Van het Geslachts Steroid Hormonen van Avanafilcas 330784-47-9 Mannelijke Seksuele de Dysfunctiebehandeling

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ChineseHormone
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 330784-47-9
Min. bestelaantal: 5grams
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Goed vermomd pakket
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100kg per maand
Productnaam: Avanafil CAS No: 330784-47-9
MF: C23H26ClN7O3 Verschijning: Wit poeder
Zuiverheid: 99% Rang: Farmaceutische Rang
E-mail: tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Hoog licht:

kruiden male enhancement

,

mannelijke geslachtsversterker

Van de de Dysfunctiebehandeling van Avanafilcas 330784-47-9 het Mannelijke Seksuele Ruwe Witte Poeder

 

Snelle Details:

 

Productnaam Avanafil
Alias D03217; avanfil; (S) - 4 ((3-chloor-4-methoxybenzyl) amino) - 2 (2 (hydroxymethyl) pyrrolidin-1) - N (pyrimidin-2;
CAS NR 330784-47-9
Verschijning Wit poeder.
MF C23H26ClN7O3
Mw 483.9506
Zuiverheid 99%min
Oorsprong China
Exportmarkt Globaal
Rang Farmaceutische rang
Leveringscapaciteit Massa in voorraad
Gebruik Gebruikt voor de behandeling van erectiele dysfunctie. Phosphodiesterase 5 inhibitor.
Verpakking Goed vermomd pakket om de douane over te gaan
Betaling T/T, Western Union, Moneygram en Bitcoin.
Het verschepen EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ.
Belangrijke tijd Binnen 24 uren na betaling.
levertijd 3-7 het werkdagen
99% overgaand vrij tarief & 100% verstuur beleid opnieuw

 

Beschrijving:

 

Avanafil is een PDE5-inhibitor voor erectiele dysfunctie door FDA op 27 April, 2012 en door EMA op 21 Juni, 2013 wordt goedgekeurd die. [2] Avanafil wordt gekend door de handelsmerknamen Spedra en door Vivus Inc. ontwikkeld. In Juli 2013 kondigde Vivus vennootschap met Menarini-Groep aan, die Spedra in meer dan 40 Europese landen plus Australië en Nieuw Zeeland zal op de markt zal brengen en bevorderen. [3] Avanafil-handelingen door specifieke phosphodiesterase te verbieden typen enzym 5 dat in diverse lichaamsweefsels, maar hoofdzakelijk in de penis van corpuscavernosum, evenals de retina wordt gevonden. Andere gelijkaardige drugs zijn tadalafil en vardenafil.

 

Het is een ontwikkeling van phosphodiesterase type 5 inhibitors, voor de behandeling van mannelijke seksuele dysfunctie, momenteel in Amerika, hebben de EU en Japan fase II klinische proeven voltooid, zal fase III klinische proeven beginnen. Het product is samengesteld uit Japanse Tanabe Pharma Company en VIVUS-bedrijfontwikkeling. Naast mondelinge doseringsvormen, VIVUS-ontwikkelt het bedrijf ook het urethrale beleid van Avanafil, voor het antwoorden niet aan mondelinge doseringsvormen van patiënten.

 

Avanafil is machtige, hoogst selectieve phosphodiesterase 5 inhibitor, de experimenten toonden in vitro aan dat de selectiviteit van phosphodiesterase 5 sterker dan. De samenstellings beste naleving zwak tegen andere phosphodiesterase, en het effect van adenosine receptor verminderden, voorstellend dat de cardiovasculaire gevolgen van avanafil zwakker zouden moeten zijn dan.

 

De pre klinische studie toonde aan dat avanafil en de organische die nitraatdrugs in combinatie worden genomen om zijn bloeddruk te verminderen beduidend zwakker waren dan en nitraatdrugs met kleren. Voorts avanafil is de remming van phosphodiesterase 6 zeer zwak, kan de relevante visuele storingsafschaffing enzymphosphodiesterase 5 veroorzaakte inhibitor en andere.

 

Toepassingen:

 

Avanafil wordt gebruikt om mannelijke seksuele functieproblemen zoals impotentie te behandelen of de erectiele dysfunctie, het is in een klasse van medicijnen genoemd phosphodiesterase inhibitors. De Avanafilwerken door bloed te verhogen stromen aan de penis om een mens te helpen een bouw krijgen en houden. Deze drug beschermt niet tegen seksueel - overgebrachte ziekten zoals HIV, gonnoroea en syfilis. Om uw risico van besmetting te verminderen, gebruik altijd een efficiënte barrièremethode tijdens al seksuele activiteit.

 

Avanafilinteractie:

 

Het drinken van alcohol kan bepaalde bijwerkingen van avanafil verhogen. Vermijd drinkend meer dan 3 alcoholische dranken terwijl u avanafil neemt.

 

De grapefruit en de grapefruit juice kunnen met avanafil in wisselwerking staan en tot ongewenste bijwerkingen leiden. Vermijd het gebruik van grapefruitproducten terwijl het nemen avanafil.

 

Dit medicijn zal u niet seksueel tegen - overgebrachte ziekten beschermen--met inbegrip van HIV en AIDS. Het gebruiken van een condoom is de enige manier om tegen deze ziekten te beschermen.

 

Neem niet avanafil met gelijkaardige geneesmiddelen zoals sildenafil (Viagra), tadalafil (Cialis), of vardenafil (Levitra, Staxyn). Deze geneesmiddelen hebben ook andere merknamen (Adcirca, Revatio) die worden gebruikt om een voorwaarde te behandelen genoemd long slagaderlijke hypertensie.

 

Dosering:

 

Volg alle richtingen op uw voorschriftetiket. Uw arts kan uw dosis nu en dan veranderen om ervoor te zorgen u de beste resultaten krijgt. Duur deze geneeskunde in grotere of kleinere bedragen of voor niet langer dan geadviseerd.

 

Avanafil kan met of zonder voedsel worden genomen.

Avanafil wordt gewoonlijk genomen wanneer slechts nodig, ongeveer 30 minuten vóór seksuele activiteit. Volg de instructies van uw arts.

Avanafil kan helpen een bouw bereiken wanneer de seksuele stimulatie voorkomt. Een bouw zal niet enkel door een pil te nemen voorkomen.

 

Van het Geslachts Steroid Hormonen van Avanafilcas 330784-47-9 Mannelijke Seksuele de Dysfunctiebehandeling 0

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons:

Wat is uw naam?

Wat nodig hebt u (productnaam/gebruik voor wat & hoeveelheid)?

Waar bent u van?

U zult een raad en een citaat ZO VLUG MOGELIJK worden.

 

2. Wanneer wij aan een overeenkomst over alle details komen, zal de betaalrekening worden verstrekt en de volledige betaling worden gedaan.

 

3. Het correcte ontvangeradres zal na het bevestigen van betaling worden vereist. Dan zullen uw goederen binnen 12 uren, beschikbare pakketbeeld en het volgen aantal worden gestuurd.

 

4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 

WAAROM KIES DE V.S.?

 

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve me te contacteren

E-mail: tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379