Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Hoeveel trenbolone enanthate zou ik een week moeten vergen?

May 5, 2023

Trenbolone Enanthate behoort tot de groep de gemeenschappelijkste en krachtige steroïden die in de sportenmarkt vandaag worden gebruikt. Deze vorm van de populaire drug op het principe van actie is zeer gelijkaardig aan Acetaat. Nochtans, heeft Enanthate een langere periode van blootstelling, die 10-12 dagen wordt waargenomen.

De wekelijkse dosissen Trenbolone Enanthate strekken zich van 300mg-500mg uit zijn zeer efficiënt. Ja, kunt u hogere dosissen gebruiken, maar de meeste mensen vinden dat de bijwerkingen meer boven 500mg per week worden uitgesproken, wat zelfs gebruik 600-700mg, maar het wordt hoogst niet geadviseerd.

Trenbolone Enanthate heeft bijna geen aromatisatie, die een positief effect op de algemene doeltreffendheid van de cyclus heeft. De drug kan de productie van zijn eigen hormoon onderdrukken. Nochtans, wordt Enanthate zelden omgezet in Oestrogeen, dat de waarschijnlijkheid van Gynecomastia en andere negatieve fenomenen vermindert. In het algemeen, kunnen de bijwerkingen bij hoge dosering voorkomen. Een uitzondering is wanneer een atleet een individuele onverdraagzaamheid aan de drug heeft.

Tren Enanthate is één van de meest veelzijdige en krachtige steroïden van al tijd. Het wordt vaak als de grootste die steroïden beschouwd in scherpe cycli worden gebruikt maar het is ook de moeite waard het vermelden dat het tijdens periodes zeer voordelig kan zijn van buiten het seizoen voor de groei of in het ophopen cycli. Deze steroïden hebben de capaciteit om de aanwinsten van de kwaliteitsmassa te bevorderen terwijl het ophopen zonder het toegevoegde waterbehoud.