Het Poedertestosteron van Bodybuilding van het de groeihormoon Ruw Steroid voor Spier die 58-22-0 bouwt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Modelnummer: CAS 58-22-0
Min. bestelaantal: Vrije beschikbare steekproeven
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet pakket of zonodig
Levertijd: 3-6 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 500 kg/maand
Analyse: 99% Moleculaire Formule: C19H28O2
Molecuulgewicht: 288.4244 EINECS: 200-370-5
Alias: Testosteronbasis; Testoviron Verpakking: Discrete verpakking voor gewaarborgde Douanepas
E-mail: tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Ruw Hormoonpoeder

,

bouw spiersteroïden

Het testosteron, als natuurlijk productdrug en één van de wijdst gebruikte anabole steroïden, is de geschiktste keus voor een verwijzingsdrug waarbij al anderen zullen worden vergeleken. En terwijl het volledig mogelijk is om maximaal-efficiënte steroid cycli te construeren zonder testosteron aan te wenden, het meest doe dit, maar in plaats daarvan gebruiks geen testosteron als hun stichting. Één van beide benadering kan volledig correct zijn.

 

Het Poedertestosteron van Bodybuilding van het de groeihormoon Ruw Steroid voor Spier die 58-22-0 bouwen

 

Anabool Steroid Testosteron 58-22-0 Testoviron Steroid Poeder van het Hormonen Wit Kristallijn Poeder

 

Snel Detail:

 

Productnaam: Testosteronbasis
Andere naam: Testoviron; Trans-testosteron; Androlin; Android; Halotensin; Oreton; Testex; Testoderm; Testred; Virilon; Testolent
CAS-registeraantal: 58-22-0
EINECS: 200-370-5
Moleculaire formule: C19H28O2
Molecuulgewicht: 288.42
Verpakkingsdetails: Foliezak of als vereiste
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, MoneyGram
Verschepende manier: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS… (u kunt snelst en uw favoriet kiezen)

 

Testosteronbeschrijvingen:


Als bodybuilding drug, wordt het testosteron bijna altijd gebruikt als injecteerbare ester, wegens slechte mondelinge biologische beschikbaarheid en de ongeschiktheid van hoge dosis transdermal of sublingual levering.

 

Het testosteron wordt ook verstrekt als injecteerbare opschorting. De bespreking is hier in verwijzing naar deze injecteerbare voorbereidingen.

Farmacologisch, handelt het testosteron zowel via de androgen receptor als via andere middelen. In de praktijk, wordt het gevonden om synergistically zowel met die anabole die steroïden als Klasse I worden gecategoriseerd als die te combineren gecategoriseerd als Klasse II, en zoals hebbend met gemengde activiteiten daarom beschreven.

 

Als u werkelijk uw natuurlijke testosteronniveaus wilt opvoeren, en alle voordelen ontvangen die met het d.w.z. komen. grotere spiermassa en sterkte, betere duurzaamheid, verbeterde terugwinning enz. Het is het belangrijkste product u ooit! zult gebruiken.

 

Het testosteron als enige androgen wordt gebruikt kan zeer efficiënte resultaten, in het bijzonder met dosissen één gram of meer per week geven, en kan wezenlijke resultaten met slechts 500 mg/week geven die. Als geen andere drugs worden gebruikt om oestrogeen te controleren, echter, zijn de bijwerkingen zoals gynecomastia vrij waarschijnlijk.

 

Een anti-aromatase is verkieslijk in een testosteroncyclus aan een selectieve modulator van de oestrogeenreceptor (SERM) zoals Clomid of Nolvadex voor het controleren oestrogeen omdat SERMs of niets naar het verminderen van effect van opgeheven oestrogeen in het verergeren of het veroorzaken van acne doet, of zelf draag ongunstig bij. Kunnen de bovendien, abnormaal opgeheven oestrogeenniveaus om andere redenen schadelijk zijn.

 

Testosterontoepassingen:


Met betrekking tot remming van de hypothalamic/slijmachtige/testicular as (HPTA), is 200 mg/week van ingespoten testosteron ongeveer 2/3 tot 3. /onderdrukkende 4, terwijl 100 mg/week over 50% onderdrukkend is.

 

Om deze reden, is het lage gebruik van het dosistestosteron niet bijzonder efficiënt, aangezien de natuurlijke productie reeds „“ 100-200 mg/week waard is, en dit wordt meestal verloren met eerste 200 mg/week van injecteerbaar die wordt gebruikt. De bijzondere synthetische stoffen wat laag-onderdrukkend zijn zijn, om deze reden, efficiënter voor laag-dosisgebruik dan testosteron is.

 

Met gebruik van een anti-aromatase, is 600-750 mg/week van ingespoten testosteron een goede doseringswaaier voor een beginner. Zonder een anti-aromatase, kan het worden verkozen gebruik tot 500 mg/week te beperken, hoewel er risico van gynecomastia kan zijn bij dosissen zelfs zo laag zoals 200 mg/week als geen anti-oestrogeen wordt gebruikt.

 

De meer gevorderde gebruikers kunnen een gram per week goedkeuren. De nog-hogere dosissen zoals 2 gram per week voorzien over het algemeen slechts een kleine verdere toename in prestaties, van dat die over het algemeen merkbaar zijn slechts als een plateau bij 1 gram per week is bereikt. De bedragen hoger worden dan dit aangewend door sommige probodybuilders maar waarschijnlijk met slechts een licht verder stijgend effect.

 

Testosteron COA:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder wit poeder
Identificatie A.B. Positief
Analyse 97.0~103.0% 99.20%
Specifieke Omwenteling +101°~+105° +102.6°
Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,28%
Smeltpunt 153~157°C 153.0~155.0°C
Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming
Verwante Substanties voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming
Overblijvende Oplosmiddelen voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming
Deeltjesgrootte 100% ≤ 20 microns Is in overeenstemming
Conclusie De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 

Het Poedertestosteron van Bodybuilding van het de groeihormoon Ruw Steroid voor Spier die 58-22-0 bouwt 0

 

Professioneel Laboratorium met Geavanceerd Materiaal & Ontwikkelde Technologie, Pre-finished Steroid Olie, Aangepaste Beschikbare Concentratie! (HEET: Test euro 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren euro 200, BU 300, Mast P 100, Primo 100, NPP 200, Tren-Hexuitdraai 50, Tritren 180, Anomass 400, Testmengsel 450, Supertest 450)

 

Als u uw eigen zaken met om het even welke nieuwe merknamen gaat beginnen, kom aan ons!

 

1. Professionele laboratorium technische begeleiding (voor gebeëindigde toestellenproducenten of laboratoriumeigenaars)

 

2. Materiaal en Machinessteun (Filtrerende machine, Kappen, flessen en crimper)

 

3. Etiket die en drukhulp ontwerpen (pas doos en etiket aan)


FAQ - Ordegidsen:

 

Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Xiaogan, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.

 

Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.

 

Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.

 

Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst

 

Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!

 

Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.

 

Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379