De Moordenaarspoeder CAS van de Benzocainepijn 94-09-7 Lokale verdovende Drugs

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001,GMP,SGS,UKAS
Modelnummer: 94-09-7
Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Als uw vraag
Levertijd: Binnen 12 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, BTC
Levering vermogen: 100kg per maand
Naam: Benzocaine CAS: 94-09-7
MF: C9H11NO2 Verschijning: Wit poeder
Zuiverheid: 99% Rang: Farmaceutische Rang
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

De drugs van de pijnmoordenaar

,

lokale verdovingsmiddelendrugs

Snelle details:

 

Productnaam Benzocaine
Alias AETHOFORM; anesthesin; Akosbbs-00003658; 4-AMINOBENZOIC ZURE ETHYLester; Labotest-BBLTBB000527; H-4-abz-OET; ETHYL 4-AMINOBENZOATE; ETHYL P-AMINOBENZOATE
CAS NR 94-09-7
EINECS 202-303-5
Verschijning Wit Poeder
MF C9H11NO2
Mw 165.19
Zuiverheid 99%min
Oorsprong China
Exportmarkt Globaal
Rang Farmaceutische rang
Leveringscapaciteit Massa in voorraad
Gebruik lokaal verdovingsmiddel
Verpakking Goed vermomd pakket om de douane over te gaan
Betaling T/T, Western Union, Moneygram en Bitcoin.
Het verschepen EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ.
Belangrijke tijd Binnen 24 uren na betaling.
levertijd 3-7 het werkdagen
99% overgaand vrij tarief & 100% verstuur beleid opnieuw

 

Beschrijving:

 

Benzocaine is een lokaal verdovingsmiddel, niet in water oplosbaar, extern gebruik voor het uitspreiden van agent, voor pijn, traumazweer na verrichtingspijn, pijnstillend, antipruritic effect. Producten van het Benzocaine wordt de actuele verdovingsmiddel voor huid en slijmvlies, de rol gekenmerkt door snel begin, van ongeveer 30 seconden kan pijnstillend effect veroorzaken, en geen doordringbaarheid van slijmvlies, lage giftigheid, beïnvloedt niet het cardiovasculaire systeem en het zenuwstelsel, maar ook gebruikt voor bescherming van agentenschaduw.

 

Benzocaine wordt goedgekeurd door de V.S. Food and Drug Administration (FDA) en is veilig en efficiënt wanneer gebruikt volgens etiketrichtingen. Sommige mondelinge ongemakbehandelingen kunnen worden gebruikt om pijn tijdelijk te verlichten toe te schrijven aan tandpijn; Nochtans, zijn deze geneesmiddelen niet voorgenomen voor behandeling op lange termijn. Als uw tandpijnpijn streng is of meer dan zeven dagen duurt, zou u aan uw tandarts moeten spreken.

Benzocaine kan niet in alle die producten worden bevat onder deze merken worden verkocht. Gelieve te lezen zorgvuldig het OTC-etiket van Drugfeiten voor actieve ingrediënteninformatie voor specifieke producten.

 

Benzocaine is een actueel pijnstillend middel die (het betekenen is op de lichaamsoppervlakte of zou in de mond worden gebruikt maar niet moeten worden geslikt) dat een aantal verschillend gebruik in geneesmiddelen de over de toonbank (van OTC) heeft. Afhankelijk van de dosis en de vorm, kan actieve ingrediëntenbenzocaine worden gebruikt om keel en mondpijn te verlichten; Om het externe vaginale jeuken en het branden te verminderen; Om pijn en jeuken tegen te houden wegens hemorroïden; Of om minder belangrijke huidirritatie, pijn, en het jeuken te verlichten. Omdat benzocaine in verschillende dosissen en vormen beschikbaar is, is het zeer belangrijk om het etiket van Drugfeiten zorgvuldig te lezen om te bepalen of de geneeskunde bedoeld om voor de symptomen is worden gebruikt u ervaart.

 

Benzocaine kan het enige actieve ingrediënt in mondelinge die behandelingen zijn die keelpijn of adresmondpijn verlichten door koortsblaasjes, kankerpijnlijke plekken, tandjes krijgen, en andere kwesties wordt veroorzaakt. Het kan ook met andere actieve ingrediënten in mondelinge behandelingen worden gecombineerd die niet alleen mond en keelpijn verlichten, maar ook beschermt geïrriteerde gebieden, verstrekt een kalmerende deklaag, of verlicht droogte.

