Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Hoe lang trenbolone enanthate doet blijf in uw systeem

May 15, 2023

Het is moeilijk om te bepalen waar Trenbolone Enanthate zich in termen van populariteit onder de drie belangrijke varianten van Trenbolone plaatst (Trenbolone-Acetaat, Trenbolone Enanthate, en Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Sommigen zouden kunnen het ermee eens zijn dat Trenbolone Enanthate een dichte band met Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) in termen van seconde - de meeste populariteit naast Trenbolone-Acetaat is, die eerste plaats onder atleten en bodybuilders voor voorkeur heeft gereserveerd. Trenbolone is zeer machtige en krachtige anabole steroïden die, in dit geval, a lang-estered variant zijn. D.w.z. wordt dat Trenbolone Enanthate gehecht met de Enanthate-ester, een lange ester die de halveringstijd van Trenbolone hoger dan 7 – 10 dagen uitbreidt. Dit is vrij verschillend van Trenbolone-Acetaat, die een halveringstijd van ongeveer 3 dagen uitdrukt. Uiteindelijk, zijn er zowel voordelen als nadelen aan allebei, die binnenkort zullen worden gericht. Trenbolone Enanthate in termen van versietarief en farmacokinetica is letterlijk identiek aan Testosteron Enanthate (of om het even welke anabole steroïden die met de Enanthate-ester worden gehecht). De anabole steroïden zoals Trenbolone Enanthate worden ontworpen om een vrij snelle versie van het hormoon in het lichaam in de aanvankelijke 2 dagen of zo na aanvankelijk beleid te verstrekken, en de bloedplasmaniveaus blijven hoog, langzaam verminderend over een periode van twee weken. Dit zou als een aanhoudende versie kunnen worden beschouwd. Omdat de halveringstijd van Trenbolone Enanthate vrij dicht bij Parabolan (Trenbolone-Hexuitdraai) is, zijn twee elkaar gemakkelijk verwisselbaar met.

Het zou volkomen duidelijk, echter, dat moeten worden gemaakt de esters die aan het hormoon (Acetaat, Enanthate, of Hexuitdraai) worden gehecht slechts dienen om het versietarief en de halveringstijd van de drug te veranderen – zij veranderen niet de sterkte, de kracht, of de farmacodynamica van het hormoon de ester waarwordt gehecht aan. De Trenboloneacetaat drukt een 3 daghalveringstijd uit, drukt Trenbolone Enanthate een 7 – 10 daghalveringstijd uit, en Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) drukt een 14 daghalveringstijd uit.

Trenbolone als basishormoon is een uiterst krachtig hormoon, ongeveer 5 keer de sterkte van Testosteron in zowel anabole als androgene sterkte, die tot Trenbolone maken uiterst machtige anabole steroïden. Roussel-UCLAF was de firma tijdens de recente jaren '60 Trenbolone, eerst met Trenbolone-Acetaat aanvankelijk om samen te stellen en te onderzoeken, en dan met ander lang-handelt estrificeerde Trenbolone varianten. Het interessante aspect van de geschiedenis van Trenbolone is dat Enanthate niet specifiek door Roussel-UCLAF, niettemin was metaphorically ‚op backburner‘ werd onderzocht. Het werd nooit officieel vervaardigd als FDA-approved (of om het even welk equivalent) farmaceutische drug die voor menselijke gebruik of verkoop op de voorschriftmarkt wordt bedoeld. De andere twee varianten de ervaren korte periodes van van Trenbolone (Acetaat onder de merknaam Finajet/Finaject en Hexuitdraai onder de merknaam Parabolan) zowel van intern verkoop als gebruik op de farmaceutische drugmarkt, hoewel kort. Het leven van de Trenboloneacetaat op de farmaceutische markt was kortstondig in de jaren '70, terwijl Parabolan kort tijdens de jaren '90 regeerde. Het was niet lang tot zij van de markt en hun status als gestripte de drugs van het menselijk-gebruiksvoorschrift werden getrokken. Trenbolone Enanthate, anderzijds, zou veel later in 2004 als ondergronds laboratorium (UGL) product opduiken, dat door Britse Draak wordt gemaakt en dat als Trenabol wordt verkocht. De Britse Draak was de eerste om deze ester van Trenbolone te vervaardigen en aan te bieden, doseerde bij 200mg/ml, en vervaardigde uiteindelijk een volledige lijn van Trenbolone gebaseerde producten die alle ondergrondse producten voor verkoop op de zwarte markt waren. Niets was FDA-approved, vervaardigd, of verkocht door farmaceutische bedrijven in apotheken.

Trenbolone Enanthate werd nooit goedgekeurd voor of menselijk of veterinair gebruik, en is nog tot op heden strikt een ondergronds oorsprongsproduct dat slechts door ondergrondse laboratoria wordt vervaardigd. Het is onmogelijk om eender welke farmaceutische rang Trenbolone Enanthate te vinden die volgens farmaceutische normen wordt gemaakt en voor menselijk gebruik bedoeld. Zijn populariteit is slechts groot zo aangezien het momenteel toe te schrijven aan zijn populariteitsgroei en boom op de zwarte markt is en uiterst gemeenschappelijk onder bodybuilders en atleten is, waarschijnlijk omdat het één van de weinig geschikte lang-handelt Trenbolone esters is. Tegen de tijd dat Trenbolone Enanthate op de scène aankwam, gebruikte de overgrote meerderheid van Trenbolone-gebruikers de Acetaatester, en nog blijft zelfs vandaag het meeste gemeenschappelijke formulier van Trenbolone. Hoewel onderging de originele Britse sluiting van Draaklaboratoria in 2006 en een mislukking van de wetshandhaving, vandaag verder gaat de erfenis van Trenbolone Enanthate en talloos blijven andere ondergrondse laboratoria het vervaardigen, die een regelmatige en gewaarborgde levering op de zwarte markt verzekeren.