Mondeling Anabool Steroïdentestosteron Sustanon 250 Steroïden voor de Spiergroei

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DESEN
Certificering: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Modelnummer: Testosteronmengsel
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet pakket of zonodig
Levertijd: 3-6 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 500 kg/maand
Alias: Testosteronmengsel Verpakking: Discrete verpakking voor gewaarborgde Douanepas
Catalogus: Mondelinge Anabole Steroïden E-mail: tonyraws810@gmail.com
WhatsApp: 86-15871352379 Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Wettelijke Mondelinge Steroïden

,

De anabole Spierbouw

Het testosteron is de belangrijkste en populaire anabole steroïden, en Sustanon 250 is de bekendste vorm van injecteerbaar testosteron. Het is zo populair voor anabole steroid cycli geworden dat de naam nu zich voorbij het Schering-merk uitbreidt en vaak gegeven aan om het even welke die steroid voorbereiding aan dezelfde formulering wordt gemaakt.

 

Mondeling Anabool Steroïdentestosteron Sustanon 250 Steroïden voor de Spiergroei

 

Productnaam: Sustanon250
Gebruik: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon.
Opslag: In de schaduw stellend, beperkt behoud
Specificatie: ondernemingsnorm
Het verschepen: Snel en het veilige verschepen door DHL, EMS, UPS, TNT, Fedex. .or door Overzees
Het verschepen tijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling

 

Productnaam: Sustanon 250 (Testosteronmengsel)
Alias: Sustanon 250; Omnadren
Samenstelling 1, Één soort is 250 grampulvis: Testosteronpropionaat 30 gram, Testosteron Phenylpropionate 60 gram, Testosteron isocaproate 60 gram, Testosteron Decanoate 100 gram.
2, Een andere soort zijn 250 mg-injectie: Testosteronpropionaat 30 mg; Testosteron Phenylpropionate 60 mg; Testosteron isocaproate 60 mg en Testosteron Decanoate 100 mg.
Zuiverheid 3:6: 6:10
Verschijning: Wit poeder.
Gebruik: Het is een nieuw type van hormonale premix drugs, is het verschillende farmacologische gevolgen van de tijd een mengsel. Compenserend het drugswerk tegen tijd, maak de drugs kan sneller en duurzamer effect.
Verpakking:

Volgens klantenvereisten om te verpakken

 

Sustanon 250 wordt gemengd met testosteron. Hoofdingrediënten: Testosteronpropionaat, Testosteron Phenylpropionate, Testosteron isocaproate, Testosteron Decanoate


1. Één soort is 250 grampulvis: Testosteronpropionaat 30 gram, Testosteron Phenylpropionate 60 gram, Testosteron isocaproate 60 gram, Testosteron Decanoate 100 gram.

 

2. Een andere soort is 250 mg-injectie: Testosteronpropionaat 30 mg; Testosteron Phenylpropionate 60 mg; Testosteron isocaproate 60 mg en Testosteron Decanoate 100 mg.


Sustanon 250 Toepassing:

 

Een nieuw type van hormonale premix, het is verschillend op de farmacologische gevolgen van diverse soorten medicijntijd. Het effect van drugs compenseren, kan de drug sneller en duurzamer effect.

  


Sustanon is ook vrij mild op de estrogenic bijwerkingen zoals gynocomastia en water-behoud. De dosissen 250 mgs aan 1000 mgs per week worden geadviseerd om een evenwichtig testosteronniveau te houden, hoewel Sustanon in het lichaam voor tot een gehele maand actief zal blijven.


Bij hogere dosissen, kunnen de estrogenic gevolgen streng zijn en de anti-oestrogenen zoals Nolvadex of Proviron worden geadviseerd. Het nemen van Sustanon zal ook de lichaams natuurlijke productie van testosteron verminderen zodat is een post-cyclustherapie van HCG of Clomid ook wenselijk.

 

Mondeling Anabool Steroïdentestosteron Sustanon 250 Steroïden voor de Spiergroei 0

 

Sustanon 250 Dosering:

 

Op een gebruiksniveau van 250 mg/week, verstrekt Sustanon fundamenteel slechts een hoog niveau van de therapie van de testosteronvervanging. De individuen met laag testosteron kunnen een duidelijke verbetering zien, maar velen met medio-normaal of hoog natuurlijk testosteron zullen weinig toegevoegd effect op dit doseringsniveau zien. Maar toch is Sustanon onderdrukkend van de hypothalamus en slijmachtig bij deze dosering en zal grotendeels natuurlijke testosteronproductie terwijl wordt gebruikt sluiten. Zo, heeft deze dosering betrekkelijk weinig van de voordelen van de meeste steroid cycli, maar deelt de ongunstige bijwerking van onderdrukte testosteronproductie.

 

500 mg/week is een minimaal doseringsniveau voor de meesten om goede resultaten te zien. Bij deze dosering, zijn de aanwinsten typisch goed voor een eerste cyclus en vaak wordt geen assistentdrug vereist om oestrogeen te controleren. Maar in vele gevallen, is de oestrogeencontrole reeds wenselijk.

 

Volgende voert van 750 mg/week op verstrekt een merkbare verdere verhoging van aanwinsten, en als het oestrogeen wordt gecontroleerd, zijn de bijwerkingen over het algemeen niet veel verschillend dan bij 500 mg/week.

 

Een dosis 1.000 mg/week volstaat over het algemeen voor tussenpersoon aan zelfs vele gevorderde gebruikers. In sommige gevallen, wordt zelfs nog meer dan dit gebruikt. Nochtans, is dit over het algemeen niet noodzakelijk tenzij de resultaten een plateau reeds op het 1 g/week-niveau hebben bereikt.


Verpakking & Levering:

Wij hebben Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. In één keer goedkeurend veilige manieren aan uw bestemming. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden vooraf verstrekt. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt. Wij voeren de geschikte en nuttige naverkoopdienst uit. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

Concurrentievoordelen:

Alle producten zijn fabriek die direct leveren.


Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.


Snel en veilige levering.


Flexibele en betrouwbare betalingstermijnen


Exclusieve klantenservice en de online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379