MENT50 steroïden Gebeëindigde Acetaat 50 50mg/Ml CAS 10161-34-9 van Oliëntrestolone

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: HPLC
Modelnummer: CAS 10161-34-9
E-mail: tonyraws810@gmail.com whatsapp: +8615871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

MENT50 steroïden Gebeëindigde Oliën

,

CAS 10161-34-9 Steroïden Gebeëindigde Oliën

,

Acetaat 50 van 50mg/ml Trestolone

Poedernaam: MENT50 Levering: Ruwe Steroid Peptides & Sarms van Powder&
Specificatie: 50mg/ml, 10ml/bottle Verschepende Manier: Fedex, DHL, UPS, het Post Verschepen
Levertijd: 5-15days Andere Namen: Trestoloneacetaat 50
Kleur: Gele Olie Liquild Zuiverheid: >99%
Moleculaire Formule: C21H30O3    
Hoog Licht:

testosteronpropionaat

,

de injectie van het testosteronpropionaat

Basisinformatie:

 

Trestoloneacetaat
CAS No.: 6157-87-5
Moleculaire Formule: C21H30O3
Smeltpunt: 447,571 °C bij 760 mmHg
Molecuulgewicht: 330.47
Vlampunt: 194,228 °
Dichtheid: 1,117 g/cm3
Verschijning: Wit poeder
Gebruik: Farmaceutische grondstoffen, het bodybuilding en geslachtsverhoging

 

Wat is Trestolone-Acetaat?

 

Het testosteron en zijn esters worden wijd gebruikt voor androgen vervangingstherapie. Het testosteron ondergaat alpha--vermindering 5 aan dihydrotestosterone (DHT) van de voorstanderklier en andere weefsels die tot potentieel ongewenste gevolgen in volwassen mannetjes leiden.

(BEDOELDE) Trestolone of alpha--methyl-19-nortestosterone 7 zijn synthetische androgen die tien keer zo machtig zoals testosteron is. BEDOELD niet 5 wordt alpha- verminderd tot DHT. Het remt gonadotrophin versie, onderdrukt testosteron en spermaproductie. Maar toch BETEKENDE adequate vervangingstherapie voor de meeste androgen-afhankelijke functies verstrekt. BEDOELD heeft een sneller metabolisch ontruimingstarief dan testosteron en, in tegenstelling tot testosteron, BETEKENDE bindt niet aan de bindende globuline van het geslachtshormoon (SHBG). BEDOELD blijft geschikt voor aromatisatie die (aan alpha--methyl-estradiol 7) voordelen bewaren het oestrogeen op mannelijke fysiologie verleent.

 

De Bevolkingsraad heeft BETEKEND onderzocht [specifiek BEDOELDE Acetaat (BEDOELDE Ac)] voor klinisch gebruik op lange termijn voor de contraceptieve doeleinden en therapie van de hormoonvervanging. De aanvankelijke proeven stellen voor het een ideale kandidaat kan zijn aangezien het niet-5-alpha- reduceerbare androgen is en lagere dosissen toe te schrijven aan zijn beduidend verhoogde kracht over testosteron vereist.


Diverse vormen van BETEKEND in menselijke farmaceutische voorbereidingen en apparaten voor contraceptie en hormoontherapie, BETEKENDEN Ac specifiek implant en BETEKENDEN transdermal gel en de flardformuleringen, zijn momenteel onder klinisch onderzoek. BEDOELD wordt geabsorbeerd transdermally tot drie keer het tarief van testosteron – methyltestosteron 17 en methyltestosteron 17 α.

 

BEDOELD, als transdermal en/of intramusculaire voorbereiding, toepassing in een brede waaier van aanwijzingen voorbij androgen vervangingstherapie en contraceptie, met inbegrip van, zonder beperking, primaire hypogonadism, testicular mislukking, ASIH, kaalheid, sarcopenia, verlies van beenmassa, spier het verspillen en cachexie, BPH, prostate kanker en natuurlijk, het bodybuilding en van sportenprestaties verhoging zal hebben.

Toepassingen:

 

(Van de BEDOELDE) Trestoloneacetaat het Testosteron en zijn esters worden wijd gebruikt voor androgen vervangingstherapie. Het testosteron ondergaat alpha--vermindering 5 aan dihydrotestosterone (DHT) van de voorstanderklier en andere weefsels die tot potentieel ongewenste gevolgen in volwassen mannetjes leiden.

 

Terwijl gebruikt voor andere op medisch betrekking hebbende doeleinden, Trestolone-is de Acetaat een populair alternatief voor het individu dat over het perfectioneren van de menselijke lichaamsbouw ernstig is. Het wordt erkend voor zijn snelle en efficiënte resultaten voor iedereen wie snelle sterkteverhoging zoekt en ernstig over toegenomen omvang in zo weinig tijd mogelijk is. De Trestoloneacetaat is voorgenomen voor specifieke bodybuilders en gewichtstrainers die geëngageerd zijn aan het krijgen van positieve resultaten door een combinatie van dieet, supplementen, en een geschiktheidsregime.

 

De gevolgen van de Trestoloneacetaat


Voor iedereen wie in het ophopen of het snijden geinteresseerd is, Trestolone-is de Acetaat nuttig voor beide doeleinden. Het snijden staat atleten toe om zoveel mogelijk vet te verminderen zonder hun spiermassa te offeren. Wanneer het ophopen, het belangrijkste doel is zoveel mogelijk spier en sterkte te bouwen. De Trestoloneacetaat bereikt beide resultaten, helpende bodybuilders en gewichtsheftoestellen aangezien zij voortdurend werken om hun organismen te slijpen. Het vet is effectiever brandwond van terwijl de spieren groter blijven groeien.

om de meesten uit Trestolone-Acetaat te krijgen, is het absoluut noodzakelijk om een uitvoerige benadering te gebruiken. Het juiste dieet om spier toe te voegen en vet te elimineren is essentieel. Een efficiënte trainingroutine moet ook worden gehandhaafd. Wanneer gecombineerd met het gebruik van Trestolone-Acetaat in het voorgeschreven bedrag over een verlengde tijdspanne, zullen de resultaten merkbaar zijn.

De Testoloneacetaat heeft een rand over de concurrentie toe te schrijven aan het feit dat het uiterst krachtig is. Bovendien is het gebaseerd bij het correcte, medische onderzoek, niet commerciële verkoop. Terwijl andere steroïden testosteronaanvulling ook vereisen, Trestolone-kan de Acetaat onafhankelijk worden gebruikt. Het wordt beschouwd als een optimale drug voor het bereiken van de spiergroei in vergelijking tot zijn tegenhangers.

Aangezien een toegevoegd voordeel, gebruik van Trestolone-Acetaat niet insomniabouts van agressie veroorzaakt, zweet de ongewenste nacht, verlies van libido en uitbarsting van acne.

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +8615871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379