Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Boldenone - Rechts van God

September 3, 2022

Als de god van steroïden Trenbolone is, dan moet er de aanwezigheid van Boldenone in zijn linkerzijde en rechterkant zijn. Equivoise is de handelsnaam van Boldenone, die als EQ wordt afgekort. Één van de drugs die voor spieraanwinst en vette verlies of voorbereiding voor de concurrentie wordt gebruikt. En de naam Boldenone is geassocieerd met paardenrennen in de loop van de jaren, omdat eind jaren zeventig beginnend, het grootste de toepassingsgebied van Boldenone paardenrennen eerder dan mensen was. Het beroemdste Mexicaanse veterinaire laboratorium, UG laboratoria, is de grootste producent van veterinaire Boldenone sinds de recente jaren '70 geweest.

In feite, was de originele handelsnaam van Equivoise Parenabol, die eerst aan de menselijke drugmarkt door Ciba-Geneesmiddelen in de jaren '50 werd geïntroduceerd, en is gebruikt als menselijke therapeutische drug sindsdien tot de recente jaren '70. Sedertdien is het vaak gezien in MLB, UFC en diverse sportengebeurtenissen. Jerry Mejia is ook de eerste atleet in geschiedenis om een levenverbod te ontvangen voor het gebruiken van Boldenone in een drugtest.

Het anabole tarief van Boldenone is 100, en de androgene index is 50. Het schijnt niet magisch te zijn. Het voelt geen verschillend van testosteron na anti-oestrogeen, maar is het feit dat in het daadwerkelijke toepassingsproces van Boldenone het voordeel veel groter is dan letterlijke 100:50.Want om tot Boldenone opdracht te geven? gelieve te klikken hier: https://www.safestanabolicsteroid.com/sale-8706980-home-brewing-injectable-boldenone-acetate-anabolic-steroid-for-muscle-building.html

Het meest bekend op de markt is Boldenone undecylenate, een lang-handelt injectie. Mondelinge dihydroboldenone (M1T) is ook zeer populair. Er is ook Boldenone-acetaat, een short-acting injectie, die ook zeer populair is. Het is efficiënt, maar de symptomen van strenge pijn en koorts tijdens de injectie zijn niet populair geweest, zodat is het niet gepopulariseerd.

In het algemene gebruiksproces, is Boldenone niet zo direct en efficiënt zoals zijn dichte relatieve Dianabol. Naast het verhogen van stikstofbehoud in spieren, het bevorderen van eiwitsynthese, uit routine verhogend igf-1, en het remmen van spierconsumptie, moet Boldenone het grootste effect van Danone ook de rode bloedceltelling verhogen, wat meer zuurstof, grotere opleidingsintensiteit en betere terugwinning betekent. Als milde steroïden, is de totale dosis 400mg aan 500mg per week ook een vriendschappelijke dosis voor beginners.

De halveringstijd van undecylenate is zeer lang - 15 dagen, zo betekent het dat het oud voor u zal nemen om Boldenone uit het lichaam volledig te verwijderen na het tegenhouden van de drug. Als u de drugtest moet behandelen, hebt u minstens 5 maanden nodig en tot 8 het vergen maanden om Boldenone volledig te metaboliseren, die is waarom Boldenone zelden in het drugplan van atleten met drug testende competities wordt gezien.

Voor de bijwerkingen van Boldenone, is het vrij laag in vergelijking met andere steroïden, en de androgene index van 50 betekent dat het niet gemakkelijk is te aromatiseren, maar de last op cholesterol en het hart kan niet van Boldenone missen.

De afschaffing van de endogene gonadal as bestaat ook. Hoewel de androgene index van 500 direct niet de gonadal as zoals Trenbolone sluit, het nog een volledige PCT vergt na de cyclus terug te krijgen.

Één van de grootste tekens van Boldenone voor de meeste gebruikers is: Hongerig! zeer hongerig! Deze extra eigenschap kan niet goed of slecht worden gezegd om te zijn. Het is een uitstekend effect tijdens de spier-bouwende periode, maar het extra attribuut van de fat-reducing voorbereidingsperiode is inderdaad vrij fataal.