Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Gids voor het Correcte Gebruik van HGH voor Spieraanwinst en Vet Verlies

October 23, 2022

De vrienden die met HGH vertrouwd zijn weten dat het de groeihormoon HGH in zowel spieraanwinst als vet verlies kan worden gebruikt: het principe van actie is zeer eenvoudig om magere lichaamsmassa, brandwond vette functie te verhogen, skeletachtige spiermassa, enz. te verhogen.

 

Maar wij weten dat de spieraanwinst en het vette verlies eigenlijk twee processen van lichaamsmetabolisme of synthese zijn, zodat wanneer het gebruiken van HGH, is het niet alleen een eenvoudige onderhuidse injectie bij de taille alvorens naar bed te gaan. Er moeten verschillende gebruik zijn. Wat is het verschil?

 

Eerst en vooral, spreken over het gebruik van de groeihormoon HGH tijdens vet verlies:

 

1. Het opstaan in de ochtend is de lichtste tijd van de dag nadat het lichaam 's nachts heeft gemetaboliseerd. Op dit ogenblik, heeft het lichaam heel wat calorieën nodig om de metabolische consumptie te leveren van het lichaam na het opstaan om dagelijkse activiteiten te hervatten. Daarom het inspuiten van 2IU van HGH op dit ogenblik snel de decompositie van lichaamsvet is genoeg kan om het lichaam met genoeg calorieën aan te vullen, en dan het dieet, of vasten die (natuurlijk, voor ontbijt vasten niet wordt geadviseerd) te controleren, zodat de decompositie van vet sneller zal zijn.

 

2. Tegelijkertijd, zal het toevoegen van „Clenbuterol + T3“ tijdens de periode van vet verlies tweemaal het resultaat met de helft van de inspanning absoluut bereiken. Wanneer tegelijkertijd het borstelen van onderhuids vet en de vette opslag van het celwater, met behulp van HGH, kan het ook een weinig stijgen. magere lichaamsmassa. Natuurlijk, als u Oxandrolone toevoegt, is het effect beter, omdat Oxandrolone magere lichaamsmassa meer verhogen tijdens de vette verminderingsperiode, onderhuids vet kan verminderen, en een bepaalde hoeveelheid spiermassa hebben, ik gelooft uw het basismetabolisme ook een zal stijgen, zodat vermindert het liggen ook vet.

 

Spreek over het gebruik van HGH tijdens de spierbouw:

 

1. Tijdens de spierbouw, kunt u 2IU in de ochtend en 2IU eerst inspuiten alvorens bij nacht naar bed te gaan, omdat de injectie van HGH bij nacht zeer de biologische beschikbaarheid zal verbeteren, en de afzonderlijke injecties kunnen vet verlies maximaliseren en magere lichaamsmassa verhogen. Effect.

 

2. Tegelijkertijd, kies een eenvoudige spier-bouwende CYCLUS, zoals het toevoegen van Tribone en Mesterolone, om magere lichaamsmassa te maximaliseren. Natuurlijk, heeft het gebruiken van verschillende combinaties verschillende resultaten op vette vermindering en magere massaaanwinst, maar CIRKELT het doel moet het principe zijn dat 1+1 groter dan 2 of groter zijn dan 3 bewerkstelligd door superposition van deze verschillende drugs.