Follistatin 344 Peptide Gevriesdroogd Steroïden2mg/Vial CAS 80449-31-6 Steriel Gefiltreerd Wit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: HPLC
Modelnummer: CAS 80449-31-6
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciaal Vermomd Pakket of Aangepast Pakket, 100%-Douanepas Rate Guarantee
Levertijd: 3-5DAYS
Betalingscondities: Paypal Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 1000 flessen/maand
E-mail: tonyraws810@gmail.com whatsapp: +8615871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

follistatin 344 peptide Steroïden

,

Fst 344 Peptide Steroïden

,

CAS 80449-31-6

Poedernaam: Follistatin 344 Levering: Ruwe Steroid Peptides & Sarms van Powder&
Specificatie: 2mg/vial, 10vials/kit Verschepende Manier: Fedex, DHL, UPS, het Post Verschepen
Levertijd: 5-15days Andere Namen: Follistatin 344, Fst 344
Kleur: Steriel Gefiltreerd Gevriesdroogd Wit (droge Vorst -) Zuiverheid: >99%
MF: C33h57n11o9    

Productdetails:

Verschijning: Wit aan gebroken witte kristallijne poeder of stukken

Specifieke Optische Omwenteling (c=0.5, 10% HAc): - 50.0~-60.0°

Watergehalte (Karl Fischer): ≤5.0%

Acetaatinhoud (door HPLC): ≤15.0%

Aminozuursamenstelling: ±10% van theoretisch

Zuiverheid (door HPLC): ≥98.0%

Enige Onzuiverheid (door HPLC): ≤1.0%

Peptide Inhoud (door %N): ≥80%

Analyse (door Vochtvrije, Azijn Zuurvrij): 95.0~105.0%

Bacteriële Endotoxins: ≤5EU/mg

Follistatin fascineert proteïne die spiermassa voorbij natuurlijk potentieel kan verhogen door myostatin te onderdrukken. De wetenschappers identificeerden eerst follistatin terwijl varkens onderzoeken (aangaande: varken) follicular vloeistof in de eierstokken.

Specificatie 1mg/vial
Synoniemen FST, FS, activin-Bindende proteïne
Verschijning Steriel Gefiltreerd Gevriesdroogd Wit of droge Vorst -
Zuiverheid (door HPLC) >99.00%~99.90%
Totale Onzuiverheden 1.00%~0.05%
Enige Onzuiverheid <0>
Formulering Gevriesdroogd van een geconcentreerde 1mg/ml-oplossing die geen additieven bevatten.
Bron Escherichia coli.

Beschrijving:

Follistatin ook als activin-bindende proteïne wordt bekend is een proteïne die in mensen door het FST-gen dat wordt gecodeerd. Follistatin is een autocrineglycoproteïne die in bijna alle weefsels van hogere dieren wordt uitgedrukt. Zijn primaire functie is de band en bioneutralization superfamily van leden van TGF-Β, met een bepaalde nadruk op activin, een paracrinehormoon. Follistatin wordt natuurlijk gevonden in de skeletachtige spier van bijna alle zoogdieren met geavanceerde of ontwikkelde kenmerken, zoals mensen, knaagdieren, en koeien. Follistatin is hoog in het niet-essentiële aminozuurcystine maar in tegenstelling tot de meeste die proteïnen in de geschiktheidswereld worden besproken, heeft follistatin koolhydraten in bijlage aan het. Follistatin werkt door te binden aan en te verbieden omzettend de groei - (TGF-Β) peptides β zoals myostatin die van het regelen van en het beperken van de spiergroei de oorzaak is. Het is ook de moeite waard het erop wijzen dat myostatin een regelgevende rol in skeletachtige spierbindweefselvermeerdering kan hebben; teveel myostatin kan weefselfunctie schaden en chronische ziekte in essentieel organen, weefsels, en beendermerg veroorzaken.

