Injecteerbaar Steroid Drostanolone-Propionaatpoeder Masteron CAS 521-12-0

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: HPLC
Modelnummer: CAS 521-12-0
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciaal Vermomd Pakket of Aangepast Pakket, 100%-Douanepas Rate Guarantee
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: Paypal Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 5000kg/Month
E-mail: tonyraws810@gmail.com whatsapp: +8615871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

injecteerbaar steroid Drostanolone-Propionaatpoeder

,

Het Propionaatpoeder van Masterondrostanolone

,

CAS 521-12-0

1. Het poeder Basisinformatie van het Drostanolonepropionaat

Het Drostanolonepropionaat (masteron) is verwante injecteerbare die steroïden uit dihydrotestosterone worden afgeleid. Hier, voeren de wijziging van dihydrotestosteronestructuur en 2 de methylcluster zijn anabool zal verbeteren en bevorderen effectief extra spier de groei uit. bedoeld als „krachtige anabole steroïden en anti steroid drugs“, zal het steroïden en anti steroid eigenschappen hebben. Nochtans, zijn anabole die eigenschappen gebiedseenheid wordt verondersteld van de gematigde, in het bijzonder eens verschillende gebruikte eenheid van het agentengebied te zijn. Deze drug wordt het meest doorgaans gebruikt in dieters of zullen de snelheids trainende atleten, het spierhardheid, de hoeveelheid magere vlees en spiersterkte, niveau van het schaal het achterlichaamsvet, gevolgen van het schaal de achteraspect verhogen verbeteren.

Productnaam Drostanolonepropionaat
Andere Naam Masteron
CAS 521-12-0
Mw 360.53
MF C23H36O3
Zuiverheid Boven 98%
Apprarance wit poeder
Verpakking 1kg/bag

2.Drostanolone het Voordeel van het propionaatpoeder

Voordeel Ons Andere
Kwaliteit Meer dan 99% minder dan
Opsporingsmiddelen HPLC, LIDSTATEN, HNMR Geen opsporingsmiddelen
Vervoer 100% gewaarborgde levering Geen waarborg
Na verkoop Onmiddellijk Traag

De productkwaliteit wordt gemaakt en in strikte overeenstemming met normaal USP geïnspecteerd. elke partij kenmerkt een volledige opbrengst een blik bij rapport en neemt een blik bij spectrum. De zuiverheid is meer dan negenennegentig, en ook de eenheid van het onzuiverhedengebied bij de normale die bodem wordt gecontroleerd.

COA-HPLC LIDSTATEN HNMR

Naast de voordelen van kwaliteit, zijn er ook de voordelen van vervoer. wij hebben een paar jaar van deskundigheid. voor vele landen, hebben wij specifieke kanalen om ervoor te zorgen dat de klanten 100 percent van de producten ontvangen. vele die eenheid van het klantengebied door douane wordt verontrust en wenst niet om door douane worden gestoord. Er zal niet hier om het even welke kwesties zijn. Bijvoorbeeld: Canada, ons, het UK, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië, wordt Koninkrijk van Spanje en verschillende landen vaak gestuurd.

3.Drostanolone het Doel en de dosis van het propionaatpoeder

Het doel om uit te oefenen is voor mensen, typisch 3 keer per week. de gehele wekelijkse dosis is soms 200-400mg 6-12 weken. Dit niveau van gebruik is genoeg om meetbare aanwinsten in magere spiermassa en sterkte te leveren.

Vrouwen honderd mg 3 keer per week zijn geworden die. Gebruik acht tot twaalf weken. Als de bevredigende eenheid van het resultatengebied verkreeg, zal het nog gebruikt worden. Gelieve te merken op dat het aspect gebiedseenheid gemeenschappelijk bij geadviseerde dosissen uitvoert. eens gebruikt voor fysiek of prestaties die functies zoeten, is een dosis vijftig mg per week het gemeenschappelijkst vier tot zes weken. het is zeldzaam om mannelijke symptomen bij een dosis honderd mg of minder per week te bezitten.

