YK11 selectief Androgen poeder cas431579-34-9 van Sarms van de Receptormodulator

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: GMP,ISO9001,SGS,UKAS
Modelnummer: 431579-34-9
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: Negotiated Price
Verpakking Details: Zoals vereist
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
MF: C19H14F3N3O3 Mw: 389.33
Verschijning: Wit poeder Zuiverheid: >99%
Smeltpunt: 70-74 °c (158-165 °f) Vlampunt: 336.18 °c
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

androgen receptormodulator

,

Huis het Brouwen Testosteron

YK11 is het recentste aroma van de maand in de ondergrondse grijze wereld van het markt bodybuilding supplement. YK11 is een steroidal molecule die slechts is getoond om gevolgen in cellulaire analyses te hebben. Dit betekent dat er tot hiertoe geen gepubliceerde resultaten in dieren of mensen zijn. Maar toch is het voor verkoop op Internet als anabole SARM of Selectieve Androgen Receptormodulator opgedoken. SARMs is molecules die de anabole gevolgen van steroïden zoals testosteron hebben of nandrolone maar de heel wat negatieve bijwerkingen zoals haarverlies, prostate uitbreiding en acne niet hebben.
 
YK11 selectief Androgen poeder cas431579-34-9 van Sarms van de Receptormodulator
 
Beschrijvingen:

 

Yk-11 Sarm is synthetische steroïden met anabool evenals onontdekt progestin potentieel.
YK11 heeft dezelfde backbone zoals de steroïden. De selectieve androgen receptormodulator geeft gebruikers dezelfde resultaten van de groeispieren zoals andere steroïden zonder enige negatieve bijwerkingen.
YK11 heeft de capaciteit van het veroorzaken van de gelijkaardige gevolgen als myostatin. De Japanse wetenschappers zijn experimenten blijven doen meer over de steroïden ontdekken.

 

Wat is YK11?
 
De nieuwe leeftijd SARMs als lgd-4033 en Ostarine is niet steroidal, betekenend dat zij niet de typische vier ringsstructuur van klassieke androgens zoals testosteron hebben. De steroïden zoals Nandrolone en misschien trenbolone kunnen worden beschouwd als SARMs aangezien zij door alpha- vermindering 5 in minder machtige androgens omzetten en in redelijke dosissen anaboler dan androgene gevolgen toon. De steroïden zijn zo grotendeels omgezet in een ongewenst woord, ontwikkelen de bedrijven niet steroidal SARMS. In werkelijkheid, maakt het weinig verschil de vorm van de molecule maar eerder wat zijn gevolgen zijn.

 

YK11 is steroidal. In feite, kijkt het een partij zoals nandrolone. De twee documenten die beschikbaar zijn tonen aan dat YK11 de androgen receptor kan activeren maar dat het dit slechts gedeeltelijk doet. Dit resulteert in een effect als gedeeltelijke agonism wordt bekend die. Dit betekent dat YK11 sterkere androgens kan potentieel verplaatsen terwijl het uitoefenen van een lager algemeen bevorderend effect op de receptor. In feite toont het document door Kanno et al. dit effect door cellen in DHT alleen of in DHT + YK11 aan te baden.
 
Dosering:

 

De geadviseerde maximumdosis YK11 is vereist dosering van 2.0-5.0mg b.i.d in mannetjes en 0.5mg-2mg b.i.d in wijfjes om optimale gevolgen te bereiken.
 
Aangezien er geen gepubliceerde resultaten van de gevolgen van YK11 in dieren of mensen zijn geweest, is het iedereen gissing welke gevolgen het zal hebben. Wij weten zelfs niet of is deze molecule mondeling bioavailable maar aangezien het steroidal is, is er een goede kans dat het niet kan zijn. Voorts aangezien het gedeeltelijke agonist is, is er geen reden om te geloven dat het in mensen met normale niveaus van testosteron anabool zou zijn. Tot slot hebben wij geen idee als deze molecule zelfs ver veilig is. Heft is het leverenzymen op, genotoxisch of carcinogeen het? De nieuwe drugs gaan door een streng toxicologisch onderzoek verzekeren zij veilig zijn. Aan mijn kennis die, minstens van de literatuur oordeelt, is niets van dit gedaan met YK11. Er zijn enkel teveel unknowns met deze samenstelling zelfs om na te denken gebruikend het.
 
Die cellen die zowel DHT als YK11 ontvingen hadden minder androgene stimulatie dan met alleen DHT. Dit is belangrijk aangezien, in aanwezigheid van sterkere androgens, YK11 androgen eigenlijk receptorstimulatie zal verminderen. In het geval van de voorstanderklier of het haarfollikel, kan dit een goede zaak zijn. In skeletachtige spier, zal dit geen goede zaak zijn.
 
Meer sarmsreeks:
 

Naam Cas nr.
Ostarine, mk-2866, Enobosarm 1202044-20-9/841205-47-8
Ibutamoren mesylate, mk-677 159752-10-0
Lgd-4033 1165910-22-4
ANDARINE 401900-40-1
AICAR 2627-69-2
SR9009 1379686-30-2
RAD140 1182367-47-0

 
Onze Voordelen:

 

Ongeveer poederkwaliteit
 
Ons product is poeder en de vloeistoffen, de zuiverheid van het poeder is 99%, zodat zijn vele klanten tevreden met onze kwaliteit, kopen zij vaak ons poeder. in de sommige tijden, zullen zij vloeistof, ja, broer verkopen, maken zij heel wat geld.

 

Ongeveer vloeibare kwaliteit
 
De duidelijkheid van de vloeistof is zeer hoog, zijn er vele klanten denkt het poeder zeer complex is, zodat kunnen zij ons vloeibaar effect direct kopen zijn zeer goed! natuurlijk, koopt u ons poeder, kunnen wij u de methode vertellen van het maken de vloeistof als u een vloeistof koopt, zullen wij u vertellen hoe te filtreren

 

Ongeveer Veilig vervoer
 
Onze wijze van vervoer wordt genomen volgens de situatie van elk land is verschillend vervoer, terwijl onze verpakking, volgens de recentste bijgewerkte douanesituatie, constant, onze verpakking verbeterde, wij waarborgt dat u het binnen 4-7 aan uw product ontvangt. Vooral aan Brazilië, Australië, Canada, Mexico, Nederland, Turkije, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en andere landen.
 
YK11 selectief Androgen poeder cas431579-34-9 van Sarms van de Receptormodulator 0
 
YK11 selectief Androgen poeder cas431579-34-9 van Sarms van de Receptormodulator 1
 
FAQ:

 

Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Xiaogan, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, dat in de chemische industrie meer dan 14 jaar, in gemiddelde werkt.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals: de Western Union, geldgram, bankoverdracht, bitcoins.
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379