostaglandines en leukotrienes. Lipocortins kan de gemeenschappelijke voorloper van ontstekingsbemiddelaars verbieden, arachidonic zuur.

 

Interactie

 

Er zijn 62 totale minder belangrijke druginteractie die wanneer genomen in combinatie met desonide voorkomen. De gemeenschappelijke die medicijnen in combinatie worden gecontroleerd die negatieve druginteractie veroorzaken omvatten: Aspirin, Cymbalta (duloxetine), Vistraan, Acetaminophen, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D3, en Zyrtec.

 

Desonide

 

Desonide.png

 

Handelsnamen Desowen
CAS Number 638-94-8
Formule C24H32O6
Maalmassa 416,507

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379