Hyperplasia van de Hormonencas 98319-26-7 van het Finasteridegeslacht Steroid van Prostate Mannelijk Haarverlies

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 98319-26-7
Min. bestelaantal: 5grams
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100kg per maand
Productnaam: Finasteride CAS No: 98319-26-7
MF: C23H36N2O2 Verschijning: Wit poeder
Zuiverheid: 99% Rang: Farmaceutische Rang
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: +86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

kruiden male enhancement

,

mannelijke geslachtsversterker

Hyperplasia van Finasteridecas 98319-26-7 van Prostate Mannelijke Witte Ruwe Poeder van het Haarverlies

 

Snelle Details:

 

ProductnaamFinasteride
AliasPROSCAR; PROSTIDE; (2-METHYL-2-PROPYL) N - 3-OXO-4-AZA-5ALPHA-ANDROST-1-ONO-17BETA-CARBOXAMIDE; Mk-906; (5alpha, 17beta) - (1,1-dimethylethyl) - 3-oxo-4-azaandrost-1-ONO-17-carboxamide; 17beta- (n-tert-butylcarbamoyl) - 4-aza-5alpha-androst-1-Engels-3-;
CAS NR98319-26-7
VerschijningWit poeder.
MFC23H36N2O2
Mw372.54
Zuiverheid99%min
OorsprongChina
ExportmarktGlobaal
RangFarmaceutische rang
LeveringscapaciteitMassa in voorraad
GebruikDe drug kan zeer efficiënt zijn in het verminderen van bloed en dihydro testosteron binnen de voorstanderklier. Finasteride geen affiniteit aan de androgen receptor.
VerpakkingGoed vermomd pakket om de douane over te gaan
BetalingT/T, Western Union, Moneygram en Bitcoin.
Het verschepenEMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ.
Belangrijke tijdBinnen 24 uren na betaling.
levertijd3-7 het werkdagen
99% overgaand vrij tarief & 100% verstuur beleid opnieuw

 

Beschrijving:

 

Propecia (finasteride) wordt gebruikt om mannelijke patroonkaalheid (androgene alopecia) bij mensen te behandelen. Het mondelinge gebruik zal DHT-niettemin niveaus systemisch verminderen, die opleiding en geslacht aandrijving kunnen ongunstig beïnvloeden.

 

Het wordt ook gebruikt in combinatie met doxazosin in de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (BPH).] Finasteride is een mondeling actief testosterontype II alpha- reductase 5 inhibitor, verbiedend het enzym dat testosteron in dihydrotestosterone omzet (DHT).

 

Topically (op scalp zelf) het is van één of ander effect in het minimaliseren van verder haarverlies. In combinatie met Nizoral en spironolactone (die vreselijk ruikt, tussen haakjes) het verlies kan matig eigenlijk omkeren.

 

Voor gebruik in cycli met testosteron, denk ik niet het bij allen slecht is. Één eenvoudig wil minder DHT niet dan normaal. Aangezien de hoeveelheid testosteron in het systeem stijgt, moest de hoeveelheid finasteride niveaus aan normale verhogingen laag houden. Ik beschouw als 5 mg/dag bij het gram per weekniveau redelijk, en proportioneel minder bij lagere dosering van testosteron.

 

Toepassingen:

 

Finasteride is een populaire alpha- reductase 5 inhibitor. Voorbij de oorspronkelijke doelen van gebruik, de laatste jaren wordt Finasteride onder sommige anabole steroid gebruikers in een inspanning gebruikt om androgene bijwerkingen te bestrijden.

 

Gebaseerd op het progesteroneskelet dat, behoort Finasteride tot een klasse van medicijnen als 5alpha-reductase inhibitors wordt bekend en aangezien zulke voor de behandeling gebruikt wordt die rond type draaien - 2 5-AR gebaseerd voorkomen.

 

Finasteride wordt gebruikt door sommige prestatiesversterkers om specifieke die kant eddects te bestrijden door DHT gebaseerde anabole steroïden wordt veroorzaakt.

 

De gevolgen van Finasteride worden specifiek ontworpen om de vermindering van testosteron aan dihydrotestosterone te remmen die wegens het testosteronhormoon die door het alpha- reductase 5 enzym worden gemetaboliseerd voorkomt.

 

De gevolgen van Finasteride kunnen helpen relatieve androgenicity van de anabole steroidal hormonen zoals Testosteron, Methyltestosterone en Fluoxymesterone verminderen. Nochtans, zal Finasteride volledig niet androgenicity van het hormoon verminderen, maar het zal een significant effect hebben.

 

Aangezien een type - 2 5-AR inhibitor Finasteride werd ontworpen voor het behandelen van haar-verlies, prostate uitbreiding evenals prostate kanker.

 

Finasteride is zeer gemeenschappelijk onder zij die met anabole steroïden vrezen nog haar-verlies aanvullen maar er zijn belangrijke dingen u moet begrijpen alvorens u Finasteride-gebruik overweegt.

 

Aangezien een androgen ontstoringsapparaat Finasteride de gemaakte aanwinsten kan ernstig remmen terwijl op cyclus, streng en op die basis wordt het niet hoogst geadviseerd voor het behoud van het op-cyclushaar.

 

Dosering:

 

Voor de behandeling van prostate ziekte. De klinische studies hebben aangetoond dat het aanhoudend vergend 3 maanden of een weinig langere gebruik van finasteride 1 mg/dag, de gebruiker haarregeneratie, 1 jaar na ononderbroken behandeling, haargroeipercentage van tot 48% kan maken

 

Als u een dosis vergeet, sla enkel de gemiste dosis over en zet uw regelmatig het doseren programma voort. Neem geen dubbele dosis om gemiste goed te maken.

 

Hyperplasia van de Hormonencas 98319-26-7 van het Finasteridegeslacht Steroid van Prostate Mannelijk Haarverlies 0

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons:

Wat is uw naam?

Wat nodig hebt u (productnaam/gebruik voor wat & hoeveelheid)?

Waar bent u van?

U zult een raad en een citaat ZO VLUG MOGELIJK worden.

 

2. Wanneer wij aan een overeenkomst over alle details komen, zal de betaalrekening worden verstrekt en de volledige betaling worden gedaan.

 

3. Het correcte ontvangeradres zal na het bevestigen van betaling worden vereist. Dan zullen uw goederen binnen 12 uren, beschikbare pakketbeeld en het volgen aantal worden gestuurd.

 

4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 

WAAROM KIES DE V.S.?

 

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 
Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren
E-mail tonyraws810@gmail.com
Whatsapp: +86-15871352379
Wickr: tonyraws

 

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379