Yohimbinehcl CAS 65-19-0 mannelijk seksueel de machts ruw wit poeder van de gezondheidszorgverhoging

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 65-19-0
Min. bestelaantal: 5grams
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100kg per maand
Productnaam: Yohimbinehcl CAS No: 65-19-0
MF: C21H26N2O3.HCl Verschijning: Wit poeder
Zuiverheid: 99% Rang: Farmaceutische Rang
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

kruiden male enhancement

,

mannelijke geslachtsversterker

Yohimbinehcl CAS 65-19-0 Mannelijk Seksueel de Machts Ruw Wit Poeder van de Gezondheidszorgverhoging

 

Snelle Details:

 

Productnaam Yohimbinehcl
Originele installatie Pausinystalia Yohimbe
CAS NR 65-19-0
EINECS 200-600-4
Verschijning Wit kristallijn poeder
MF C21H26N2O3.HCl
Mw 390.90
Zuiverheid 99%min
Oorsprong China
Exportmarkt Globaal
Rang Farmaceutische rang
Leveringscapaciteit Massa in voorraad
Gebruik als een mannelijke gezondheidsproducten om seksuele bevoegdheden te verhogen, kan het diverse soorten mannelijke impotentie behandelen.
Verpakking Goed vermomd pakket om de douane over te gaan
Betaling T/T, Western Union, Moneygram en Bitcoin.
Het verschepen EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ.
Belangrijke tijd Binnen 24 uren na betaling.
levertijd 3-7 het werkdagen
99% overgaand vrij tarief & 100% verstuur beleid opnieuw

 

Beschrijving:

 

Yohimbine is getoond in menselijke studies in de behandeling van mannelijke impotentie efficiënt te zijn. Yohimbine is getoond efficiënt om in de behandeling van orgasmic dysfunctie bij mensen te zijn. Yohimbine is ook gebruikt om hypoactive seksuele wenswanorde (verminderd libido) in vrouwen te behandelen. Verhoog spierspanning of urinefunctie geen schadegeslacht; Versnel het metabolisme van de menselijk lichaamsenergie, verhogingsenergievoorziening.

 

Yohimbine is gebruikt om rappel van traumatisch geheugen in de behandeling van post traumatische spanningswanorde (PTSD) te vergemakkelijken. Het gebruik van yohimbine buiten therapeutische montages kan niet aangewezen voor personen zijn die aan PTSD lijden. In farmacologie, wordt yohimbine gebruikt als sonde voor adrenoceptor α 2. In diergeneeskunde, wordt yohimbine gebruikt om anesthesie van drugxylazine in kleine en grote dieren om te keren.

 

Toepassingen:

 

Verhogings spierspanning of urinefunctie geen schadegeslacht; Versnel het metabolisme van de menselijk lichaamsenergie, verhogingsenergievoorziening.

 

Yohimbine is getoond in menselijke studies in de behandeling van mannelijke impotentie efficiënt te zijn. Yohimbine is getoond efficiënt om in de behandeling van orgasmic dysfunctie bij mensen te zijn. Yohimbine is ook gebruikt om hypoactive seksuele wenswanorde (verminderd libido) in vrouwen te behandelen.

 

Yohimbine is gebruikt om rappel van traumatisch geheugen in de behandeling van post traumatische spanningswanorde (PTSD) te vergemakkelijken. Het gebruik van yohimbine buiten therapeutische montages kan niet aangewezen voor personen zijn die aan PTSD lijden. In farmacologie, wordt yohimbine gebruikt als sonde voor adrenoceptor α 2. In diergeneeskunde, wordt yohimbine gebruikt om anesthesie van drugxylazine in kleine en grote dieren om te keren.

 

Functioneert:

 

Yohimbe wordt getoond om een krachtig middel tegen oxidatie te zijn.

Yohimbe is een afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen.

Yohimbe helpt ook slagaders verhinderen belemmerd te worden.

Yohimbe is ook getoond helpen hartaanvallen verhinderen.

Yohimbe vermindert vette synthese en werkt als grote kalmerend.

Yohimbe kan stemming ook opheffen, bezorgdheid en depressie, en hulp verminderen bouwend spieren.

De recente studies suggereren Yohimbe in de behandeling van mannetje efficiënt kan zijn impot ence vooral dat geassocieerd

 

Dosering:

 

De dosis deze geneeskunde zal voor verschillende patiënten verschillend zijn. Volg de orden van uw arts of de richtingen op het etiket. De volgende informatie omvat slechts de gemiddelde dosissen deze geneeskunde. Als uw dosis verschillend is, verander het niet tenzij uw arts u om vertelt dit te doen.

 

De hoeveelheid geneeskunde die u neemt hangt van de sterkte van de geneeskunde af. Ook, vergt het aantal dosissen u elke dag, de tijd toegestaan tussen dosissen, en de tijdsduur u de geneeskunde neemt hangt van het medische probleem af waarvoor u de geneeskunde gebruikt.

 

Het minimum doseren wordt geplaatst bij 5 mg per dag, met 2,5 die mg 2 keer per dag op een lege maag binnen - tussen maaltijd worden genomen zoals hierboven beschreven. NEEM NIET MET EEN ANDER SUPPLEMENT. Wacht minstens 20-30 minuten tot u na beleid eet.

 

Het maximum vloeit voort: om de maximumgevolgen te bereiken wanneer het nemen van dit supplement, zouden de volgende het doseren richtlijnen met. moeten zijn.

 

De dosering van 0.2mg/kg-lichaamsgewicht is met succes gebruikt om het vette branden zonder significante implicaties op cardiovasculaire parameters zoals harttarief en bloeddruk te verhogen. Dit resulteert in een dosering van: 14 mg voor een 150lb-persoon, 18 mg voor een 200lb-persoon, en 22 mg voor een 250lb-persoon.

 

Yohimbinehcl CAS 65-19-0 mannelijk seksueel de machts ruw wit poeder van de gezondheidszorgverhoging 0

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons:

Wat is uw naam?

Wat nodig hebt u (productnaam/gebruik voor wat & hoeveelheid)?

Waar bent u van?

U zult een raad en een citaat ZO VLUG MOGELIJK worden.

 

2. Wanneer wij aan een overeenkomst over alle details komen, zal de betaalrekening worden verstrekt en de volledige betaling worden gedaan.

 

3. Het correcte ontvangeradres zal na het bevestigen van betaling worden vereist. Dan zullen uw goederen binnen 12 uren, beschikbare pakketbeeld en het volgen aantal worden gestuurd.

 

4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 

WAAROM KIES DE V.S.?

 

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379