Ace-031 zijn een oplosbare fusieproteïne die is getoond om spiermassa en sterkte in onderzoekstudies te verhogen. Ace-031 worden bestudeerd als behandeling voor metabolische ziekten, niergezwellen van kinderjaren, cardiovasculaire anomalieën, van de leeftijd afhankelijk spierverlies, en verlies van de kanker het behandeling verwante spier en neuromusculaire ziekten. Ace-031 zijn biologische therapeutisch, gebaseerd op het type IIB van activinreceptor (ActRIIB). De molecule remt het signaleren via de de ActRIIB-receptorband en massa en de sterkte van de verhogingsspier. Ace-031 zijn een recombinante fusieproteïne die kunstmatig door fusie van standaardantilichaam en een gedeelte van ActRIIB-receptor wordt samengesteld. De recombinante fusieproteïne elimineert myostatin en andere biomoleculen die spiersterkte of de groei beperken.
Follistatin 344/FST werd aanvankelijk geïdentificeerd als follikel-bevorderende hormoon het verbieden substantie in ovariale follicular vloeistof wordt gevonden die. FST is een bindende proteïne van hoog-affiniteitactivin die als activinantagonist kan dienst doen. Er bestaat alternatief verbonden follistatin twee mRNAs, coderend rijpe FS met 288 aminozuurresidu's (fs-288) en 315 aa-residu's (fs-315). Natuurlijke die FS van varkenseierstokken wordt gezuiverd is hoofdzakelijk een carboxy-terminal beknotte die vorm van fs-315 uit 300 aa-residu's wordt samengesteld.
Follistatin 344/FST bereikte snel populariteit in de bodybuilding gemeenschap als potentieel supplement om magere weefselmassa snel te verhogen. Een ander eiwit, op follistatin betrekking hebbend gen handelt op gelijkaardige wegen als FST betreffende zijn spier de bouweigenschappen. De verhoogde magere weefselmassa kon een bodybuilder een voordeel geven in het concurrerende plaatsen.
FST is één enkele kettings gonadal proteïne die versie van het follikel specifiek de bevorderende hormoon remt. Het enige FST-gen codeert twee isoforms Follistatin 317 en Follistatin die 344 317 en 344 aminozuren respectievelijk, als gevolg van het alternatieve verbinden van de voorloper mRNA bevatten. Er is bewijsmateriaal die polycystic eierstoksyndroom en follistatin verbinden. Follistatin bindt rechtstreeks aan activin en functioneert als activinantagonist. Het specifieke inhibitor van de biosynthese en de afscheiding van slijmachtig follikel bevorderend hormoon. Subeenheid: Monomeer Subcellular Plaats: Afgescheiden. Weefselspecificiteit: Isoform 1 is overheersende isoform in serum maar is niet op te sporen in follicular vloeistof.

Follistain-344 toepassing:

Ace-031 zijn een fusieproteïne die oplosbaar is en gekend is om een positief te hebben mechanisme in de steeds toenemende spiersterkte en de massa terugkoppelen. Het polypeptide is onder onderzoek voor de behandeling van diverse voorwaarde en ziekten zoals metabolische ziekten, cardiovasculaire anomalieën, niergezwellen tijdens kinderjaren, kanker, leeftijd verwant spierverlies en andere neuromusculaire ziekten. Ace-031 zijn biopeptide die therapeutische eigenschappen heeft die hoofdzakelijk gebaseerd op het type van activinreceptor - 2 of ActRIIB zijn. Het polypeptide verbiedt cel die door ActRIIB- te blokkerenreceptor signaleert die daardoor spiersterkte en massa verhoogt. Het is een kunstmatig samengesteld polypeptide van het natuurlijke antilichaam en een deel van de ActRIIB-receptor. Wanneer de recombinante technologie wordt gebruikt om de proteïnen te smelten, elimineert het myostatin en andere biomoleculen die de spiergroei en sterkte beperken. Ace-031 zijn geclassificeerd onder de categorie van proteïnen in de TGF-Bèta super familie, die in de verordening van de spiergroei en sterkte essentieel zijn. Ace-031 is het mechanisme van actie door het inschakelen en omhoog openbaart de regelgeving van het proces van de spiergroei, experimentele studies dat het polypeptide door de ActRIIB-receptor te verbieden handelt en myoblasts differentiatie, ontwikkeling, en rijpheid bevordert. Volgens studies verhoogt het beleid van Ace-031 2 weken skeletachtige spierdichtheid, verhoogt adiponectinniveaus en vermindert leptinniveau in het systeem. Het polypeptide is samengesteld uit 368 aminozuren in de opeenvolging; dit maakt een zeer groot en complex polypeptide. De spiergroei wordt hoofdzakelijk benadrukt door de productie van spiercellen en dit komt via de aminozuren en andere essentiële componenten voor. De bèta eiwit super familie van TGF, die de belangrijkste regelgever in het inschakelen en van de spierontwikkeling door de aminozuren is. Wanneer de ActRIIB-receptoren met gdf-8 in wisselwerking staan, veroorzaakt het een signaaltransductie die in oorzaken de initiatie van myoblastsdifferentiatie, ontwikkeling en rijpheid. Ace-031 zijn een proteïne onder onderzoek want verbeteren van de differentiatie van de spiercel in een recombinante fusie in het remmen van factoren essentieel is die de spiergroei en generatie van myoblasts door endogene band tot de cellen beperken. De stagnatie van de antagonist veroorzaakt een verbeterde productie van myoblasts, spierfunctie en betere spiersterkte. Het mechanisme kan essentieel blijken bij het behandelen van problemen zoals spierdystrofie, androgen ontbering, en spierverlies te zijn verbonden aan corticosteroids onder andere voorwaarden. In tegenstelling tot de generatie van verandering-specifieke ribonucleotide gebaseerde therapie, kan de klinische ontwikkeling voor Duchene-spierdystrofie of wat algemeen DMD wordt genoemd, Ace-031 zeer voordelig zijn omdat het niet door bestaande veranderingen wordt beïnvloed.