 

Terwijl de mondelinge ongemakbehandelingen die benzocaine bevatten bedoeld om in en rond de mond zijn worden gebruikt, zijn er andere actuele benzocainegeneesmiddelen die slechts, of op de buitenoppervlakte van het lichaam (niet dichtbij of in de mond) uiterlijk zouden moeten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, kan benzocaine in vaginale geneesmiddelen worden gevonden die meer dan één extern pijnstillend ingrediënt of in de enige actieve behandelingen van ingrediëntenhemorrhoid bevatten. Benzocaine ook is beschikbaar in actuele pijnverlichters die niet alleen huidirritatie, pijn, en het jeuken verlichten, maar ook bevat andere actieve ingrediënten die kiemen doden en de hulp besmetting verhindert.

 

Toepassingen:

 

Benzocaine wordt gebruikt die pijn en jeuken te verlichten door voorwaarden zoals zonnebrand of andere minder belangrijk brandwonden, insectbeten of steken, gifsumak, vergifteik, vergift sumac, minder belangrijke besnoeiingen, of krassen wordt veroorzaakt.

 

Benzocaine behoort tot een groep geneesmiddelen als actuele lokale verdovingsmiddelen wordt bekend dat. Het verzacht het zenuweinde in de huid. Deze geneeskunde veroorzaakt geen onderbewustzijn zoals algemene verdovingsmiddelen doet wanneer gebruikt voor chirurgie.

Deze geneeskunde is beschikbaar zonder een voorschrift; Nochtans, kan uw arts speciale instructies op het juiste gebruik en de dosis voor uw medische voorwaarde hebben.

 

In vet oplosbaar oppervlakteverdovingsmiddel. Het is voor het lokale verdovingsmiddel voor wond, pijn, zweer en hemorroïden, evenals de tussenpersonen van Benzocaine van de hoest suppressants terugtocht. Kan ook voor ultraviolette absorptie in schoonheidsmiddel worden gebruikt. Verwant product: Lidocaine.

 

Benzocaine is een actueel pijnstillend middel die (het betekenen is op de lichaamsoppervlakte of zou in de mond worden gebruikt maar niet moeten worden geslikt) dat een aantal verschillend gebruik in geneesmiddelen de over de toonbank (van OTC) heeft. Afhankelijk van de dosis en de vorm, kan actieve ingrediëntenbenzocaine worden gebruikt om keel en mondpijn te verlichten;

 

Om het externe vaginale jeuken en het branden te verminderen; Om pijn en jeuken tegen te houden wegens hemorroïden; Of om minder belangrijke huidirritatie, pijn, en het jeuken te verlichten. Omdat benzocaine in verschillende dosissen en vormen beschikbaar is, is het zeer belangrijk om het etiket van Drugfeiten zorgvuldig te lezen om te bepalen of de geneeskunde bedoeld om voor de symptomen is worden gebruikt u ervaart.

 

Bijwerkingen:

 

Wanneer gebruikt in kleine dosissen, zijn geen Gemeenschappelijke zijdegevolgen gemeld met dit product. Streef direct naar medische aandacht als om het even welk van deze STRENGE bijwerkingen terwijl het nemen van otic benzocaine voorkomen:

 

Strenge allergische reacties (uitbarsting; bijenkorven; het jeuken; moeilijkheid ademhaling; strakheid in de borst; het zwellen van de mond, het gezicht, de lippen, of de tong); het branden, het steken, de tederheid, de roodheid, het zwellen, of niet aanwezige de irritatie toen u begon gebruikend benzocaine dalen; oorlossing.

 

Niet kunnen alle bijwerkingen voor otic benzocaine worden gemeld. U zou een arts of een beroepsbeoefenaar voor medisch advies altijd moeten raadplegen. De bijwerkingen kunnen aan FDA hier worden gemeld.

 

De Moordenaarspoeder CAS van de Benzocainepijn 94-09-7 Lokale verdovende Drugs 0

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons:

Wat is uw naam?

Wat nodig hebt u (productnaam/gebruik voor wat & hoeveelheid)?

Waar bent u van?

U zult een raad en een citaat ZO VLUG MOGELIJK worden.

 

2. Wanneer wij aan een overeenkomst over alle details komen, zal de betaalrekening worden verstrekt en de volledige betaling worden gedaan.

 

3. Het correcte ontvangeradres zal na het bevestigen van betaling worden vereist. Dan zullen uw goederen binnen 12 uren worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.

 

4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 

 

WAAROM KIES DE V.S.?

 

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379