Het Geslachts Steroid Hormonen van de Flibanserin Medische Behandeling voor Vrouwelijke Seksuele de Wenswanorde van Hypoactive

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: GMP, ISO 9001, USP
Modelnummer: CAS 167933-07-5
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: negotiated
Verpakking Details: Als vereist uw
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 500-1000 kg/maand
Mw: 390.40 MF: C20H21F3N4O
Verschijning: Wit kristallijn poeder Wateroplosbaarheid: 0,178 mg/ml
Alias: Addyi Verzending:: Fedex, TNT, EMS, DHL.UPS, EUB
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

mannelijke hormonen

,

kruiden male enhancement

 

Flibanserin Medische Behandeling voor Vrouwelijke Hypoactive Seksueel Desire Disorder

 

Flibanserin is de eerste drug die voor hypoactive seksuele wenswanorde (HSDD) in premenopausal vrouwen door FDA in Augustus 2015 moet worden goedgekeurd. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld als kalmerend medicijn door Boehringer Ingelheim, maar toonde gebrek aan doeltreffendheid in proeven en werd verder ontwikkeld als hypoactive seksuele wanordedrug door Spruitgeneesmiddelen.

 

Het mechanisme van Flibanserin van actie wordt toegeschreven aan zijn hoge affiniteit voor receptoren 5-HTA1 die en 5-HTA2, agonist activiteit op 5-HTA1 en antagonist op 5-HTA2 tonen, resulterend in het verminderen van serotonine in de hersenen evenals een effect op stijgende norepinephrine en dopamine neurotransmitters.

 

Het Geslachts Steroid Hormonen van de Flibanserin Medische Behandeling voor Vrouwelijke Seksuele de Wenswanorde van Hypoactive 0

 

Medisch gebruik

 

Flibanserin wordt gebruikt voor hypoactive seksuele wenswanorde onder vrouwen. Die die flibanserinrapport ontvangen een 0,5 verhoging vergeleken bij placebo in het aantal tijden zij „het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ hadden. In die op flibanserin 4,5 keer per maand nam het van 2,8 toe terwijl de vrouwen die placebo ontvangen ook een verhoging van „3,7 keer per maand het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen“ van 2,7 aan meldden.

 

 

Het begin van het flibanserineffect werd gezien van de eerste timepoint gemeten na 4 weken van behandeling en gehandhaafd door de behandelingsperiode. De doeltreffendheid van flibanserin werd geëvalueerd in 3 klinische proeven in drie stadia. Elk van de drie proeven had twee coprimaire eindpunten, voor het tevredenstellen van seksuele gebeurtenissen (SSEs) en andere voor seksuele wens. Elk van de 3 proeven had ook een secundair eindpunt dat nood met betrekking tot seksuele wens mat.

 

Alle drie proeven toonden aan dat flibanserin een verhoging van het aantal van SSEs veroorzaakte en nood met betrekking tot seksuele wens verminderde. De eerste twee proeven gebruikten een elektronische agenda om seksuele wens te meten, en vonden geen verhoging. Deze twee proeven maten ook seksuele wens gebruikend de Vrouwelijke Seksuele Functieindex (FSFI) als secundair eindpunt, en een verhoging werd waargenomen gebruikend deze laatstgenoemde maatregel.

 

FSFI werd gebruikt als coprimair eindpunt voor seksuele wens in de derde proef, en toonde statistisch opnieuw een aanzienlijke toename. Was het algemene gevoel van vrouwen van verbetering klein aan niets. De algemene kwaliteit van het bewijsmateriaal was laag.

 

Het Geslachts Steroid Hormonen van de Flibanserin Medische Behandeling voor Vrouwelijke Seksuele de Wenswanorde van Hypoactive 1

 

Bijwerkingen

 

De bijwerkingen zijn gemeenschappelijker onder vrouwen die flibanserin nemen. De meerderheid van bijwerkingen was mild om zich te matigen. De het meest meestal gemelde bijwerkingen omvatten vermoeide duizeligheid, misselijkheid, voelen, slaperigheid, en probleemslaap.

 

Het drinken van alcohol terwijl op flibanserin kan in streng lage bloeddruk (de lage bloeddruk die symptomen veroorzaakte kwam voor nadat slechts 2 glazen wijn in 17% voorkwamen) resulteren.

 

 

Flibanserin Flibanserin.svg
Handelsnamen Addyi
De systematische naam (van IUPAC) 1 (2 {4 [(Trifluoromethyl) fenyl 3] piperazin-1} ethyl) - 1,3-dihydro-2H-benzimidazol-2-
Formule C20H21F3N4O
Maalmassa 390.40 g/mol
Biologische beschikbaarheid 33%
Eiwitband 98%
Biologische halveringstijd 11 uren
Afscheiding Gal (51%), nier (44%)
Metabolisme Uitgebreid door lever (hoofdzakelijk door CYP3A4 andCYP2C19)

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379