 

Follistain-344 gevolgen:

Follistatin-344 verhoogt beduidend de spiergroei en spiersterkte (door de Moystatin-activiteit te blokkeren) - het bevordert hyperplasia (de groei van nieuwe spiercellen) evenals actieve hypertrofie (verhoging van celgrootte).

Follistatin-344 tentoongestelde voorwerpen een machtige anabole activiteit (nog zonder bijkomende androgene activiteit). Het nemen van follistatin-344 resultaten in spier

hyperplasia (de groei van nieuwe spiervezels) en actieve hypertrofie (verhoging van grootte van bestaande spiervezels)

Follistatin-344 hebben een sterke capaciteit om sportmannen in vorm te houden en hun spiermassa te handhaven zelfs wanneer zij ophielden uitoefenend

Follistatin-344 verhoogt beduidend prestaties

Follistatin-344 tentoongestelde voorwerpen een machtig anti-veroudert effect, met een significant effect bij de verjonging van alle lichaamsweefsels

Follistatin-344 bevorderen lichaamsvet het branden

Follistatin 344/FST bevordert de spiergroei toe te schrijven aan het unieke mechanisme van actie, het gezamenlijke gebruik van FST van steroïden, heeft IGF betere resultaten. Het handelt slechts op spierweefsel, na gebruik niet de proliferatie van andere weefselcellen zal veroorzaken.

Follistatin 344/FST werkt door te binden aan en te verbieden omzettend de groei factor-β (TGF-Β) peptides zoals myostatin die van het regelen van en het beperken van de spiergroei de oorzaak is.

Opslag:

Follistatin 344 Gevriesdroogde Follistatin hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, moeten=zou= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie zou FST bij 4°C tussen 2-7 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0,1% HEEFT of BSA) toe te voegen. Gelieve te verhinderen freeze-thaw cycli.

hoe te om orde te maken
step1 Pre-sale de dienst 1.As voor uw elke onderzoeken, antwoorden wij altijd geschikt en geduldig.
Alle relevante informatie zal worden verstrekt aan
hulp u om een wijze keus te maken
2. als u nodig hebt kunnen wij aanbieden voorzien u van COA,
De Olie van kokrecipes of steroid, Terugkoppeling van Andere Klanten
Step2 betaling 1.we zou bankoverdracht, Western Union, Moneygram, Bitcoin willen goedkeuren
Step3 levering 2.we zijn steunvervoer: DHL, UPS, TNT, EMS,
Hongkong EMS, Fedex of andere
3.After bevestigend uw betaling, verschepend regeling
en de pakketbeelden zullen binnen 24 uren worden verstrekt;
Het volgen het aantal zal binnen 72 Uren worden verstrekt.
4.For belangrijk verdeel informatie, zoals:
Linker Origineel die Land, bij Land van bestemming is aangekomen,
Overgegaane Douane, uit voor Geleverde Levering,
die informatie zal naar geschikt u worden verzonden.
Step4 Naverkoop
de dienst
1.you kon ons voor om het even welke vragen raadplegen,
wij bieden 7*24h goede servies en technologie-Steun aan.

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +8615871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379