Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

De Uiteindelijke DNP-Gids (Super Vet Verliesprogramma)

August 8, 2022

Het gehele plan is gebaseerd op 7 dagen en gaat door 4 stadia. De meeste atleten die DNP in het DNP-populariseringsstadium meer dan 20 jaar geleden fundamenteel gebruikten volgden deze cyclus.

Het eerste stadium: het driedaagse stadium van de koolhydraatconsumptie;

Het tweede stadium: een dag van normalisatie van thyroxine (T3);

In het derde stadium: DNP-stadium het van 7 dagen;

Fase 4: 2 dagen van DNP-fase.

Stadium 5: Het driedaagse stadium van de koolhydraatconsumptie

DNP

Deze fase duurt 3 dagen, en het belangrijkste doel van deze 3 dagen is koolhydraten te beperken en daardoor spierglycogeen uit te putten. In dit stadium, zou de opname van koolhydraten binnen 1g/kg moeten worden gecontroleerd, kan de eiwitopname tot 2g/kg worden verhoogd of hoger, en de resterende vereiste energie zou uit vet moeten komen.

Deze fase duurt 3 dagen, die het lichaam dwingen om zich op vet voor brandstof te baseren.

De tweede fase, een thyroxine verhoging, met een super-carburatormaaltijd op de vierde dag van het programma tussen 4 en 6 p.m., werd ontworpen om tot een reusachtige insulineaar te leiden en renormalize de omzetting van T4 aan T3. Deze koolhydraatmaaltijd vereist minstens 250g van koolhydraten om een insulineaar te produceren. De fructose is directer en efficiënt in het creëren van insulinearen.

De calorie-inname in het tweede stadium zou bij ongeveer 15 keer lichaamsgewicht moeten worden gehouden. De calorieën van 250g van koolhydraten op de vierde dag moeten in de totale calorieën worden omvat.

Fase III DNP van 7 dagen

Het belangrijkste doel van de eerste twee dagen van de cyclus is te bepalen of de gebruiker voor DNP allergisch is, zodat zou de DNP-opname voor de eerste twee dagen bij 200mg/day moeten worden gecontroleerd. Als een DNP-allergie (zwellende reactie, die in ongeveer 10% van gebruikers) voorkomt, de cyclus moet worden tegengehouden, en (een antihistaminicum) kan milde symptomen behandelen ketotifen. Streef naar directe medische aandacht als de symptomen verergeren.

Na de testperiode van de eerste twee dagen, kan het oude ijzer zonder allergieën de dosis verhogen. In dit stadium, kan de dosis tot 400mg/day worden verhoogd. Bij deze dosis, zullen de meeste gebruikers een goede vette verlieservaring hebben.

De 400 mg/dag-dosis wordt gehandhaafd door de cyclus, van dag 3 aan dag 9 (precies 7 dagen).

DNP-programma van het stadium het voedingssupplement:

1. Anti-oxyderend. wegens het snelle die branden van vet door DNP wordt veroorzaakt, worden de vrije basissen geproduceerd in grote hoeveelheden, waarvoor het anti-oxyderend moeten worden gebruikt (dit is het belangrijkste supplement in de DNP-cyclus).

A: In vet oplosbare vitaminen: Vitamine E 1000mg/day

B: In water oplosbare vitaminen: Vitamine C 2g~3g/day

C: a-lipoic zuur: 600mg~1000mg/day

2. Glycerine: De glycerine zal de hydratie van de gebruiker, 15mh~45mh/day verhogen

3. Water: Dit zou niet als een supplement moeten worden beschouwd, noch is een supplement, het een must, is de dehydratie aantal één doodsoorzaak DNP-, minstens 8 liter water per dag.

4. Supplementvruchten zoveel mogelijk. De aanvulling van vruchten is volledig gebaseerd op ervaring. Vele gebruikers vinden dat het aanvullen van vruchten slaperigheid kan zeer verminderen. De watermeloen is het meest efficiënt van alle vruchten.

5. De warmteopname zou tussen 10 en 15 keer lichaamsgewicht, over 20%-vet, 30%-proteïne, en 50%-koolhydraat moeten worden gehandhaafd.

De voorzorgsmaatregelen zijn reeds gezegd in vorig tjirpen. Vandaag, zal ik zeggen:

1. Om het even welke diuretische of alcoholopname tijdens DNP is strikt belemmerd;

2. Probeer niet om in een heet milieu zoveel mogelijk te blijven;

3. Begin elke cyclus met een laag-dosiscyclus.

De halveringstijd van DNP is 36 uren, zodat zou de warmteopname hetzelfde moeten blijven voor dagen 10 tot 14 nadat het cirkelen begint aangezien het voor dagen 3 tot 9 is. Nadat de 14 dagcyclus beëindigt, begint de consolidatiefase

Dag 15: De carburatoropname zou 7g/kg LBM (magere lichaamsmassa = lichaamsgewicht minus lichaamsvet) moeten zijn, zodat zeggen een bodybuilder met 220 pond van magere lichaamsmassa. 700g van carburatoren zal verbruiken. Proteïne zo weinig mogelijk.

De nadruk van de dag zou op voedsel met een hoge glycemic index, zoals nonfat roomijs en non-fat andere moeten zijn, hoog-suikerdesserts. Een 220 pondbodybuilder zou 18 keer zijn lichaamsgewicht moeten verbruiken, of ongeveer 4.000 calorieën.

Strikt is beperken van vet in dit stadium kritiek omdat wanneer u uw die glycogeen bijvult, DNP in uw lichaam wordt behouden nog vet brandt. Hoofdzakelijk, verliest de gebruiker nog vet terwijl het verbruiken van carburatoren na het tegenhouden van de drug.

Dag 16: Het spierglycogeen stijgt, zodat wordt de carburatoropname verminderd van 7g/kg aan 5g/kg van LBM. Een 220 pondbodybuilder zou 14 keer moeten hebben zo vele calorieën zoals zijn lichaamsgewicht vandaag, ongeveer 3.000. De nadruk zou op laag GI voedsel moeten zijn.