Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Steroïden + SARMS-Combinatie voor Maximum Vet Verlies

August 11, 2022

In de gehele bodybuilding cirkel, zijn de supplementen en de drugs fundamenteel onverenigbaar met water en brand. De natuurlijke spelers zeggen dat zij drugs nooit zouden moeten gebruiken. Het oude ijzer van de drug zei dat zonder zelf-gedisciplineerd opleiding en dieet, zelfs als u medicijn neemt, u niets zult bereiken. Het oude ijzer op het middengebied (de gebruiker bovengenoemde van akasarms): Ik wilde verder nemen een stap zonder de bijwerkingen van steroïden.

Nah… eigenlijk, de meeste middengrond oude ijzers kent genoeg over steroïden niet en SARMs, zijn er eigenlijk sommige steroïden die minder bijwerkingen dan meeste voorlopers en het SARMs, spreken hebben over hoe vandaag slechts de combinatie de beste voordeelverhouding kan bereiken. De voordeelverhouding is hier dat de bijwerkingen laagst en het resultaat is het beste zijn.

De fat-reducing combinatie kan als goed voorbeeld worden gebruikt. Vandaag, spreken over de fat-reducing combinatie van steroïden + SARMs. Er zijn zo vele steroïden in de steroid familie, zoals Oxandrolone, Metil, en Mesterolone. De drie mondelinge steroïden, hun bijwerkingen zijn zij veel lager dan de voorlopers. Slechts heeft Oxandrolone een lichte leverdruk. Mesterolone en Metil zijn niet hepatotoxic. Bovendien hebben Oxandrolone en Metil zeer hoge druk op de endogene klieras. Klein, hoe klein is het? minder dan bijna alle voorlopers. Mesterolone, anderzijds, is noch hepatotoxic noch onderdrukt de endogene ingeboren as. En die de meeste oude ijzers die werkelijk niet de drug begrijpen zullen denken dat zolang het steroïden is, de bijwerkingen lager zullen zijn dan de voorlopers en SARMs op een schat worden verkocht.

Zo, moet de combinatie van steroïden + SARMs wij over vandaag spreken de steroïden en SARMs met de laagste bijwerkingen uitkiezen om een bijkomende combinatie te maken die, die vet verlies duurzamer maken en spieren beter houden. , Is de Spierhardheid hoger. Het eerste ding in deze combinatie te zeggen moet Oxandrolone in steroïden zijn. De eiwitsynthesefunctie van Oxandrolone zal ons toestaan om zoveel mogelijk spier te verliezen tijdens vet verlies, en de hardheid zal beter zijn. , zijn de lijnen scherper, en de druk van oxandrolone op de endogene klieras zal door de verhoging van testosteron vrij tarief door mesterolone fundamenteel gecompenseerd zijn, en oxandrolone bij een dosis niet hoger dan 50mg/day, zolang er geen volledig veilige leverziekte is.

Er is geen behoefte om meer over Mesterolone hier te zeggen. Zijn functie is de bezettingsgraad van androgen te verbeteren en het vrije tarief van testosteron te verhogen. De belangrijkste functie van deze Cyclus is Oxandrolone te steunen. Cardarine in SARMs is nauwkeurig om te zeggen dat in feite GW501516 geen androgen receptormodulator is, zodat beïnvloedt het niet de gonadal as en heeft geen levergiftigheid. Cardarine kan zeer de algemene metabolische tarief verbeteren en spierduurzaamheid, die u toestaan om aërobe borstelen het Meer op lange termijn zonder het probleem van bovenmatige moeheid te ervaren.

Zo hoe zouden de beschermingsmaatregelen in deze Cyclus moeten worden geplaatst?

1. Vistraan: Aangezien een deel van het lichaamsvet in het bloed zal worden opgelost en zal omgezet worden in bloedlipiden tijdens het proces om vet te verminderen, is het effect van vistraan in het verminderen van bloedlipiden op dit ogenblik vrij belangrijk.

2, lijnzaadolie: hetzelfde als hierboven, terwijl de lijnzaadolie het effect van het beschermen van het hart heeft

3. Coenzyme Q10: De opleidingsintensiteit zal zeer verbeterd worden tijdens het vette verliesproces, en er is geen kwaad in het beschermen van het hart.

4. Melkdistel: Ik heb een oud te vragen ijzer, waarom Red Star gebruik slechts een basissupplement zoals melkdistel voor de bescherming van de lever in deze Cyclus? Dit is wat ik voordien zei. In deze stapel van materiaal, slechts heeft Oxandrolone gedeeltelijke druk op de lever, en de rest is fijn voor de lever, en de de levergiftigheid van Oxandrolone is ook zeer mild.

Zo, of het supplementen of drugs is, elk van zijn deze voor liefde. Als er geen behoefte aan drugs is, moet het niet de beste keus zijn, maar als u zich op externe krachten moet baseren om uw dromen te bereiken, dan hebt u volledig de drugs begrepen, alle zijn pros - en - cons. voor u, en alle keuzen moeten op kennis eerder dan onwetendheid (SARMs en de voorlopers zijn niet geclassificeerd als drugs slechts omdat deze substanties niet om in de vorm van supplementen worden toegestaan te verdwijnen, maar de Experimentele materialen, de reden waarom u denkt zij veilig zijn is omdat deze substanties rond voor een te korte tijd zijn geweest en niet volledig door ons begrepen) worden gebaseerd.