Gebeëindigd de Oliëntestosteron Cypionate CAS 58-20-8 van het Depotestosteron Steroïden

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: HPLC
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciaal Vermomd Pakket of Aangepast Pakket, 100%-Douanepas Rate Guarantee
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: Paypal Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 1000 flessen/maand
E-mail: tonyraws810@gmail.com Whatsapp: +8615871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

De Gebeëindigde Oliën van het Depotestosteron Steroïden

,

De Gebeëindigde Oliën van testosteroncypionate Steroïden

,

Testosteron Cypionate CAS 58-20-8

Het testosteron Cypionate wordt ook als Depo-Testosteron (Depetrone) wordt bekend opgeschort in katoenzaadolie en heeft een ketting van de 8 koolstofester, de meer koolstof de ester langzamer de versie en langer het actieve leven dat heeft. Het testosteron Cypionate heeft ook een zeer krachtige bevestiging aan stikstofbehoud in degenenspieren en in het doen verstrekt dit een hogere eiwitopslag in de spier. U kunt extreme sterkte en massaaanwinsten ervaren terwijl op een testosteroncyclus. wegens lange ester moet u ook slechts wekelijkse schoten doen.

Smerend melden de consumenten zijn uitstekende gevolgen voor stijgend spiervolume, gewicht en sterkte. Één adem, echter, laat de grote instabiliteit van deze resultaten toe, die scherp na beëindiging dalen. Dit is natuurlijk omdat het dramatisch handelt om endogene testosteronproductie te verminderen terwijl het veroorzaken van bovenmatig waterbehoud in het lichaam. Nochtans, ervaren kan het smeren van consumenten dit probleem door extra misbruik van antiestrogenic agenten (tamoxifen citraat, mesterolone) en agenten minimaliseren geschikt om eigen het testosteron (HCG) productie de van het lichaam te verhogen.

Welke rol speelt het Testosteron? De spermaproductie, stijgingen het libido (geslachtsaandrijving) in zowel mannen als vrouwen, de ontwikkeling van de penis/de testikels, secundaire mannelijke seksuele kenmerken zoals gezichts en lichamelijk haar en verdieping van de stem, nochtans het zijn belangrijkste rol voor bodybuilders zijn zijn de spierbouw eigenschappen waarin androgens eiwitsynthese bevorderen.

De lage niveaus van testosteron kunnen een aantal smerige gevolgen voor onze organismen, zoals hartkwaal, erectiele dysfunctie (ED), verminderde energieniveaus, depressie/bezorgdheid, bloedarmoede, onvruchtbaarheid, polyuria, droge huid, slechte slaap, verhoogde buik vet, met hoog cholesterolgehalte en gynecomastia veroorzaken om enkelen te noemen. Aangezien u kunt zien het testosteron een zeer krachtig hormoon is dat vele verschillende eigenschappen bijbehorend aan het heeft. Het testosteron wordt geproduceerd in de testikels van mannetjes en in wijfjes wordt het geproduceerd in de eierstokken; de mannetjes hebben natuurlijk rond 10 keer de hoeveelheid testosteron dan wijfjes. Als u verdenken u aan lage testosteronniveaus lijdt dan het worden geadviseerd om medische hulp in te roepen en misschien op TRT (de therapie van de Testosteronvervanging) worden gezet.

Er zijn een paar dingen die natuurlijke het testosteronniveaus van ons lichaam, zoals het verouderen, psychologische veranderingen beïnvloeden. Het voedsel zoals vlees, vetten en supplementen zoals zink speelt een rol in het bevorderen van testosteron terwijl ander eigenlijk lager voedsel de productie van testosteron. De slaap (rem) speelt ook een zeer efficiënte rol in de productie van testosteron.

Nu spreek over het anabole steroid testosteron. Het testosteron zoals ik hierboven op heb gewezen is een natuurlijk het voorkomen hormoon in het lichaam en alle andere anabole steroïden zijn synthetische versies van testosteron. Zo in het zeggen dat u zult zien waarom het belangrijk is om testosteron als uw grondwerk voor elke steroid cyclus of stapel te hebben. Vele mensen speculeren dat het beter zou kunnen zijn om steroid beginners op andere mildere en minder androgene samenstellingen zoals Primobolan of Anavar te zetten. Dit is geen goed idee aangezien alle anabole/androgene steroïden onze hypothalamic-slijmachtig-gonadal as (HPTA) en in het zeggen beïnvloeden dat, het luteinizing van hormoon (links) het hormoon is dat de testikels tussenliggende cellen bevordert om testosteron te produceren. En terwijl op een steroid cyclus, zullen de gevolgen voor uw HPTA-as zoals hierboven vermeld uw lichaam verhinderen te creëren het is eigen testosteronproductie tot u uw cyclus en uw androgen niveaus beëindigt zijn laag genoeg voor een affectieve uit te voeren PCT. Zo als u geen testosteron als uw basis aan elke cyclus toevoegt zult u uw natuurlijke levering van testosteron verminderen en u kon beginnen om de bovengenoemde bijwerkingen te ontwikkelen bijbehorend op lage testosteronniveaus.

Het anabole steroid testosteron heeft een anabole aan endergonic verhouding van 100/100. Aangezien u door deze verhouding kunt zien is het zeer krachtige steroïden in de productie van spier en sterkte. Nochtans gepast aan de hoge androgene eigenschappen van testosteron kunnen vele ongewenste bijwerkingen bijbehorend aan steroïden worden verwacht wanneer het gebruiken van testosteron. Het testosteron doet ook dienst als zeer krachtige anti-katabole steroïden waarin het uw tegen het katabole glucocorticoid hormoon beschermt en de hulp ondersteunt spiermassa door in een katabole staat te verschuiven niet. De gemiddelde dosissen een testosteron strekken zich van (voor beginners) recht rond 500 tot een paar gram uit een week

 

Om het even welke behoeften, gelieve ons te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +8615871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379