4.Drostanolone het aspectengevolgen van het propionaatpoeder

androgens:

Olieachtige huid, lichaam/gezichts de haargroei. De anabole/androgene hormoonsteroïden zouden mannelijke kaalheid ook kunnen irriteren. de vrouwelijke gebruikers konden onregelmatige catamenia, veranderingen in huidtextuur, de gezichtshaargroei, en clitoric hypertrofie beantwoorden.

cardiovasculair:

De anabole/androgene hormoonsteroïden zullen een schadelijk resultaat op lichamelijke vloeibare sterol hebben. de dierlijke olie (4 g per dag) wordt en de natuurlijke sterol/inhibitorformule ook geadviseerd.

5. Opsporingsmethodologie van Drostanolone-Propionaatpoeder

Momenteel, belangrijkste is wetenschappelijk dankzij het Propionaatpoeder van gezichtsdrostanolone binnen de markt door 3 tests, in het bijzonder HPLC, lidstaten en HNMR. alleen zullen deze 3 tests de norm van XXXXX binnen de uitvoerigste en wetenschappelijke benadering herhalen. In constante tijd, zodra wordt de opbrengst een blik bij voltooid, de opbrengst een blik op rapport wordt uitgegeven. In constante tijd, zullen wij waarborgen dat elke partij wordt getest.

6. Beschikbare het poeder van het Drostanolonepropionaat

Het poeder van het Drostanolonepropionaat is één onder het hoofdproduct van ons bedrijf, lange voorraad, vaak bevolen en, dozens van het voorraadbedrag kilogram op elk ogenblik verscheept.

7. wij hebben een tendens aan AR de meest efficiënte Drostanolone-fabrikant van het Propionaatpoeder

Wij beschikken over vijftien jaar van productiedeskundigheid, is de methode van de productproductie uiterst rijp, heeft de zuiverheid van meer dan negenennegentig, de planeet vele klanten, en 100%-tevredenheid.

Wij AR de meest efficiënte fabrikant van Drostanolone-Propionaatpoeder, als resultaat van niet alleen de zinnige koopwaar AR, nochtans gezamenlijk de dienst zijn zoet. wij zullen klanten vergemakkelijken om de producten zo weldra te leveren doenbaar en hun kwesties op te lossen binnen de 1st keer.

8. een manier om een vermindering op Drostanolone-Propionaatpoeder te krijgen?

Wanneer de aanwinstenhoeveelheid van Drostanolone-Propionaatpoeder de Verenigde Staten van Amerika $1000 bereikt, zult u achtennegentig zich weg, zesennegentig weg zodra het over de Verenigde Staten van Amerika $2000 is, en negentig vijfde weg voorstellen zodra het over de Verenigde Staten van Amerika $5000 is. Natuurlijk, hebben wij een tendens om kortingsactiviteiten te houden vaak, en ons cliëntpersoneel kan hen met onze stamgasten delen.

9. Welk AR u stoorde het beschouwen nadat u Drostanolone-Propionaatpoeder verkrijgt?

echt het Propionaatpoeder van 1.Is Drostanolone?

Wij beloven 100% eerste het Propionaatpoeder van kwaliteitsdrostanolone. Als u Drostanolone-Propionaatpoeder krijgt, zullen wij de opbrengst een blik bij rapport van de huidige partij aanbieden. Als de norm niet blij is, zullen wij het vlak terugbetalen.

2. zullen wij een tendens hebben om Drostanolone-Propionaatpoeder veilig te ontvangen?

Wij waarborgen 100% veilig ontvangstbewijs van Drostanolone-Propionaatpoeder. zodra wij ervoor zorgen dat het ontvangende adres O.K. is en ook de transacties wordt voltooid, zou u eenvoudig met geduld op het ontvangstbewijs moeten wachten. wij hebben een tendens om te waarborgen dat 100% van de producten naar uw huis door douane gaan worden verzonden, dus zult u de producten veilig ontvangen. enkel desgevallend van Douane die inhouden, hebben wij een tendens om 100%-het opnieuw leveren te waarborgen. Het zal u geen ruzie brengen.

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +8615871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379