Olie het Gebaseerde de Injectie STADA de V.S. van Trenbolone Hexa Parabolin Binnenlandse Verschepen 5-7days

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: HPLC
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciaal vermomd pakket of aangepast pakket, 100% garantie op slagingspercentage op maat
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: Western Union, PayPal, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 1000 flessen/maand
E-mail: tonyraws810@gmail.com whatsapp: +8615871352379
wickr: tonyraws
Hoog licht:

Olie Gebaseerde Trenbolone Hexa

,

De Injectie van Trenbolonehexa Parabolin

,

Parabolininjectie STADA

PARABOLAN (TRENBOLONE HEXAHYDROBENZYLCARBONATE) is een olie gebaseerde oplossing van trenbolone hexahydrobenzylcarbonate voor IM injectie. Parabolan is anabole steroïden met significante anabole en androgene gevolgen. De Parabolanester veroorzaakt een eerste serumreactie binnen 24 uren met een duur van actie van 7 tot 10 dagen. Parabolan bevordert aanzienlijke toenamen in sterkte, spieranabolism, eetlust, en agressie en aangetoond om lichaamsvet te verminderen.

 

Trenbolone is efficiënt door positief aan de androgen receptor te binden. Fina is eigenlijk veterinaire steroïden dat in zeer krachtige Klasse I steroid betekenis zeer succesvol wordt dat het bodybuilding gemeenschap in de jaren '80 in Europa en de V.S. wordt en door een farmaceutisch bedrijf Hoechst en Roussel vervaardigd. De genetische samenstelling van Trenbolone maakt tot het een derivaat van Nandrolone met twee extra koolstofbanden bij positie c9 en c11. Trenbolone is ook zeer krachtige androgene steroïden zonder estrogenic eigenschappen die ver dat van Nandrolone overtreffen, zodat kunt u zien waarom deze drug zo onder atleten goed wordt gekeurd.

 

De Estrogenicactiviteit komt niet met deze drug voor in zoverre dat het een dubbele koolstofband bij positie 9 en 10 heeft, die aromatisatie onmogelijk maken bij de a-ring en een uniek kenmerk wanneer vergeleken bij Nandrolone. Iets anders dat uniek is is dat de androgene verhouding een hoger is dan vergeleken bij Nandrolone binnen komend met een anabole aan androgene verhouding van 500/500. Progesteronetype is de bijwerkingen een zorg met deze drug als beide Nandrolone zijn derivaten progestin-type kwaliteiten bezitten; u zou het gebruiken van iets als Parlodel of Dostinex op uw cycli kunnen bekijken. Neem ook van nota terwijl Prolactin toeneemt, lagere schildklierniveaus, zodat wordt het geadviseerd als u die deze samenstelling voor een tijdje gaan gebruiken T3 aan de stapel toevoegt. Gelieve te hebben uw gecontroleerde bloedonderzoeken alvorens u beslist deze prolactin te gebruiken die drugs verminderen aangezien u een extra niveau van ingewikkeldheid aan uw cycli door dat te doen zou kunnen toevoegen. Omvatten de Trenbolone bijwerkingen geïrriteerde huid bij de injectieplaats; de bijenkorven, olieachtige huid, het zwellen en itchiness, sommige gebruikers ervaren zelfs een gele tint aan hun huid. U kunt ook verwachten om de verhoogde haargroei, en uw gestoorde slaapgewoonten te ervaren, waar u levendige/heldere dromen kunt ervaren en de nacht zweet. Sommige gebruikers ervaren beroemd ‚tren hoest‘ dit eigenlijk toe te schrijven aan de benzyl gebruikte alcohol en uw lichaam die is het via de longen proberen van de hand te doen die uiterst gevaarlijk kunnen worden. De hogere niveaus van bloeddruk kunnen worden verwacht en in zeldzame gevallen zou de hart- en vaatziekte een zorg kunnen zijn. De gebruikers melden ook het onvermogen om duurzaamheidsoefeningen te doen terwijl op Trenbolone dit het zo hoogst voor vele atleten ongunstig maakt.

 

Trenbolone is zeer efficiënt in zowel het snijden als het ophopen cycli en hangt enkel van welke samenstelling af u met deze krachtige steroïden stapelt. Trenbolone stapelt zeer goed met Testosteron en Anavar en/of Primobolan voor uiterst hard en droog dat zien eruit. U kunt Trenbolone met een Testosteronbasis ook stapelen en Equipoise om sommige aardige aanwinsten van de kwaliteitsmassa te ervaren. Of u als u explosieve grootte en sterkte zoekt u Trenbolone met een Testosteronbasis kunt gebruiken en Anadrol of Dianabol toevoegen aan de mengeling. De Trenboloneacetaat heeft slechts het actief leven in onze organismen van rond 3 dagen, maar voor stabiele hormoonniveaus wordt het geadviseerd om deze drug ED (Elke dag) te spelden. Het voordeel van het die zulk een snelle acterensamenstelling is zijn dat het krijgt snel te werken. Trenbolone komt ook met een Enanthate-ester en heeft sommige benadrukte kenmerken, aangezien u ziet ik hierboven ongeveer de Tren-Hoest vermeldde, is dit geen probleem met de Enanthate-ester aangezien het in olie gebaseerd is. Het actieve leven van deze drug wordt ook verlengd en u moet slechts wekelijkse schoten doen, is dit zeer voordelig wanneer u het doen van verlengde cyclusduur bekijkt.

 

De dosering op de acetaatester strekt uit van rond 40mg elke dag of 80 elk ander dagrecht tot 80mg elke dag of 160mg elke andere dag, hebben sommige gebruikers dosering bij 200mg ED en gemeld, terwijl ik denk die enkel gek ben als u de anabole/androgene verhouding aan een krachtig hormoon zoals testosteron vergelijkt u waarom zult zien. Als u de Enanthate-basis gebruikt zult u om ongeveer om ongeveer 2ml per week kijken, die rond 300mg van de drug zou zijn. Ik zou vertrekkend op de Ace-versie voorstellen en ziend hoe uw lichaam aan Tren antwoordt, het laatste ding u bent een lange ester op het werk wilt wanneer u begint om sommige werkelijk smerige bijwerkingen te ontwikkelen.

 

Om het even welke behoeften, gelieve ons te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +8615871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379