Van het Geslachts Steroid Hormonen van CAS 129938-20-1 van het Dapoxetinewaterstofchloride Witte Poeder

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 129938-20-1
Min. bestelaantal: 5grams
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100kg per maand
Productnaam: Dapoxetinewaterstofchloride CAS No: 129938-20-1
MF: C9H7ClN2O5 Verschijning: Wit poeder
Zuiverheid: 99% Rang: Farmaceutische Rang
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: +86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

kruiden male enhancement

,

mannelijke geslachtsversterker

Farmaceutisch de Tussenpersonen Wit Poeder van CAS 129938-20-1 van het Dapoxetinewaterstofchloride

 

Snelle Details:

 

Productnaam Dapoxetinewaterstofchloride
Alias DAPOXETIN; DAPOXETINE; (S (+) - N, n-Dimethyl-A [(naphthalenyloxy) ethyl 2] benzenemethanaminewaterstofchloride
CAS NR 129938-20-1
Verschijning wit poeder.
MF C9H7ClN2O5
Mw 258.62
Zuiverheid 99%min
Oorsprong China
Exportmarkt Globaal
Rang Farmaceutische rang
Leveringscapaciteit Massa in voorraad
Gebruik Farmaceutische tussenpersonen van
Verpakking Goed vermomd pakket om de douane over te gaan
Betaling T/T, Western Union, Moneygram en Bitcoin.
Het verschepen EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ.
Belangrijke tijd Binnen 24 uren na betaling.
levertijd 3-7 het werkdagen
99% overgaand vrij tarief & 100% verstuur beleid opnieuw

 

Beschrijving:

 

Het Dapoxetinewaterstofchloride is een mondelinge die drug voor de behandeling van ED, in de behandeling van erectiele dysfunctie en voorbarige ejaculation wordt gebruikt, hebben het erectiele functiestoornis en voorbarige ejaculation zeer significante verbeteringen.

 

Er zijn meer dan 1500 documenten om veroorzaakt door verschillende oorzakenimpotentie te bewijzen voorbarige ejaculation, het succestarief boven 80% is, kende en zijn betrouwbaar curatief effect, door gebruik van meer dan 20 miljoen mensen wereldwijd, bleek zijn op lange termijn stabiliteit, veiligheid van 25 tot 60 minuut van het werk functie om samen te vallen met tijd nodig voor foreplay, het wist tijd aanpassing in hoog drug concentratie tijd, hulp zowel echtgenoot en vrouw bevredigend geslacht het leven toont.

 

Toepassingen:

 

Behandel mannelijke voorbarige ejaculation en erectiele dysfunctie. Dapoxetine, op de markt gebracht zoals (onder en andere die merken) de eerste samenstelling speciaal voor de behandeling van voorbarige ejaculation (PE) wordt ontwikkeld voor mensen op Th-leeftijd van 18-64 jaar oud is. Dapoxetine werkt door de serotoninevervoerder te verbieden, die de actie van de serotonine verhogen bij post synaptische gespleten, om ejaculation te vertragen. Als lid van familie de selectieve van de serotonine reuptake inhibitor (SSRI), werd Dapoxetine aanvankelijk gecreeerd als kalmerend. Nochtans, in tegenstelling tot andere SSRIs, wordt Dapoxetine geabsorbeerd en snel in het lichaam geëlimineerd. Zijn snelle reactie maakt het voor de behandeling van PE maar niet als kalmerend geschikt.

 

wegens het gebrek aan specifieke goedkeuring is de behandeling voor PE in de V.S. en een andere landen, andere SSRIs zoals Fluoxetine, Paroxetine, Sertraline, Fluvoxamine, en Citalopram gebruikt als klinische drugs om PE te behandelen. De metaanalyse van Waldinger toont aan dat het gebruik van deze conventionele kalmeringsmiddelen IELT van twee tot negen keer boven basislijn in vergelijking van drie tot acht keer verhoogt wanneer Dapoxetine wordt gebruikt. Nochtans, moet deze SSRIs worden genomen dagelijks om zinvolle doeltreffendheid te bereiken, en de lange halveringstijd verhoogt het risico van de drugaccumulatie en bijgevolg verhoogde nadelige gevolgen zoals dalend seksueel libido en het veroorzaken van erectiele dysfunctie. Dapoxetine, anderzijds, is een fast-acting SSRI. Het wordt snel geabsorbeerd en van het lichaam binnen een paar uren geëlimineerd. Dit gunstige farmacokinetica minimaliseert het risico van de accumulatie van de drug in het lichaam, en daarom het verminderen van bijwerkingen.

 

Dosering:

 

Aanvankelijk, wordt het dapoxetinewaterstofchloride gegeven als 30 mg-tablet één tot drie uren vóór geslachtsgemeenschap. De dosis kan met de voorschrijvende arts aan 60 mg, afhankelijk van reactie en tolerantie worden verhoogd.

 

Van het Geslachts Steroid Hormonen van CAS 129938-20-1 van het Dapoxetinewaterstofchloride Witte Poeder 0

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons:

Wat is uw naam?

Wat nodig hebt u (productnaam/gebruik voor wat & hoeveelheid)?

Waar bent u van?

U zult een raad en een citaat ZO VLUG MOGELIJK worden.

 

2. Wanneer wij aan een overeenkomst over alle details komen, zal de betaalrekening worden verstrekt en de volledige betaling worden gedaan.

 

3. Het correcte ontvangeradres zal na het bevestigen van betaling worden vereist. Dan zullen uw goederen binnen 12 uren, beschikbare pakketbeeld en het volgen aantal worden gestuurd.

 

4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 

WAAROM KIES DE V.S.?

 

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: +86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379