Wij vervaardigen & verkopen Steroid IGF LR3 rHGH Sarms.

Met grote kwaliteit en zuiverheid, en Waarborg Veilige Levering!!!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
Ontzagwekkend, dank Irina. U bent eigenlijk het snelst tot dusver en het ontvankelijkst geweest, gaat u een lottt van zaken van me voortaan worden.

—— Andressa Hernandez van Brazilië

EllenCaisin! Ik test het product, is het zo goed! Zeer gelukkig. en ik gaf de traktaties aan mijn familie, zou u best kunnen zijn ik ooit gebruikte. de beste dienst!!!

—— Gabriel Collin van Canada

Fantastisch Aaron! Ik heb het pakket ontvangen. Dank u zeer voor grote verpakking. Als het goede kwaliteit is, moet u me als oude klant hebben

—— Mitchhoed van de V.S.

Ja Koala! gekregen pakket dank u zo veel, Koala. Ik houd van een andere orde nu te plaatsen. hoeveel T3 is en a tren

—— Joaquin Vega van Spanje

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

U bent welkom om onze fabriek te bezoeken!

Wij heten over de hele wereld de vrienden van welkom om ons te bezoeken!

Wij heten over de hele wereld warm cliënten van welkom om aan onze fabriek voor bezoek en samenwerking te komen!

 • lopende band

     De Biotechnologieco. van Hengyangdesen, Ltd is betrokken bij de productie van, het uitvoeren van en het leveren van en het uitwisselen van een brede waaier van kwaliteitschemische producten zoals Steroid Poeder, het Poeder van Testosteronenanthate. Het wordt voorbereid met fijnste rangingrediënten, die van betrouwbare bronnen wordt verkregen. De producten vinden hun gebruik in de farmaceutische industrie. De waaier wordt gewaardeerd allen over de markt voor zijn nauwkeurige samenstelling, verschillend affectieve, milieuvriendelijke, hoge reactiviteit, lange houdbaarheid en betrouwbare aard.

  Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

   

   

 • OEM / ODM

  Onze fabriek behandelt een gebied van 33500 vierkante meters met de geavanceerde chemische instrumenten en het technologiemateriaal, zoals HPLC, GC en UV. Er zijn verscheidene grote, middelgrote workshops en QA en onderzoekscentrum. Wij hebben een strikt QA & QC systeem en alle producten stemmen met de USP32-norm evenals ondernemingsinternecontrolenorm overeen.

   

  Wij zullen aan u het beste en de meeste efficiënte recepten voor de het meest meestal gebruikte Steroïden voorstellen. Voorts kan alle materiaal u steroïden moet koken bij ons beschikbaar zijn. Zoals: De vacuümfilter, Steriele filtratiemachine, steroid filtratie, paste etc. aan Lege Harde Gelatinecapsule, Steriele flesjes voor injectie, het Vullen Machine voor Vloeistof, 0.22um-Spuitfilters, Tabletmachine (de Machines van de Pillenpers), Tik van GLB-Crimper, etiketten.

   

  Alle producten worden geproduceerd in Aseptisch Laboratorium in GMP de omstandigheden. De hoogste kwaliteit is gewaarborgd. Uw producten zullen telkens weer worden getest alvorens het pakket, dan schip aan uw hand is.

  Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

 • R & D

     Wij werken ethisch en eerlijk en bevorderen ons eigen merk in China en over de hele wereld. Wij huisvesten een groot team van ervaren en gekwalificeerde verkoop en op de markt brengende beroeps die onze collectieve cultuur gestalte geven en godsdienstig de principes en de waarden van het bedrijf naleven.

   

     De Biotechnologieco. van Hengyangdesen, Ltd handhaaft meer dan 800 miljoen het kapitaal van RMB. Vanaf de GMP norm, heeft het bedrijf omhoog de installatie gemaakt van 10000 m ² die met geavanceerd materiaal geïnstalleerd is. De installatie heeft een volledig systeem van Q.C. en Q.A.-. Het bezit diverse reeksen van het analyseren van instrumenten met goede efficiency & gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te onderzoeken evenal te controleren. Het bedrijf heeft ook de goedkeuring van ISO 9001 verworven. Gebaseerd op nieuwe technologie, hoge norm & kwaliteit, hebben wij talent in de industrie om efficiënte producten te leiden te produceren en te ontwikkelen.

   

     Het heeft de autorisatie voor de uitvoer en de invoer van biochemisch, fijn chemisch product, geneesmiddel en zijn tussenpersonen. om de markt verder te ontwikkelen, zoeken wij samenwerking met de verwerkende & handel drijvende organisatie rond de wereld om een bloeiende toekomst tot stand te brengen.

   

  Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

Contactgegevens
Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Irina

Tel.: 86-189-0844-6935

Fax: 86-0734-8164-621

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)