Peptides CAS 170851-70-4 van de Ipamorelin Menselijke Groei voor Spier het Bereiken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: HPLC
Modelnummer: cas 170851-70-4
Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciaal Vermomd Pakket of Aangepast Pakket, 100%-Douanepas Rate Guarantee
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: Paypal Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 1000 flessen/maand
E-mail: tonyraws810@gmail.com whatsapp: +8615871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

Peptides van de Ipamorelin Menselijke Groei

,

Spier die Menselijke de Groeipeptides bereiken

,

cas 170851-70-4

Productnaam: Ipamorelin Pak: Gebotteld
CAS: 170851-70-4 Gebruik: Spier het Bereiken
Verzendwijze: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz. Kleur: Wit
Hoog Licht:

farmaceutische actieve ingrediënten

,

farmaceutische fijne chemische producten

 


Snel Detail

Productnaam Ipamorelin
Synoniemen IpoMarelin; IpaMorelinacetaat; AIB-zijn-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2; 170851-70-4
CAS 170851-70-4
MF C38H49N9O5
Mw 711,863
Lidstaten  
EINECS N/A
Productcategorieën Peptides
Verschijning Wit Gevriesdroogd Poeder
Zuiverheid 99%
Specificatie 2mg/Flesje
Opslag Gevriesdroogde Ipamorelin is stabiel bij kamertemperatuur 90 dagen; nochtans zou het in een diepvriezer onder -8C voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen. Na het opnieuw samenstellen, zou Ipamorelin bij temperaturen moeten worden gekoeld om 36 F. niet te overschrijden.
Gebruik Ipamorelin is een Selectief de Groeihormoon Secretagogue en Agonist van de Ghrelin-Receptor.

Ipamorelin 170851-70-4 Spier de Bouwpeptide 99% Zuiverheids Sterk Effect 1

Beschrijving

Ipamorelin is een fascinerende nieuwe spier de bouwontdekking die heel wat aandacht in de bodybuilding wereld krijgt. Het is synthetische peptide die krachtig de Groeihormoon vrijgevend eigenschappen heeft. En dit GH die eigenschappen vrijgeven is wat voor atleten en bodybuilders van belang is aangezien zij een enorm verschil in de hoeveelheid spier kunnen maken u kunt kweken en hoe u snel vet brandt.


Ipamorelin is een penta-peptide. (AIB-zijn-D phe-LysNH2) en, de sterkte het vertoningen kan regelmatig oud de Groeihormoon (GH) verouderd zeer goed maken. Maar welke atleten en bodybuilders werkelijk willen het weten zijn wat dit wonder peptide geschikt om te doen is, hoe zijn het gebruikten, en hoe vergelijkt het bij andere GHRP-peptides?


De atleten nemen Ipamorelin in een 200mcg300mcg-dosering, twee of drie keer dagelijks, gebruikend een uiterst kleine in te spuiten insulinenaald. Zij beginnen gewoonlijk met de lagere dosis aangezien de bijwerkingen hoofdpijnen kunnen omvatten of wat als een hoofd-stormloop voelt. Ipamorelin kan altijd worden genomen maar nemend het ongeveer 30-45 minuten alvorens een training wegens de impuls in de Groeihormoon ideaal zou schijnen (GH) het leidt tot het toestaan voor de maximumgroei. De studies over de gevolgen van Ipamorelin voor de beengroei, lichaamsgewicht, en de versie van GH toonden sommige interessante conclusies. In één experiment, werden diverse dosissen beheerd in de loop van 15 dagen om de reacties van de groep te testen.

 

Er was een verschillend en dosedependent effect op lichaamsgewichtaanwinst nochtans, toonde de behandelingsgroep geen verandering in totale IGFI-niveaus. Noch produceerde de behandelingsgroep serumtellers van beenontwikkeling. Bijvoorbeeld, beduidend veranderde het aantal cellen in het brede gedeelte van het scheenbeen (het scheenbeen) niet. Dit is een goede zaak omdat het de spiergroei met minder potentieel voor misvorming van been of kraakbeen voorstelt.

 


Toepassing

Ipamorelin is tweemaal daags een interessante peptide genomen 300mcg of u kon de dosis voor verminderen 3 keer dagelijks, zijn de bijwerkingen hoofd rushs, zou ik adviseren nemend dit 30 minuten vóór training, met toestel, is Ipamorelin een nieuwe en machtige synthetische pentapeptide die verschillend en specifiek de groeihormoon (GH) - vrijgevend eigenschappen heeft. Met de doelstelling om de gevolgen voor longitudinaal beengroeipercentage, lichaamsgewicht, en de versie van GH te onderzoeken, werd Ipamorelin in verschillende dosissen (0, 18, 90 en 450 μg/day) ingespoten drie keer dagelijks 15 dagen aan testonderwerpen, nadat de intravital Tetracycline etikettering op dagen 0, 6, en 13, LGR door de afstand tussen de respectieve fluorescente banden in proximale scheenbeenmetaphysis te meten werd bepaald.

 

Ipamorelin verhoogde dosis-dependently LGR van 42 μm/day in de voertuiggroep tot 44, 50, en 52 μm/day in de behandelingsgroepen. Er was ook een uitgesproken en dose-dependent effect op lichaamsgewichtaanwinst. De behandeling beïnvloedde totale niveaus igf-I, of serum geen tellers van beenvorming en resorptie. Het aantal tartraat-bestand zure phosphatase-positieve multinuclear cellen in metaphysis van het scheenbeen veranderde niet beduidend met behandeling.

 

Ipamorelin leidt tot geen builen in of prolactin of cortisol als ghrp-2 en -6. Ipa is een geweerkogel, niet een jachtgeweerontploffing zoals andere GHRP. Ook is het groot want die op calorie vrij diëten beperkten omdat het geen eetlust bevordert

Ipamorelin en Peptides zijn de manier van de toekomst, denken in de volgende 5 jaar of minder een dramatische verandering op de manier wij opleiden en de bodybuilding wereld door onweer nemen.

 

 


Functie & Gebruik
Ipamorelin, zoals andere peptides, komt als vorst - droog poeder dat zeer gevoelig is. U kunt het in de ijskast of bij kamertemperatuur opslaan alvorens opnieuw samen te stellen. Eens opnieuw samengesteld met bacteriostatisch water, moeten de flesjes in een koele droge plaats zoals uw ijskast worden opgeslagen. De insulinespuiten zijn de beste manier om het, gewoonlijk via onderhuidse injectie te beheren.

 

Natuurlijk, zal het gebruiken van iPamorelin met een GHRH zoals CJC zonder DAC de gebruiker de grootste verhoging van GH en igf-1 als werk van GHRP en van GHRH samen synergetically geven.

 

Het gemiddelde doseren voor Ipamorelin is keer dagelijks 200-300mcg twee tot drie. De twaalf wekencycli zijn vrij normaal en PCT zou zeer minimaal zijn - mini-PCT is fijn. Als prolactin de kwesties zich ooit voordoen, zijn er producten die helpen prolactin en oestrogeen-als symptomen verminderen. Deze omvatten aromataseinhibitors (Aromasin, Arimidex), en anti-prolactinhulp zoals Dostinex (Cabergoline).

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +8615871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379