Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Wat zijn de bijwerkingen aan Tren?

May 8, 2023

1. Cholesterol & Bloeddruk


De schadelijkste bijwerking van Trenbolone die wij is wijzigingen in cholesterol, die een verhoging van cardiovasculaire spanning en linker ventriculaire hypertrofie veroorzaken hebben gezien.

Wij hebben regelmatig gebruik van Trenbolone, en andere anabole steroïden, resultaat in cardiomyopathie (hartkwaal) gezien. Aldus, zouden de gebruikers met een genetische neiging aan cardiovasculaire implicaties Trenbolone moeten vermijden.

Wij adviseren Trenbolone-geen gebruik. Nochtans, indien om het even welk van onze lezers om onderaan deze route verkiezen te gaan, hebben wij geconstateerd dat de regelmatige cardiovasculaire trainingen en 4g/day van vistraan bloeddruk verminderen en bloedstroom aan en van het hart verbeteren.

Dergelijke maatregelen zullen volledig geen cardiovasculaire spanning van Trenbolone omkeren; nochtans, vinden wij zij in het bijzonder het risico van atherosclerose (het verharden van de slagaders) verminderen.

Trenbolone zou niet met om het even welke mondelinge steroïden, zoals Dianabol, Anadrol of Winstrol moeten worden gestapeld, wegens hun verwoestende gevolgen voor cholesterolniveaus. In onze ervaring, zijn orals bijzonder beschadigend aan het hart, aangezien zij leverlipase in de lever bevorderen; een enzym verantwoordelijk voor het verminderen HDL cholesterol (de gezonde cholesterol die plaqueopeenhoping vermindert).
 

2. Testosteronafschaffing


Alle anabole steroïden zullen natuurlijke testosteronproductie onderdrukken, aangezien het beleid van exogeen testosteron het lichaam ertoe beweegt om endogene productie op te houden.

Aldus, wanneer de steroïden van een persoonscycli, wij hun algemene testosteronniveaus zien omhoog schieten, maar hun natuurlijke testosteronniveaus dalen sterk, aangezien het lichaam bovenmatige hormoonniveaus ontdekt.

Dit veroorzaakt een voorbijgaand effect dat uiteindelijk tot een neerstortings post-cyclus leidt wanneer Trenbolone-de injecties ophouden.

wegens de machtige aard van Trenbolone, zien wij vaak de gebruikers post-cyclus ‚sluiten‘, volledig wegens Tren streng beïnvloedend HPTA. Aldus, kunnen de natuurlijke testosteronniveaus verscheidene weken of maanden vergen om terug naar standaardniveaus, met de duur afhankelijk van de genomen dosering, lengte van de cyclus en PCT-protocol (die deze afschrijvingstermijn) terug te krijgen kunnen versnellen.

Tijdens deze overgangsperiode, waar de testosteronniveaus afsluiten zijn, hebben onze patiënten depressie, erectiele dysfunctie, verminderd libido, lage energieniveaus en verminderd algemeen welzijn ervaren.

 

3. Mogelijke Gynecomastia


De aromatisatie, of de stimulatie van oestrogeenreceptoren, zal niet op Trenbolone voorkomen. Aldus, veronderstellen sommigen dat Trenbolone geen gynecomastia kan veroorzaken — welke niet nauwkeurig is.

Het oestrogeen is enkel één vrouwelijk geslachtshormoon dat, als hoog genoeg, de uitbreiding van vrouwelijk borstweefsel in mannetjes kan veroorzaken. Wij hebben gevonden Trenbolone beduidend progesterone opheft, die ook een vrouwelijk hormoon verantwoordelijk voor het regelen van menstruele cycli in vrouwen is. Wanneer opgeheven op bovenmatige niveaus bij mensen, kan de lactatie voorkomen, resulterend in gezwollen uitsteeksels en potentieel gynecomastia.

