Contacteer ons
amy

Telefoonnummer : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

De geavanceerde Geschiktheid - hoe te en vermindert veilig effectief Oestrogeen

September 25, 2022

1. Het voedsel adviseerde om meer te eten

 

1. Krijg meer vezel.

 

De lever dumpt oestrogeen in galzuren, die door de darm tijdens spijsvertering reizen. De dieetvezel kan helpen oestrogeen van gal verdrijven. Het vezel-rijke voedsel omvat vruchten, groenten, en gehele korrels.

 

2. Eet meer voedsel die polyphenols bevatten:

 

Polyphenols zijn substanties uit installaties worden gehaald die. Het huidige onderzoek toont aan dat zij helpen oestrogeenniveaus in het bloed verminderen. [Flaxseeds is vooral voordelig. Naast polyphenols, bevatten zij ook lignans, die de gevolgen van oestrogeen in het lichaam tegengaan en oestrogeenproductie beïnvloeden. Nochtans, bevatten zij ook phytoestrogens zelf, zodat nemen teveel niet.

 

Andere zaden zoals chia en sesam hebben gelijkaardige gunstige gevolgen.

 

Vele onverwerkte korrels bevatten ook hoge hoeveelheden polyphenols. De voordelige gehele korrels omvatten tarwe, haver, rogge, graan, rijst, diverse korrels, en gerst.

 

3. Eet voedsel dat zwavel bevat.

 

De zwavel verwijdert lever-beschadigende substanties helpen de lever ontgiften en zijn efficiency verhogen. Aangezien de lever van het metaboliseren van en het opsplitsen van oestrogeen in het lichaam de oorzaak is, kan het handhaven van een gezonde lever helpen oestrogeen verminderen.

 

Het voedsel dat zwavel bevat omvat uien, groene bladgroenten, knoflook, eierdooiers, en citrusvruchten.

 

4. Eet meer kruisbloemige groenten.

 

Zij bevatten veel phytochemicals die met het lichaam werken om oestrogeenproductie te blokkeren.

 

De voordelige kruisbloemige groenten omvatten broccoli, bloemkool, Spruitjes, bok choy, collard greens, boerenkoolbladeren, rapen, en koolrapen.

 

5. Eet meer paddestoelen.

 

De vele paddestoelenhulp remt de productie van het lichaam van aromatase. De laatstgenoemde zet androgens in oestrogenen om. Enkel kan het eten van meer paddestoelen dit omzettingsproces en lagere oestrogeenniveaus in uw lichaam verminderen. [

 

De nuttige types van paddestoelen omvatten shiitake, portobello, crimini, en babyknoop. moet! De Shiitakepaddestoelen zijn degenen die wij vaak hebben gezien, eet enkel meer.

 

6. Eet rode druiven.

 

De huiden van rode druiven bevatten resveratrol, en de zaden bevatten proanthocyanidins. Beide chemische producten zijn gekend om oestrogeenproductie te blokkeren.

 

U zou rode druiven met zaden in plaats van zaadloze verscheidenheden moeten eten, aangezien de zaden en de schillen oestrogeenproductie blokkeren.

 

7. Neem aangewezen vitaminesupplementen.

 

De vitaminen en de mineralen helpen het lichaam oestrogeen verwerken. Het is wijs om dieetsupplementen te nemen, maar zij zouden niet volledig moeten worden vertrouwd op.

 

Neem folic zure supplement van a1 mg met een B-Complexe vitamine om leverfunctie te verbeteren. Zij zijn vooral nuttig als u regelmatig alcohol of onregelmatig drinkt.

 

Een bacteriële onevenwichtigheid kan de afscheiding van het lichaam van oestrogeen beïnvloeden. Probiotics kan helpen de flora van het spijsverteringskanaal in evenwicht brengen. Neem 1,5 miljard kolonieeenheden dagelijks van probiotics. Probioticsbehoefte om worden gekoeld en worden genomen 1 of 2 keer per dag op een lege maag.

