Van het Propionaathormonen van Drostanolone van het Masteronpoeder dihydrotestosterone (DHT) 58-19-5

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Modelnummer: CAS 58-19-5
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet pakket of zonodig
Levertijd: 3-6 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 500 kg/maand
Productnaam: Drostanolonepropionaat Alias: Masteronpropionaat; Masteron
Analyse: 99% Verpakking: Discrete verpakking voor gewaarborgde Douanepas
Catalogus: Injecteerbare Anabole Steroïden Merknamen: Drolban
E-mail: tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

injecteerbare steroïden voor het bodybuilding

,

anabole steroid injectie

Als therapeutische agent, genoot Masteron van twee decennia van succes in het bestrijden van geavanceerde inoperabele borstkanker in postmenopausal vrouwen. Masteron zou ook populaire scherpe steroïden onder bodybuilders worden, die zijn waar Masteron momenteel het meest meestal wordt gevonden. Nochtans, is het originele Masteron-merk niet meer beschikbaar; in feite, bijna is elk farmaceutisch merk ter wereld beëindigd.

 

Masteron wordt gebruikt in de behandeling van borstkanker langer ten gunste van andere opties, hoofdzakelijk enorm populair in concurrerende bodybuilding cycli en als essentieel vaak beschouwd om voorbereiding te betwisten.

 

Dihydrotestosterone van het Propionaathormonen van Drostanolone van het Masteronpoeder (DHT) 58-19-5

 

Van het Propionaathormonen van Drostanolone van het Masteronpoeder dihydrotestosterone (DHT) 58-19-5 0

Beschrijvingen:

 

Het Drostanolonepropionaat is dihydrotestosterone (DHT) afgeleide anabole steroïden. Specifiek, is Masteron het DHT-hormoon dat structureel door de toevoeging van een methylgroep bij koolstof 2 positie is veranderd, beschermt dit het hormoon tegen de metabolische analyse door het 3 hydroxysteroiddehydrogenase enzym, dat in de skeletachtige spier wordt gevonden.

 

 

Masteron ook verhoogt zeer de anabole aard van het hormoon. Deze eenvoudige structurele verandering is allen het neemt om tot Drostanolone te leiden, en van hier klein/plotseling is het Propionaat ester in bijlage om de de versietijd van het hormoon te controleren. Drostanolone Enanthate kan ook door sommige ondergrondse laboratoria worden gevonden, die niet moet worden ingespoten zoals vaak, maar het is enigszins zeldzaam in vergelijking met de Propionaatversie. De meerderheid van al Masteron op de markt zal Drostanolone-Propionaat zijn.

 

Masteron; Koop Drostanolone; Dromostanolone; Drostanolonepropionaat; Masteroninjectie; Drostanolone Enanthate; Drostanolonepoeder; De Hormonen van het Drostanolonepropionaat; Masteronhormonen; Koop Masteron; Het Poeder van het Drostanolonepropionaat; Drostanolonesteroïden;

 

Toepassingen:

 

Op een functionele basis, is Masteron bekend voor het zijn één van de enige anabole steroïden met sterke anti-estrogenic eigenschappen. Niet alleen dragen deze steroïden geen estrogenic activiteit, maar het kan eigenlijk als anti-oestrogeen in het lichaam dienst doen. Vandaar dat is Masteron efficiënt in de behandeling van borstkanker geweest.

 

In feite, is de combinatie van Masteron en Nolvadex (Tamoxifen-Citraat) getoond om veel efficiënter te zijn dan chemotherapie in de behandeling van inoperabele borstkanker in postmenopausal vrouwen. Dit maakt tot het ook populaire steroïden onder bodybuilders aangezien Masteron de behoefte aan een anti-oestrogeen kon eigenlijk belemmeren wanneer gebruikt in de juiste cyclus. Dit zal ook voordelig tijdens de knipselfase toe te schrijven aan de verhardende gevolgen blijken het kan verstrekken.

 

Masteron draagt vrij lage anabole en androgene classificaties; nochtans, zijn deze classificaties enigszins misleidend. Het is belangrijk om DHT, de basis van Masteron te herinneren, is vijf keer androgener dan testosteron met een veel sterkere bindende affiniteit aan de androgen receptor. Dit bevordert opnieuw een hardere blik en kan vet verlies ook verbeteren. Meest alle anabole steroïden worden goed-nota genomen van voor het verbeteren van het metabolische tarief, maar sterke androgens hebben een tendens lipolysis direct om te bevorderen.

 

COA:

 

Punten van analyse Specificatie Resultaten
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Smeltpunt 124℃-128℃ 127℃
Specifieke Omwenteling +26º-+32º +27.5°
Verlies bij het Drogen ≤0.5% 0,20%
Residu op Ontsteking ≤0.1% 0,02%
Analyse ≥97% 99.5%
Conclusie

In overeenstemming geweest met Ondernemingsnorm.

 

Van het Propionaathormonen van Drostanolone van het Masteronpoeder dihydrotestosterone (DHT) 58-19-5 1

 

Professioneel Laboratorium met Geavanceerd Materiaal & Ontwikkelde Technologie, Pre-finished Steroid Olie, Aangepaste Beschikbare Concentratie! (HEET: Test euro 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren euro 200, BU 300, Mast P 100, Primo 100, NPP 200, Tren-Hexuitdraai 50, Tritren 180, Anomass 400, Testmengsel 450, Supertest 450)

 

Als u uw eigen zaken met om het even welke nieuwe merknamen gaat beginnen, kom aan ons!

 

1. Professionele laboratorium technische begeleiding (voor gebeëindigde toestellenproducenten of laboratoriumeigenaars)
2. Materiaal en Machinessteun (Filtrerende machine, Kappen, flessen en crimper)
3. Etiket die en drukhulp ontwerpen (pas doos en etiket aan)


FAQ:

 

Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Xiaogan, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379