De progesterone bootst hoofdzakelijk de gevolgen van hoge oestrogeenniveaus na, met progestins die een stimulatory effect op weefsel in de borstklieren hebben.

Wij zien dit effect verergeren als Trenbolone met estrogenic steroïden, zoals Dianabol, Testosteron of Anadrol wordt gestapeld, wegens een nog grotere overheersing van vrouwelijke geslachtshormonen en verdere negatief koppel remming van testosteron terug.

Interessant, hebben wij efficiënt anti-oestrogenen om gevonden te zijn bij het verhinderen van het begin van progesterone-veroorzaakte gynecomastia.

In termen van anti-oestrogeenopties, kunnen de bodybuilders voor AIs (aromataseinhibitors) of SERMs (de selectieve modulators van de oestrogeenreceptor) opteren.

AI blok de omzetting van testosteron in oestrogeen, dat cholesterolniveaus kan verergeren. Nochtans, SERMs-het werk door de gevolgen van het oestrogeen in de borstklieren direct te remmen, zonder aromatisatie te beïnvloeden.

Downside aan AI is dat zij bloeddruk kunnen verergeren, aangezien de passende niveaus van oestrogeen voor gezonde cholesterolverhoudingen nodig zijn. Aldus, in het algemeen, is SERMs een meer optimale keus om gynecomastia te verhinderen, aangezien zij negatief bloed geen lippen beïnvloeden.

Nochtans, zouden twee populairste SERMs, Nolvadex en Clomid, niet met Trenbolone moeten worden genomen, aangezien zij progesteroneniveaus kunnen verhogen — het verergeren tren-veroorzaakte gynecomastia in onze ervaring.

Aldus, zou het aangewezen zijn om klaar AI te hebben, voor het geval dat de uitsteeksels gezwollen of gezweld beginnen te worden. Wij vinden het nemen van AI alvorens dit punt is vaak onnodig en slechts de reeds ernstige cardiovasculaire spanning zal verergeren die Trenbolone stelt.

Twee populaire AI die de bodybuilders nemen zijn Letrozole (Femara) en Anastrozole (Arimidex).

 

4. Vulgaris acne


Trenbolone is hoogst androgeen, wat bovenmatige vetafscheidingsproductie kan veroorzaken, resulterend in olieachtige vulgaris huid en acne.

Wij hebben gevoelige gebruikers gezien, die natuurlijk hoge niveaus van vetafscheidingsproductie, ervarings strenge blaasacne hebben; welke de verschijning van golfballen onder de huid kan vergen.

Wij hebben succes met producten zoals Accutane (Isotretinoin) voor het verklaren van acne in patiënten op-cyclus ervaren. Accutane wordt ontworpen om de sebaceous klieren te krimpen die, die vetafscheidingsopbouw verminderen en zo de poriën verhinderen te blokkeren.

Het onderzoek heeft aangetoond dat 20mg/day van Accutane (Isotretinoin) een hoogst efficiënte en veilige behandeling voor gematigde aan strenge acne (1) is. Er is ook bewijsmateriaal dat Isotretinoin gevolgen op lange termijn bezit, die acne breakouts in de toekomst helpen te verhinderen.

 

5. Mannelijke Patroonkaalheid


Trenbolone bezit één van de hoogste androgene classificaties van de anabole steroid familie, die zijn: 500.

Dergelijke androgenicity is vernietigend aan haarfollikelen, wegens opgeheven niveaus van dihydrotestosterone (DHT), veroorzakend het achteruitgaan en verdunnend op scalp.

DHT-de miniaturisatie van het oorzakenhaarfollikel en scalp ontsteking; nochtans, zal de strengheid van het afwerpen en totaal haarverlies door de genetica van een persoon worden bepaald.

De anabole steroïden (in het bijzonder Trenbolone) zullen haarverlies indien vaak genomen over een significante periode versnellen.