 

Denk nemend vezelsupplementen na om uw dieetvezelopname te verhogen.

 

Het is ook een goed idee om een standaardmultivitamin dagelijks te nemen. Deze supplementen bevatten zink, magnesium, vitamine B6 en andere voedingsmiddelen. Zij helpen het lichaam oestrogeen opsplitsen en verdrijven.

 

O.k., zeg te eten wat, moeten er iets zijn u niet kunt eten, ons laten voortzetten

Ten tweede, het geadviseerde voedsel om minder te eten

 

1. Drank minder alcohol.

 

Het oestrogeen wordt gemetaboliseerd en uit door de lever gefiltreerd, en de hopen van alcohol kunnen leverfunctie verminderen. Aangezien de leverfunctie daalt, de stijging van oestrogeenniveaus.

 

Als uw oestrogeen hoog is, beperk me tot 1 drank of minder een dag. Als u reeds teveel oestrogeen hebt, houd met op totaal drinkend.

 

2. Verminder op cafeïne, vet en suiker

 

Deze substanties zullen oestrogeen in het lichaam, om dit voedsel proberen zo weinig mogelijk te eten verhogen.

 

Bijvoorbeeld, zelfs kan enkel 1 kop van regelmatige koffie oestrogeen in het lichaam verhogen. Het drinken van 4 koppen per dag verhoogt ongeveer oestrogeen in het lichaam met 70%.

 

3, eten geen unfermented sojaboonproducten.

 

De sojabonen bevatten installatiesamenstellingen genoemd „isoflavoon“ die als oestrogeen handelen. Zo, als uw oestrogeenniveaus reeds hoog zijn, kan het eten van unfermented sojaproducten de gevolgen van het oestrogeen verergeren.

 

Unfermented sojaproducten omvatten tofu en sojamelk.

 

 

3. Verander de manier om op te leiden

 

1. Decompressie.

 

Om aan spanning het hoofd te bieden, zet het lichaam hopen van testosteron en progesterone in cortisol, het spanningshormoon om. Het bijproduct van dit proces is bovenmatig oestrogeen. De opleiding met hoge intensiteit is een reusachtige druk op het lichaam, zodat zou de opleidingstijd geschikt moeten worden verkort, en de daadwerkelijke opleidingstijd zou niet 1,5 u moeten overschrijden.

 

2. Krijg genoeg slaap.

 

De slechte slaapgewoonten kunnen melatonin in het lichaam verminderen. Melatonin beschermt het lichaam tegen het krijgen van teveel oestrogeen, zodat als melatonin daalt, gaat het oestrogeen uit.

 

Probeer om 7 tot 8 uren van slaap te worden elke nacht.

 

Wanneer het slapen, zorg ervoor de ruimte zo donker mogelijk is. De studies hebben aangetoond dat een donkere ruimte tot diepere, diepere slaap kan leiden, die op zijn beurt meer melatonin veroorzaakt.

 

3. Vermijd dingen die toxine bevatten.

 

Bepaalde plastieken en schoonheidsmiddelen, in het bijzonder, bevatten imitatieoestrogenen. Als u constant aan deze dingen wordt blootgesteld, kunnen deze oestrogenen het lichaam ingaan.

 

Fragrances en de bemerkte producten kunnen schadelijk zijn, en vele toiletries bevatten schadelijke parabens.

 

De plastic flessen en de koppen kunnen u aan schadelijke phthalates blootstellen.

 

De metaalblikken kunnen hopen hormoon-veranderend op bisphenol-gebaseerd propaan (BPAs) bevatten.

 

De gassen van bleekmiddel en de ruwe chemische reinigingsmachines kunnen hormonen negatief ook beïnvloeden.

 

Het is eigenlijk vrij gemakkelijk te zeggen, maar het is eigenlijk zeer moeilijk om het in het leven volledig te doen. Probeer uw beste, oud ijzer, aangezien u voet op de spoorweg hebt geplaatst, dit is de weg van geen terugkeer.