Op korte termijn genomen AAS kan één of andere het verdunnen of recessie veroorzaken; nochtans, vinden wij dit vaak post-cyclus omkeert wanneer DHT-de niveaus terug naar normaal regelen.

Nota: Enkelen van onze patiënten met sterke genetica kunnen hoge dosissen androgene steroïden (zoals Trenbolone) jarenlang nemen en nog om het even welk opmerkelijk haarverlies niet ervaren. Aldus, wordt deze bijwerking grotendeels bepaald door genetica.

De bodybuilders gebruiken soms 5 medicijnen van de alpha--reductaseinhibitor, zoals Finasteride om de omzetting van testosteron in DHT te blokkeren en zo follikelschade op scalp te verminderen.

Nochtans, hebben wij gezien dat het verminderen van DHT-niveaus een negatief effect op van de spierhypertrofie en sterkte aanwinsten tijdens een cyclus kan hebben. Het onderzoek brengt ook naar voren dat DHT een superieur spier-bouwend hormoon aan testosteron (2) is. Dit is toe te schrijven aan het stijgend aminozuurbegrijpen en eiwitsynthese in snel-aangaat spiervezels (terwijl het testosteron niet).


6. Diepgeworteld Vet


Vele anabole steroïden branden onderhuids vet — maar verhoog diepgewortelde vette niveaus.

Het onderhuidse vet is wat u uiterlijk kunt zien, terwijl het diepgewortelde vet de interne organen onder de buik omringt (en is niet zichtbaar aan het blote oog).

De hoge diepgewortelde vette niveaus kunnen bloated of vooruitstekend veroorzaken kijken aan midsection, zelfs als een persoon low level van onderhuids lichaamsvet heeft. De zwangere buik ziet eruit die onder IFBB gemeenschappelijk is de probodybuilders aan hoog diepgeworteld die vet toe te schrijven is, door het beleid van estrogenic steroïden wordt veroorzaakt.

Het oestrogeen veroorzaakt een verhoging van diepgewortelde vette massa, die is waarom de vrouwen typisch meer lichaamsvet in het buikgebied dan mannen opslaan.

Hoewel Trenbolone niet in oestrogeen omzet, zien wij progesterone nabootsend bepaalde gevolgen van oestrogeen, met betrekking tot lichaamssamenstelling. Aldus, zullen de tren-Gebruikers waarschijnlijk meer bepaalde buikspieren ervaren — alhoewel ten koste van meer bloated-kijkt potentieel maag.

 

 

7. Trenhoest


Trenbolone is bekend voor het veroorzaken van ademhalingsdienood, als ‚Tren-hoest ‚, op beleid wordt bekend. Dit hoofdzakelijk is een hevige pasvorm van het droge hoesten, typisch durend verscheidene seconden.

De bodybuilders bij onze kliniek hebben ook van borststrakheid en een metaalsmaak in hun monden geklaagd wanneer dit voorkomt.

Hoewel de bodybuilders worden gealarmeerd die kunnen voelen door deze sensatie, is het gemeenschappelijk en beschouwd niet als gevaarlijk. Onze patiënten melden ‚Tren-hoest‘ voorkomend in ongeveer 20% van injecties.

Het is niet volledig geweten waarom Trenbolone het strenge hoesten veroorzaakt (dan meer zo andere injecteerbare steroïden); nochtans, stelt één theorie androgene eigenschappen voor om de belangrijkste beklaagde te zijn.

Kan de machtige androgene aard van Trenbolone vaatvernauwing veroorzaken, wegens de activering van ontstekingslipiden, die als prostaglandines wordt bekend.

De vaatvernauwing van de spiermuur van de bronchiën (in de longen) kan dergelijke het hoesten, onmiddellijk op injectie teweegbrengen.

Hoewel onze patiënten ook het hoesten na Deca Durabolin of Testosteroninjecties hebben gemeld, is het minder gemeenschappelijk dan op Trenbolone.